ne slikah juče sudar na obilaznici od NK malo prema Šavniku. Neki, valjda njemac, udario u policijsku Dacia Duster. Razbijeni oba auta, a 1 policajac zadržan u bolnicu u NK.
Poslato sa Huawei P8 lite
Neka se jave sad oni pereri koji su pricali da je zbog plina.
Nemate pojma koliko mi je drago zbog Nightyja. Sad ce valjda jos neke stvari da izadju na vidjelo.
Last edited by Fabia_Elegance!; 04-06-16 at 05:52.
TAKUMI
ne slikah juče sudar na obilaznici od NK malo prema Šavniku. Neki, valjda njemac, udario u policijsku Dacia Duster. Razbijeni oba auta, a 1 policajac zadržan u bolnicu u NK.
Poslato sa Huawei P8 lite
I ima li sanse da si nighty naplati za ovo ili ovaj u corku i to je to?
Sent from huawei
A valjda ima mogućnosti da ga goni, ali znamo kako ide to sa našim sudovima...
Kakvih kretena ima ovdje sve je drugo smiješno... Ćus, " bivsi momak", drtina.
poslato s Jadrana
Last edited by Tom; 04-06-16 at 11:07.
100 % se zbog plina zapalio auto(kakvih odje ljudi ima).Kao sto je napisao IVO ANDRIC ,,DODJU TAKO PONEKAD VREMENA,KADA PAMET ZACUTI,BUDALA PROGOVORI"ali nije bitno.Drago mi je sto se pocinilac ovod djela pronasao i sto se nadam da ca NIGHTY nekako uspjeti da naplati pricinjenu stetu.
LPGTECH 067 854 548
Ja koliko se sjeca, da ne trazim sad, prica je bila da je taj modes shevroleta imao masovno povlacenje zbog fabrickog plina... niko nije ulazio u pricu je li njemu uopste plin fabricki ili ne (ni on sam - vjerovatno iskusnoda ne prica precerano o istrazi koja traje)... ima srece s nasom policijom nekad
ja se nadam da ce on moci da se naplati od te bitange nekako pa cemo za ostalo lako... da ima primanje ili nekretninu na sebe da mu je iskamci preko suda
Opoziv nije bio zbog fabrickog plina, jer kao prvo taj auto ne postoji sa fabrickim plinom.
TAKUMI
Pg-Dg, stari put
Sent from my MX5 using Tapatalk
Koliko kretena u ovoj maloj CG ima, pa da imamo 3 puta vise stanovnistva mnogo je, zapaliti auto zbog bivse djevojke....
What?
f6
ali on 42 god a nighty 25znao sam odmah da nije zbog plina..nije bilo bas nikakve logike a i ako je do plina to se uglavnom odmah vidi
She is only here to annoy herself!
A i Nighty našo matorim ljudima da skida ribe![]()
Bolje imat no' nemat....
Hahahahhahahahahhahahahahahhahahhahahahahhahahahah haha
:lolblue: :lolblue:
TAKUMI
Poginuo motorista blizu NK.![]()
TAKUMI
Vidjeh danas trojicu bajkera na ulaz u bolnicu a unutra 3 policajca pricaju o udesu. To je to znaci.
Stranci a?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Renault
Vojislavljevica kod MP pumpe, neko pao s motora. Blokiran put. Kilometarske kolone sa svih strana.
I koji ***** ne cuvaju sebe ti motoristi, no sad moram da cekam red kod krivog mosta...
TAKUMI
Izletio mu covjek sa autom, bjezao bjezao i na kraj se prosuo. Ljudi ne vjeruju koliko vozaca automobila vozi kao bez glave, ne gleda ni lijevo ni desno kad se uljucuje no samo gas. Ne branim motoriste ali vecina ovih padova i situacija je jer ljudi izlete kolima i ne paze
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ipak preminula ona zena sto je u petak udario onaj inspektor Astrom kod distribucije u PG.
On je isao lijevo, a ona prelazila pjesacki, tako da im je bilo zeleno i njoj i njemu.
A vjerovatno je isao brzo cim je tako zestoko udario.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Od autobuske stanice idemo pravo ka Rodi i stizemo na raskrsnicu gdje se skrece lijevo za Braca Bracanovica, valjda se tako zove ta ulica gdje je onaj nadvoznjak.
Uglavnom, mi na lijevu traku da bi skrenuli lijevo i crveno. Na desnoj traci jedan taksista vec na pola pjesackog, dolazi lik, prelazi taksistu i skrece lijevo, a fcking crveno , od desne trake skrenuo lijevu tu na crveno imajuci auto ispred njega.
WTF ?
Ako nisam dobro objasnio napravicu screenshot na google maps, eto koliko smo ludi.
nemamo se shto kladit unaprijed znamo da nece...
Negdje sam procitao da mu je odredjeno zadrzavanje ali to ne znaci da ce biti osudjen i kaznjen.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks