Ne shvatam. Ko otkupljuje? Ono, buy back?
Inace vozila koja otkupe ne mogu da izvezu. Joj sto bi radili nasi preprodavci da im moze bit
f6
Ne shvatam. Ko otkupljuje? Ono, buy back?
TAKUMI
Ili otklone nedostatak ili otkupe pa da uzmes neko drugo isto vw. Medjutim ne mogu izvesti vozila iz usa i prodati ih negde gdje ne treba da budu ispunjene te norme, vec ako ppaniraju da ih izvezu opet moraju da otklone nedostatak. Znas i sam da bi ih samo spustili dolje do meksika i prodali...
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
jab to mogo prebcit vamo
TAKUMI
kad prodajes auto s obizrom da je u italiju vozila zena pomorca, u njemacku zaposleni u bmw, a iz svice je to inzinjer neki, ko je ,, vlasnik,, vozila iz USA?
f6
neka big booty bitch
stara baba koja zivi u klirvare vozila nedeljom do crkve i targeta.
TAKUMI
dobro ipak to mora biti zvucna i primamljiva profesija koja sama po sebi ukazuje da je auto pazeno i redovno servisirano.
f6
Dvojka iz NY
![]()
Da, i vjerovano ima vise rdje no lima
TAKUMI
Ova je na izgled bas dobro ocuvana, ocigledno je garazirana dok je vlasnik u USA, i jos je onaj stariji model sa leptir staklima na prednja vrata, benzinac neki.
2.0. I vjerovatno ima klimu.
TAKUMI
Koje je drzave registracija?
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Ja vozim ovaj 2.0tdi 2006 BKP DSG
Presao 200k, vozim ga 4 godine
Do sad mijenjano:
Dizne (simensove) - 0€ u Roksped jer postoji fabricki opoziv - potrebno je samo malo da galamis tamo i zamijenice ih
Reparirana turbina u Uzice - 300€ - kao nova
Zamajac cini mi se 600€ (kad sam ga kupio covjek mi je odbio od cijene auta)
Ostalo su sve standardne stvari koje bi na bilo koje auto sredjivao - manžetne, selen blokovi, nosaci motora, servis DSG-a...
Skupi su za odrzavanje ali ako ga pazis i mazis mislim da može dosta potrajati.
Dobri primjerci drže cijenu jer vlasnici znaju koliko su ih dobro održavali i naravno da neće da ih prodaju za smijesne pare.
Bas tako.
TAKUMI
Kakav je motor sto je u ovo auto, ima li boljki?
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_...9#galleryPopup
Traziti (a tek dati) 21000 eura za Passat star 4 godine koji ima 140 KS i ide do 100 za 10 sekundi je bolesno. Ajde da je to jedini problem. Auto je pretvrd. Kamen tvrd. Sjedista su tvrda kao drvena klupa, mjesta u unutra nema, materijali unutra srednji...
Problemi? Uljna pumpa, crijeva od nafte, dizne, klima, mjenjac...........
injekcija, nastavi.
TAKUMI
Послато са 6016X уз помоћ Тапатока
TAKUMI
Od opreme ima samo volan i mijenjac.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dosta. Kupis neki noviji sa opremom, pa onda hvatanje za glavu kad nesto crkne.![]()
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks