Samo nek bude stop prekidač i ja sam zadovoljan, jer to je najmanji problem u listi problema koje sam čitao, ali jeste i najčešći izgleda.
Samo nek bude stop prekidač i ja sam zadovoljan, jer to je najmanji problem u listi problema koje sam čitao, ali jeste i najčešći izgleda.
Pa sad, kako ko to gleda. U manualu pise lijepo za sta je ta lampica. Problem je sto kod nas malo ko to cita ili ima uopste manual od auta.
Evo sto pise za tu lampicu za moj auto:
![]()
Taj ko kupi ima vecu regu
Po njihovom prati auto, tj imace vecu premiju osiguranja kao sto kaze radza
To je bas glupo kao da se auto samo vozi
Bas glupo, logicnije je da se veze za vozaca.
Gledam danas snimak od Marchettina dje prica o troskovima odrzavanja Nissana GT-R,e sad kad dodje prica o osiguranju i taxama sokirah se.Godisnja tax za GT-R je 1500e,onda taxa na auto koje ima preko 185kw ili ti 252hp,placa se 20e po kw sto za nissana iznosi 4500e!!!Znaci 6000e samo za takse,dok mu je osiguranje jos 6000e tako da mu godisnji troskovi samo osiguranje i taxe iznose ukupno 12000e! WTF?!E sad me interesuje koliko bi to kostalo kod nas za isti auto,tj koliko je kasko i registracija?
1000 registracija i kasko jos toliko
20 litara trosi i gume mijenja od 3 do 9 hiljada km. Ali jesi vidio koliko je presao km za 3mjesexa. Sve u svemu za njihov standard i standard osoba u inostranstvo koje voze to auto nista spec.
Prodao ubovic gtr ali uzeo g63 amg 463 edition
f6
Vidjeh to cudo na instagram, odma rega easy
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ali G wagen umjesto GETRA...eeejjjjjjjj...
TAKUMI
Pa bas mu puca fabioni ja mislim da taj gtr nije presao 1500km. Uzeo ovo. Jos pored 50kola. Ne znam ni ko ga uslika, da je neko u garazu njegovu, ostao bi bez posla neko.
f6
Drugari ima li gdje da se iznajmi ATV ili skuter kakav?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Acimic moto drzi univerzalne. Kod stare vatrogasne.
Đe uzeti kvalitetan ležaj zadnjeg točka za Hondu?
Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока
Koju Hondu?
Jesi vidio kod Balse na St. Aerodrom?
Trguju se danas gume dimenzija 195-65/R15, koju gumu uzete od ove dvije- Pirelli cinturato p1 verde ili Hankook K425
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Pirelli.
TAKUMI
Jos jedan glas za pirelli
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks