I za komp se ne moze nac
Poslato sa Che2-L11 uz pomoć Tapatoka
Ima li ko neki link za mobilni?
I za komp se ne moze nac
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
izgleda da nema prenosa
u 42 minut je rabotnicki pogorio okvir gola
ne, oni prate Rabotnički koliko mi pratimo Kom. Iako je danas utakmica po medijima bruje samo o Vardar-Dinamo koja se igra tek za 15 dana.
Ja pratim na bet365 live praćenje meča komentarima, samo što se mora imat profil
Last edited by chucknorris; 28-06-16 at 18:18.
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
A buducnost prati nas 200 mazohista...
Podgorica Podgoricanima!
Pratila bi se i Budućnost kad bi se takmičila u FUDBALSKOJ ligi a ne u CFL. I kada bi klub bio doveden u red
slobodni udarac od makedonaca zavrsio ponovo u okvir gola
konacno proradio stream !!!
http://www.laola1.tv/en-int/livestre...-podgorica-len
Dok ne bude normalne lige (regionalne, CFL to nikad ne može bit' ) ni klub se ne može dovest' u red.Ko će u ovu sprdnju ulagat' pare...
Kakvi li su tek ovi Mkdonci kad ih polu-živa Bud dobija...
Shit has hit the fan !
Oni su završili 5-6 u makedonskoj ligi, 36 bodova iza Vardara..
šta primiše, nevjerovatno, rupa
Pakao,srecom ovo je offside zajedno.
Kako smo losi,kako ne mogu da trce pakao.
Podgorica Podgoricanima!
eo još jedan primismo u 2 minuta, al ga srećom poništi sudija iako nije bilo ofsajda
Ne znam, moguće..
![]()
![]()
![]()
http://telegraf.mk/sport/fudbal/ns-n...buduknost.nspx
Mnogo dobro su se culi,masu akustican stadion,onako se ne cuju ni kad nas je 500 na stadion pod goricom
Podgorica Podgoricanima!
Mislim da je velika sramota sto RTCG ne prenosi Bokelj u cetvrtak,mec se igra u Petrovac je li tolika muka da podju da snime to tamo....sprdnja
Eto bice prenosa na RTV
Evo da ja napišem kad neće niko.
Gledah Bokelj (na TV-u. Ipak je bilo prenosa). Fina atmosvera bi, koliko sam mogao vidjeti preko TV-a. Bokelj dade strašan go. Vrhunska akcija. Ali ga primiše posle 30 sekundi bukvalno. Vidjelo se da je Vojvovina bolja, ali u par navrata sviđele su mi se akcije Bokelja. Više šansi Vojvodina, ali je moga i Bokelj pobijedit. Rezultat odličan 1:1.
Rudar nisam gledao, ali po izvještajima vele da je trebao da dobije. Imali su i neke šanse pred kraj za pobjedu.
Po meni prilično iznenađujući rezultati znajući kakva nam je liga. Ako bi dva tima prošla (tipujem na Budućnost i Rudar) to bi čudo bilo.
P.S. Kamera na stadionu u Petrovcu ne pokriva sve djelove terena. Kad uzmu da se sekaju oko korner zastavice, to se ne može vidjet. Mi gledamo tad u neki brijeg)))
Postojaće Crna Gora...
Niti vidis aut liniju ispred tribine. A nisu propisno ni prikazali onaj gol Vojvodine.
Bokelj pozitivno iznenadio. Vojvodina negativno. Bokelj je slabasan ali momci igraju koliko mogu. Znaju s vremena na vrijeme da odigraju solidnu akciju... tako da sto se njih tice pozitivan evropski derbi. Vojvodina me razocarala. Nista bliza nije bila pobjedi od Bokelja. Svakako da imaju revans, i da mogu eventualno tu uvalit 3-4 gola. Ali ocekivao sam vise od njih u prvoj utakmici.
Ali kako me nervira kad mlate ovi nasi komentatori. Koliko ti ljudi preuvelicavaju, prave od svakoga nesto sto nije, pocevsi od igraca iz nase druge lige pa do igraca iz najjaich evropskih liga. Sve naduvavaju. Evo veli ovaj Meleg juce stoje igrao. Bivsi veli igrac Ajaksa. Sad ce covjek da pomisli, igrao u Ajaks za prvi tim, par godina. A decko igrao prosle godine za Ajaks II. Ne znam stvarno sto postizu sa tim. Cini mi se da je to prvi uveo Radevic, Pesikan takodje ne posustaje, a i Grgur u nizu bolestina koje prevali preko usta ima i bisera ovakve kategorije.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Koliko ce zaradit ovi nasi klubovi ako prodju u sledecu fazu?
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Oko 150 iljada valjda. Idemooooo plavi, konacno i mi kukavci prodjosmo krsteno prvo kolo aaaaaaaaaa
Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
- First qualifying round: €200,000
- Second qualifying round: €210,000
- Third qualifying round: €220,000
- Play-off round elimination: €230,000
Au sto je ono mogli smo im 10 dat ono nije realno, al nadigrali smo ih, dobra igra.
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks