Sto rece novica, automatski mjenjac na F10 je savrsenstvo. Ja nemam šaltanje na volanu ali do sada nikakve ni potrebe nisam imao za time. Probao jesam tiptronik mod i to jednom samo, bas nepotrebna stvar. na ovom autu.. DS rezim i cepaj![]()
Tako je. Sve to radi kako treba i meni, ali taj downshift na nizbrdici, nekad je lakse biti u 2/3. stepenu na 30-35 iza kamiona ili u koloni nego svako malo pritiskati i pustati kocnicu.....Ja na to mislim.
Drugo koriscenje mi je ponekad dok je je D, spustiti koju nize i pun gas u preticanje. Posle toga on sam nastavi po njegovom![]()
Sto rece novica, automatski mjenjac na F10 je savrsenstvo. Ja nemam šaltanje na volanu ali do sada nikakve ni potrebe nisam imao za time. Probao jesam tiptronik mod i to jednom samo, bas nepotrebna stvar. na ovom autu.. DS rezim i cepaj![]()
ista stvar i na pezo 508...imamo na poslu jedan 508gt...ima +/-, i rucice na volanu...ali nista od toga ne treba ako samo pritisnes S...
a isto tako moja laguna 3 je suoer za neku normalnu voznju...mada mi se cini da bih za neko divljanje morao koristiti +/- jer je mjenjac nesto sporiji
Ja ne koristim ni s, cak ni kad ocu malo da ga zgazim.
Koje auto? Ja koristim jer kad ocu bas naglo da preteknem u comfort rezimu i da se vratim u svoju traku, dakle da bas bude kratka radnja u comfort kad sklopim gas me tako zakuca naglo da mi bude lose, bas ne bude prijatno. U S rezimu odziv na papucicu gasa je instant i mnogo mi je prijatnije preticati tako.
Mk6 gti. U pocetku sam koristio i +/- i s, ali sad sam mu sve prepustio.
Tacno, s tim da, recimo moj CVT (multitronic) preko kompjutera kapira da sam na nizbrdici i prilikom pritiskinja kocnice podize obrtaje i koci motorno, ali isto je, u tim situacijama ljepse "samarat" tipke iza volana 😀
Takodje, na mom Audiju, kada je u D, pri punom stiskanju pedale gasa, obrtaji se penju na 3.000 obrtaja tu se zakucava, ne mrda (ne kao na Lexu da vrti do kraja) , dok u S vrti do 4, 4.500 obrtaja, opet zavisno od terena ( uz brdo, ravnica...), jer, koliko kapiram, CVT nema klasnicne brzine, vec je ovih 7 kojih ima, zapravo simulacija brzina...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Hahah Fabia pogledah ti kanal na yt i naidjoh na klip sto si pravio za E39 bembaru sa sve Dzesijem Mekartnijem pjesmom u pozadiniSto ti je ljubav jbt, nisi prenio taj entuzijazam na lex-a :P
Lexus nema dusu![]()
10-12.
TAKUMI
Čuo sam da voli automatik više da popije
zlatile mu se...koji je to mozak na otavu i uzivanje.
f6
Automatik je fin kad imas nekog prdavca dje mlatis svudje sa njim ili neko auto 400+ks da ne mozes stignuti da presaltas.
A ova sporCka kola 200/300ks zlatio se manuel.
I svidja li se tebi taj pezo??
(doduse mene samo karavan zanima)
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
meni je taj pezo odlican....i ista stvar, da ga uzimam za sebe uzeo bih samo karavana...
e sad ovaj je sto se tice opreme kompletan, mislim da ne postoji stavka od dodatne opreme koju nema...a opet, kad vidim neke kroz grad, sa osnovnim paketom opreme, zapitam se je li to isto auto...
Last edited by stefke; 23-06-16 at 14:42.
Bravo EKV, bravo stefke.
@E_K_V je li bolji od lagune? prostraniji? za familiju kakav je, to hocu da pitam.
^Ja bih iskljucivo taj 2.0hdi sa automatikom. Kazu da je C5 bolji (a isti) auto ali aj nesto ne mogu da ga svarim.
A ti stefane tamo u pezo klub stavi koju sliku vanka i unutra i te cifre slobodno podijeli![]()
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Mjesta ima grdiloni meni se c5 nešto ne svidja
Kacim vala za 20ak minuta
Ili ti šaljem na pm/chat
Last edited by stefke; 23-06-16 at 15:07.
Eo vidji
Garsonjera. 😃
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
ako je ovo po internetu tacno sto pise..da je u 508karavan minimum gepek 512L..onda u lagunu nije manji...508L
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks