Super, onda pirelli
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Super, onda pirelli
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
sto se desava ako me zaustavi policija a ja sam na skuter od 50cc i pokazem im u telefon slike od vozacke?ako neko zna tacan odgovor neka mi posalje na PM
![]()
tutti quanti cantano e bevono per te!
Ako ih pokažeš na fb, možda ti ih lajkuju.
A možda ti i oduzmu motor, po zakonu imaju pravo.
Sent from my LG-H811 using Tapatalk
Ima li u Cg dyno negdje?
ne. ali naravno nasi chip tjuning strucnjaci ce ti odma reci koliko ti je auto ,, dobilo ,, konja. mada ti je to lako sracunati, ako svudje u svijetu dobije 15ks na njihovo gorivo ovdje sigurno dobija 40-50 na nase... prelagano
f6
Kad je hladno, oko 3-4 h.
TAKUMI
Kad bre? Zimus? A sto cu do tada?
Ma sad.
TAKUMI
http://biznisimenik.net/robur-spuz/
Probaj, mozda ima.
Je li zavrshen put od shcepan polja do foce...?
Sent from tapatalk
#fakenews
Zavrsen? Do granice dobar a posle katastrofa...ali opet lagano jbg, ne isplati ae kruziti...
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Radili su jesenas, rekoh da nijesu zavrshili proshirenje i asfaltiranje...
Sent from tapatalk
#fakenews
Audi a3 2.0tdi 140ks 2004 kakav je ovaj motor? Isplati li se uzimati
Sent from my iPhone using Tapatalk
Renault
A generalno 2.0 imaju problem sa diznama(lose gorivo) tako da zavisi kakav je i ko he odrzavao...
Nista dizne..
Ali evo kao rodjenog brata te molim da bjezis od 2.0.
Problem. Najveci. Motor.
Problem je lanac preko kojeg ide uljna pumpa. Drug mi je mehanicar. Popravljao je dugo samo audije. Cio zivot vozi audi. za 15 dana 2 su mi dosla u garazu na popravkun totalna blokada. Nov motor
Znaci otkine se kajla i uljna pumpa ne vrti i prijatno.
A ja sam imao takodje problem. Spao lanac. Srecom sto sam cuo los,zvuk motora i ugasio ga odmah. Inace bi bilo sve novo da,se ubaca.
Ovaj drug koji je mehanicar vozi audi a3 2007 ali je 3 mjeseca cekao dok nije nasao 1.9 tdi
To ti je to ukratko
Послато са HUAWEI Y530-U00 уз помоћ Тапатока
E u pm, bih nesto jace od 1.9 a benzinac loka previse
Renault
2.0 u A3 nema problema sa pumpom ulja jer nema balansni sistem, to ima A4, A6, Passat, Supperb.... Te vece klase auta imaju balnsni sistem da bi smanjili vibraciju motora i samim tim imaju balansni sistem koji ima 2 problema: lanac i osovinica koja pokrece uljanu pumpu. Lanac je od 2006 zamjenjen sa sistemom zupcanika a ostao problem sa osovinicom koja je krajem 2009 zamjenjena sa duzom osovinicom.
Inace prve serije 2.0 imaju problema sa glavom motora koja puca, dizne . .. . ..
ali isto tako imam osjecaj da je bukvalno svaki a3 u pg (makar ovi koji se prodaju na diler) ovo godiste (troje vrata) totalna cekerenda
f6
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks