krepa je ovaj stream, dajte novi gospodo.
edit:
eo nađoh ali izgleda samo prelims:
http://ufc-stream.com/live/ufc-live-stream-1/channel-1/
krepa je ovaj stream, dajte novi gospodo.
edit:
eo nađoh ali izgleda samo prelims:
http://ufc-stream.com/live/ufc-live-stream-1/channel-1/
Last edited by 1ucid; 19-06-16 at 03:06.
istrajan budi.
Tek u 4:30 pocinje main card.. Jos ne vidjeh raspored da je ovoliko kasno..
Odavno vec za Jonsa nema protivnika u njegovoj kategoriji. Jones hoce da sebe ustolici kao najveceg svih vremena, ali to nikad nece moci ako se ne dokaze u teskoj. Misljenja sam da izbjegava prelazak zbog slabije snage udarca, zbog slabih noga i naravno zbog toga sto tamo 10 ljudi mogu da ga posalju na spavanje ako ga pogode.
Jedini covjek koji je dominirao tasku kategoriju je Fedor. Najblizi tome je bio Velaskez. Jones je fantastican borac, ali on svojim gabaritima pripada HW diviziji. Jedno je biti dominantan u nekim drugim divizijama, potpuno drugi level je dominirati tesku kategoriju. U HW jedan sitan kiks, slucajnost, moze da te odvede u poraz. Rumble je jedini koji ''dolje'' udara kao ovi iz HW.
Zna od da mora preci u HW da bi ustolicio sebe kao najveceg svih vremena i to mu je plan, koji je on sam izjavio par puta. Nema trika da on izbjegava HW zbog svih tih stvari, ali ima ljudi koji tvrde da je prevelik za LHW i da ne pripada toj diviziji, sto Jones tvrdi da nije tacno jer svaki put lagano krati kilazu i nema problema sa tim. Jednu stvar koju ima na umu je da hoce da pocisti citavu diviziju i da svakome sansu (DC ce sad imati priliku u revansu, a ostao je Rumble jos kojeg Jones nije imao za protivnika), prije nego sto predje u HW.
Zapamti, niko nijednu diviziju (mozda Anderson) nije izdominirao kao sto je Jones LHW. A znamo svi da je u toj diviziji konkurencija najjaca jer se nalazi na raskrsnici izmedju MW i HW, pa dosta boraca se penje i spusta u nju. LHW posjeduje najvise all-around boraca dok se ne moze reci isto za HW jer tamo 2/3 iz top15 nikad ni takedown ne pokusa..
istrajan budi.
"Nakon teške bitke na eventu Fight Nights 50, na kojem se našao na rubu nokauta u prvoj rundi, Fedor Emelianenko je popričao s voditeljima u studiju, i otkrio je zašto nije forsirao parter u susretu s Maldonadom.
"Svaki borac želi napasti protivnika ondje gdje je najjači. Fabio je sjajan udarač i tu sam se htio testirati," rekao je Fedor, dodavši da se nije osjećao tako loše kao što je izgledao. "Shvatio sam da moram ustati i nastaviti se boriti kako bi došao do pobjede."
Slavni Rus je na kraju slavio kontroverznom većinskom odlukom sudaca.
Što ga je potaknulo da stisne zube i podigne se na noge?
"Moj tim me gleda, moji sunarodnjaci me podržavaju, naravno da sam morao ustati. Zao sam da ne smijem izgubiti jer moji timski kolege su pobijedili prije mene. Nisam htio razočarati fanove," izjavio je, nakon čega je otkrio da mu vid nije ugrožen.
"Vidim jako dobro."
Na kraju je rekao da će proanalizirati borbu i izvući zaključke iz nje.
"Hvala svima koji su mi pomogli u pripremama. Borim se cijeli život, treniram od 11. godine i naravno da želim nastaviti."
( http://www.profightstore.hr/novosti/...aci/23258.aspx )
Vjerujem da je namjerno boks forsirao protiv Maldonada.I ranije je forsirao najjača oružja protivnika + svoje vrhunske tehnike.Tako je sebe nadograđivao.Mada, tada je bio mlađi i prolazilo mu je i trebalo mu je.U ovim godinama,trebalo bi da forsira ono u čemu je najbolji,ako misli da prođe dobro-ogromno iskustvo,malo boksa,rušenje, ground and pound, poluge...Sjetih se meča protiv Mark Hunta.Kako je dobro odradio meč.Sad da uđe protiv Hunta kao protiv Maldonada, u komu bi pao.Mislim da mu je taktika bila nikakva, na boksera bez garda onako.Brz je,izdržljiv je,hrabar kao i uvijek.Aj viđećemo što će dalji bit.I dalje navijam za njega.
UFC navodno prodat 4.2 milijarde dolaros, White ostaje u organizaciji..
mislim da su im to fore...
istrajan budi.
demantovali su i najavili tuzbu medijima koji su objavili to
Vec drugi put da demantuju..Ovog puta je skoro svaki medij objavio da su izvori rekli kako je UFC prodat, tako da ce imati dosta tuzbi da pisu![]()
Bellator 157: Dynamite 2, petak na subotu
Satoshi Ishii (101 kg) vs. Quinton Jackson (102 kg)
Michael Chandler (70.2 kg) vs. Patricky Freire (70.3 kg)
Matt Mitrione (116 kg) vs. Carl Seumanutafa (115.5 kg)
Ilima MacFarlane (57.2 kg) vs. Rebecca Ruth (56.7 kg)
Bellator Kickboxing:
Joe Schilling (83.9 kg) vs. Hisaki Kato (83.9 kg)
Raymond Daniels (77.3 kg) vs. Stefano Bruno (77.6 kg)
Keri Anne Taylor-Melendez (54.5 kg) vs. Sarah Howell (54.4 kg)
Kevin Ross (65.8 kg) vs. Justin Houghton (66 kg)
Denise Kielholtz (56.3 kg) vs. Gloria Peritore (55.3 kg)
Bellator 157 Quinton Rampage Jackson vs Satoshi Ishii Weight In, odlična fora na 2:30
To je brat najveci.
http://www.mmamania.com/2016/6/26/12...770.1461892999
Evo ono sto sam pricao o Dzonsu i njegovom pogledu na tesku kategoriju. Covjek nije lud da ide gore. Tu dje moze da dominira ce da osttane. A dominira prije svega svojom velicinom. Tu prednost gubi u teskoj.
Jones oce dobar kesh ako predje u HW ili borbu za titulu odma..To je i davno nedje rekao kad su ga pitali za borbu sa Velasquezom. Kazao je da bi dobro razmislio i vjerovatno prihvatio fight ako bi para bila dobra..Sigurno puca na neku sumu koju npr Conor dobija sad za borbe..Jones je bio prije UFC-ov glavni superstar ali ga je ovaj pretekao u jeku svih desavanja![]()
Odlično,jedva čekam ovo.
Mislio sam da 9. jula prvo odgledam Klitchko vs Fury 2, nego odložiše za oktobar.Fury se povrijedio,nogu izvrnuo.Sad pričaju i da je pod istragom zbog dopinga.
Za to vrijeme, Antony Joshua nastavlja da melje.Opet je pobijedio prekidom, do sada neporaženog Breazealea.Joshua se bori svaka 2-3 mjeseca.Odličan je.
istrajan budi.
istrajan budi.
What year is it?
2000-and-Chael
![]()
izgleda da će da se biju hendo i bisping.. koji se šou napravi. Zamišljam samo totalno realnu situaciju đe hendo osvaja pojas u 45 godini nokautom, to bi bilo stvarno zvek.
istrajan budi.
Ako iko zaslužuje onda je to jacare.
evo neke smiješne izreke boraca:
Ken Shamrock: "I hope to God you come ready, because if you don't I'm going to beat you into a living death."
Carlos Condit: "I threw a spinning back fist or something and he'd (Nick Diaz) tell me 'so we're throwing spinning shit now?"
Mirko Cro Cop: "He said in case of winning, he will spend two years staring through the window, but he must also have one thing on his mind in case he lost the fight — if I'm going to be lucky and throw a high kick he might stare through the windows for two years, too with a nurse on his left side."
Jon Jones: "Hey Pussy, Are You Still There?" Daniel Cormier: I'm here I'm here."
Host: I'm gonna talk about money... Conor McGregor: Take a coffee break Nate... and by coffee break i mean bring me my coffee. Host: They want you to give us a quick count to ten both of you gentleman if you don't mind. Conor McGregor: Nate can only count to five.
Nick Diaz: I need to feed my family that hopefully one day i can acquire if i survive this shit.
![]()
Last edited by 1ucid; 04-07-16 at 13:03.
istrajan budi.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks