Ovo gore moze na degenerike slobodno. Je li ovo neka sprdacina ili su ato i atina stvarno poklonili djedu staro auto i svoj podvig ovjekovjecili paroljom.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
???? Pokretni japanac za transport prasadi.... ili???
Ovo gore moze na degenerike slobodno. Je li ovo neka sprdacina ili su ato i atina stvarno poklonili djedu staro auto i svoj podvig ovjekovjecili paroljom.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
sto su trebali bentli da mu uzmu? Kapa dolje za unuke ako zbilja jesu
Znam brate ali napisat to na auto...no me gusta muchachos.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Juče na 24 časa Le Mana Tojota otkaza pred ciljem i prvom pobjedom na Le Manu, 3 minuta prije kraja, izgubiše dobijenu trku.
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
moguce je,pa da nema vazduha od limenih oplata na prikolici....![]()
Namjesteno
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postovi #2483 i #2484 su![]()
TAKUMI
To sto pise da su poklonili djedu auto je kompleks, nadam se da to ne moram da obajasnjavam. E sad da li se to samo odnosi na vozace Toyote.....
Najskuplji auto na mobile.de.
![]()
E vala da ce mi gume nakon pranja mazati japanka sa sekretom iz nevine pike ne bih ga kupio eto tako. Jeste da ima najbolji zvuk koji do sad postoji ali neka hvala.6 i po milki bem ti. Da do kraja zivota ja i sva uza familija zivimo kao begovi
Послато са HUAWEI Y530-U00 уз помоћ Тапатока
Malo razočaran, nikakve superiorne performanse..
naravno da je razlika kad se predje npr. sa 3.5 v6 na ovaj 5.0 v8, ali ipak izgleda da su ga napravili preteškog.
1700-1800kg čini mi se i 477hp, 80ak hiljada $, ipak je F, ne bih da se tješim da je Lexus ipak Lexus dok neki njemac prolijeće pored mene sa Audijem, bmw ili mercom. Makar je zvuk superiora.
Last edited by novakb14; 03-07-16 at 10:34.
Komplikovana prica.
Laksi je od konkurencije i bolji day to day saloon.
TAKUMI
Last edited by Fabia_Elegance!; 13-07-16 at 16:36.
TAKUMI
Ovaj GS F Sport je najbolja biznis limuzina ikad.
TAKUMI
Odavno ne vidjeh nista ruznije....
![]()
Ajao. Ovaj SC je tonbe, ali ni to ga ne vadi.
TAKUMI
А какав је позади хахаха само ме интересује не како људима пао овај облик на памет него типови који су аминовали да се ово шаље у продукцију.
Sent from my HTC One_M8
Sate sate sate
Po Clarksonu i Mayu ovo je najgore auto na svijet.
Zbog izgleda, jer kao od Lexusa se ocekuje vise a ne ova rugoba. Ovo kupuju stari bogati ameri.
TAKUMI
Evo ono što sam pričao prije..
M3 ga brije.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks