I ja sa fragrance imam samo pozitivna iskustva. Roba stizala za max 15 dana. Razlika u izboru robe i cijenama u odnosu na nase hostaplere je nemjerljiva.
Naravno, svako ima neko svoje iskustvo... Sa Fragrancex sam porucivao 4 puta (2x sebi i 2x drugima)... Svaki put je sve bilo u najboljem redu. Stizao je paket u roku od 7-10 dana...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
I ja sa fragrance imam samo pozitivna iskustva. Roba stizala za max 15 dana. Razlika u izboru robe i cijenama u odnosu na nase hostaplere je nemjerljiva.
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Dva puta narucivao sa fragranceX. Veoma brzo sve sa mejlovima dje pitaju je li stizalo. I neki vaucer dobio tipa 5-10 dolara manje.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Kako se prate pošiljke sa SD-a?
DHL tracking...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Moze li mi ko objasnit proceduru kupovine sa amazona i slanja preko shipito? Sto se placa preko cijene proizvoda?
Oće li mi praviti carinici problem ako mi je paket 125 eura, a poštarina 30e? Ili da pitam da mi smanje na fakturu 20 eura?![]()
Razmisljam da kupim gtx 970, vidim po amazonu se cijene krecu oko nekih 250e, dok po Srbiji oko 400e. Ali amazon nema dostavu za nju u CG. Ima li drugo mijesto odakle je mogu poruciti umjesto da davam 150e vise za nju?
Ima, al moras placat dostavu, carinu i pdv, tako da ispod 400 ga neces proc.
MOže li mi ko naći S6 edge plus kopiju pošto tražim na aliju ali nema
Kod kupovine sa Iherb-a kako ide dostava preko dhl? Platis postarinu i plus 5e za kucnu dostavu?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Interesuje me sa alije ili tako tih sajtova
Narucio sam paket sa eBaya iz SAD u srijedu i isto vece mi je prodavac stavio kao poslato i dao tracking broj. Medjutim jos mi se nista nije pojavilo na taj tracking evo ce nedelju dana, a inace sa USPS mi je isustvo da za max 3 dana se pojavi info. Koliko otprilike treba sacekat pa da dignem dispute?
https://www.facebook.com/permalink.p...bstory_index=0
Evo ga
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evo popusta po britanskim sajtovima :bee:
Kreč, kolica i mešalica.
Jos ce funta padati a onda pravac ebay.co.uk![]()
http://www.aliexpress.com/item/MD-90...b-84b509579ca7
Dali bi ovo pustili na carini?
Sto ne bi
rm -rf /
Za dva dana iz Kine, večeras stiže u DHL, ali pošto carina ne radi za vikend ništa prije ponedeljka
Sent from my MX5 using Tapatalk
Narucio 14.06.
Spanci javljajuDispatch from the point of origin international office,2016-06-20 00:00
jel ovo stiglo u nasu postu ili je krenulo ?
ASOS izgleda ne radi dok se funta ne sredi😀
Oni da se zastite...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks