Fiat je tu od oktobra 2014. Razvoj ovih auta je poceo 2011.
Tja, Fiat Chrysler Automobiles, also known as FCA, is an Italian-controlled multinational corporation[7][8]
><
Fiat je tu od oktobra 2014. Razvoj ovih auta je poceo 2011.
TAKUMI
Da, s tim sto je pomenuto vozilo koje je ubilo momka iz 2015-e, proslo kontrole kvaliteta nove uprave.. a i da nije, nema mnogo razlike, recall je tu, chim su preuzeli komandu i pregladali pogone/proizvode. No se chekalo da neko pogine, pa su se onda sjetili.
><
Koliko ja procitah nije ovo prva tragedija zbog tog problema nego je ovo poznata licnost pa se digla pomama.
http://jalopnik.com/fiat-chrysler-se...ium=socialflow
Ja mislim da je za ovo kriv korisnik, a ne auto.
Last edited by Dingospo; 26-06-16 at 13:23.
Tesko moze korisnik bit kriv ako se stvar ponovi vise od par puta.. (dobro, u jameriku i 5-6, oni su posebni).
><
Bice da sam ja pogresno shvatio, ali nije u pitanju nikakav kvar nego to sto korisnici ne saltaju parking prije napustanja vozila. Software update koji je resenje problema je da se parking sam usalta pri otvaranju vrata.
To sam primjetio da automatik kod BMW F10 cini, sam prebaci u P cim otvoris vrata...
Kakav spojler, ka ironman![]()
Sviđa mi se reklama i auto takođe![]()
Mnooogo dobar! Volio bih ga posjedovatikad bih mogao...
Auuu koja perverzija ebem ti... Plava, san!
Unutra je bolja od stare, ali vani izgleda jadno, isto kao i stara.
Ali, da se vozi bolesno, vozi se.
TAKUMI
Izgleda, veli, jadno. Oduzecu si zivot.
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Vidi, meni se svidja mufa, Cimbi se svidja kita.
I zamisli, ja kazem Cimbi da mi se svidja mufa, a on: ubicu se.
TAKUMI
Najbrzi 4 door saloon na ringu, uzeo titulu od giulie.
Briljantan je estetski, nista dodat i oduzet.
Malo koji auto mu u tom smislu moze parirat...
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
U kontrama no1 ili ne, u pravu je da izgleda isto kao prosla. Sad, je li to jadno ili ne, bah, no svakako nije neki + ako cemo pravo.
Still, nista novo za njih, stara provjerena filozofija dizajna (zadovijek isto). Sto u nekim rijetkim sluchajevima i pije vodu, ma koliko bilo naopako.
Da li i ovdje, veliko je pitanje.
><
Malo su sredili dupe, ostalo isti kujac. Ja bi ga kupio samo radi spojlera![]()
najljepsi auto ever made.
Послато са HUAWEI Y530-U00 уз помоћ Тапатока
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks