.....
Piše da preuzimaju namještaj u relativno dobrom stanju. Onda ovaj moj otpada. Svakako hvala.
.....
Last edited by Dasho; 28-06-16 at 16:04. Reason: Već odgovoreno na pitanje...
Treba mi preporuka za nekog dobrog arhitektu, bas dobrog i pouzdanog.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Nadji na fb Anel Divanovic(iz Bara)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moze li se i kako predloziti vijesti.me da rade reportazu o jednoj osobi koji je sportista ? Ne znam kako ovo ide pa ako neko od vas zna da me uputi bio bih zahvalan.
Već par godina mi nije jasno sledeće - zašto se košenje i uklanjanje pokošene trave kroz blok 5 i tološku šumu radi uvijek po više puta u toku godine, dok se blok 6 i 9 izbjegavaju - posebno dio iza solarne zgrade, velika površina, puno djece se izraju, onda rastinje oko jedne rupe kod žuto sive zgrade koja tu stoji deceniju čak i djeca silaze dolje da se igraju - niko nikakve brige da će nekoga pečit zmija, prepadnuti gušter pa će se spotaći i udariti, posjeći? Ne može se kršteno proći onuda, a nije vala da ima previše posla? Što je muka Čistoća doo Podgorica? Imovinsko-pravni odnosi? Što ima veze, ošišajte to nećemo nikome reći...
ko ima problem sa zmijama, neka se meni javi, stizem na lokaciju, uklanjam uspjesno!
Nije Cistoca zaduzena za travu nego JP Zelenilo. Zasto im se ne obratite licno kao nama ovdje. Napisite zahtjev posaljite i sliku ako mislite da treba. Probajte na email [email protected] ako ne odgovore onda probajte na adresu direktora ili possljite nekim novinama pitanje.. Budite aktivni gradjanin jer oni trose nase pare.
Pozdrav
Nadji broj redakcije na portal vijesti i nazovi. AKo su zainteresovani kontaktirace toga o kome pricas
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Dje mogu da kupim ok tepih za dnevni boravak? Modus je zatvoren vidjeh....
Hvala. Jos nesto osim Cilimare i Galerije podova?
Sent from my C6833 using Tapatalk
Kako cu najlakse ufatit kunu? Imam kunu u komsiluk, i oce komso jedan da je ubije jer mu ubija kokoske, a ja ne dam, pa bih da je ufatim zivu i pustim nedje, zao mi je da je neko ubije....
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Jedino da nabavis ili napravis nesto ovako, dovoljno veliko da kuna stane u nju.
![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Krenuo sam da pravim, ali od dasaka, znaci zatvorena je kutija, unutra mracna, sto ne bi trebalo da je problem, nocu su one aktivnije ja mislim. Ne znam kolika je, znam da znaju biti - gledao sam - bas velike; a ova ne znam kolika je, sigurno velika, cim kokosku veliku napada...
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Ima li ko da mi preporuci dje da uzmem ,porucim nesto za cuvanje slika i video snimaka.... neki hdd moyda ili nesto?
aliexpress
gearbest
ebay....
ali da je neko vec uzimao cijena ne mora bit jetina ,al da je dobar kvalitet vec sam jednom gubio slike drage
HVALA!
Pomaga'te, mrzim da idem po butika i trazim pa bi bio vrlo, vrlo zahvalan kad bi me neko uputio dje mogu nac fine texas bermude (do koljena) crni texas po mogucnosti? Ima li u Morato kakvih snizenja?
Ne znam ima li, al oni imaju bar meni najljepše bermude teksas.. Tako da pici u deltu i javljaj
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Pa ja samo tamo uzimam, imam ih dosta ali je problem sto sam dobio koje kilo u zadnje 2 mjeseca i ne mogu stat u njihSad moram gledat neke 56/58 br., katastrofa
![]()
http://www.ebay.com/usr/courtesytrading
Ovaj prodavac sa ebay, nekoliko puta narucivao kod njega, sve bez greske.
Hvala!!
Послато са Lenovo P1c72 уз помоћ Тапатока
Nego, da li bi se kladili na Bet?
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks