Provjeri kabal je li dobro prikopchan...
Sent from tapatalk
Ljudi, sjecka mi slika, pa onda zasnijezi. Pa dodje i sve tako. Gledati se ne moze
Послато са HUAWEI Y530-U00 уз помоћ Тапатока
Provjeri kabal je li dobro prikopchan...
Sent from tapatalk
#fakenews
stigoše novi vrhunski kanali,bn,bn music,kopernikus,france 24...
Ubacili su ih sinoc oko 1
Kanali:
Cinestar fantasy
KCN 1,2,3
RT
France 24 english
RTV glas Plava
BN
BN Music
RT Vojvodine 2
neki muzicki kanal
Pink Kids
:encouragement:
meni su dosli na samom kraju
prvi program pa nazad
Da se malo prisjetimo, ko ono bješe ima najviše udjela na kablovskom trzistu CG??
Telekom je za prvi dan ljeta (koje je pocelo juce) obradovao korisnike, i nastavice u tom ruhu da radi!
Cao.
NO
SPAM,
LIE,
INSULT!!!
Ko će biti Robin Hud?
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Ne znam ko ima najviše udjela,ali znam da će imati jednog manje za mjesec dana :-)
Poslato :-)
Kako te volim !!!!!!!!!!!Da se malo prisjetimo, ko ono bješe ima najviše udjela na kablovskom trzistu CG??
Telekom je za prvi dan ljeta (koje je pocelo juce) obradovao korisnike, i nastavice u tom ruhu da radi! :wink:
Cao.
Ja se nekako snalazim bez extra tv ... HRT 2 preko satelitske i kodi za ovu drugu utakmicu... mada je za svaku pohvalu ovaj servis što su napravili ...
deuscroix
S obizrom da stara aplikacija sad ne radi, kako zakazivati snimanje na Extra Tv preko telefona a da nije pisanje poruke?
Last edited by hercules; 30-06-16 at 08:14.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
a sto bi sa sportklub kanalima...jel ta prica umrla?
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Davno je umrla ta prica, isto ka i hibridni ruteri.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Ako je neko uspio preko androida da šalta kanale na extra tv, nek mi pošalje naziv aplikacije i pod kojim imenom da tražim u set top box?
Hibridi bi trebalo uskoro da startuju.... Ako neko iz Telekoma zeli da podijelu ovaj info sa nama bilo bi dobro.
Ja ne bih vise od ovoga![]()
Who let the dogs out
Hibridi "uskoro startuju" od februara...
Sent from tapatalk
#fakenews
Zašto ne bi bilo moguće?
Samo treba naći kompatibilan model...
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Naravno da je moguće, u tome je i jedna od prednosti IP televizije, ali to kod nas nije ni pomenuto kao mogućnost, bar koliko sam u toku.
U stvari mislim da mi je Extra TV STB jedini uređaj u kući sa IP adresom kojem ne mogu pristupiti remotely.
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks