Bolji je D3go od ovoga. 140 kanala.
Nije lose onda.
Sent from my Tapatalk using iPhone
Bolji je D3go od ovoga. 140 kanala.
Skremblovanje TV kanala bi moralo biti rucno, iz razloga sto EPG cesto nije tacan.
U zadnje vrijeme RTS dnevnik se gasi i prije sportskog dijela dnevnika, zapravo u vrijeme dnevnika...
Meni licno ne hvali mnogo zbog toga, ali bi se moralo ubuduce oko toga voditi racuna!
@straus, o uslugama drugih platformi, imas teme/topice za njih, pa tamo nudi usluge...
Mada odavno nema na ovom topicu moderatora pa i radite sto hocete i kako vam na um padne...
NO
SPAM,
LIE,
INSULT!!!
Prezla, znaš li ti šta u stvari znači skremblovanje?
Poslato sa Huawei P8 lite
I to si u pravu, ali kad uzme da ovako da lupa sa ,,padeži" mi se smuči.
Poslato sa Huawei P8 lite
Telekom koristi riječ skremblovanje iako ona nema veze sa tim što oni rade. Sa druge stane šta sa očekuješ od (ne)radnika Telekoma?
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
kako ide dalje za gledanje ovih kanala,registrujem se,ukucam kod koji dobijem na extra tv,zatim e-mail I pasvord I na zadnjem koraku neće dalje,ukucam slijedeći korak i sve mi stoji na zadnjoj stranici đe mi je ukucan e-mail i pasvord.kako da idem dalje
Isto je i meni problem.
Još ga nisan riješio...
Ja ne mogu da dobijem uopšte starnicu za registracijuSamo stranica za prijavu.
I kod mene je isti problem na zadnjem koraku kod prijave.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Ja se registrovah lagano baš
Evo kako izgleda.. Svi ćete se registrovati, vjerovatno su sitni problemi u pitanju.
Last edited by nikiforrov; 19-06-16 at 20:08.
Probao sam na Android i Windows 10.
Na 4 Browsera ne radi i na aplikaciji takođe.
I meni funkcionise sve sasvim normalno...
Ovo je dzabe za vazda za korisnike Magente? Svih 5 Arena? Valjalo bi mi to na lokaciji na kojoj imam Total i SK![]()
Dzaba za korisnike Magente do kraja godine.
Who let the dogs out
Dobra im je ovo stvar,i Magenta ko ima optiku,mislim da nema bolje.Problem je jedino što je 90% korisnika na mrtvi ADSL.
Poslato :-)
Aplikacija predobra vizuelno, interfejs, premotavanje kanala svaka cast telekomu, u odnosu na d3go manjak kanala ali je zato predobro uradjena da se razumijemo telemach bas ima grdan interfejs koji nije bas user frendly ali zato ima vise kanala
Sent from my 6043D using Tapatalk
Jes no je slika uzasna...
Sent from my SM-G930F
Слика се може подесити тј квалитет ја мислим. И могу гледати ЕПна бољој слици него на РТЦГ на ТВ-е
Ja ne vidim dje?
Sent from my SM-G930F
Dje je to podesavanje u web browseru?
Sent from my SM-G930F
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks