Ja sam preko telefona znao sto je...
I da odem da stučem glavu majmunu što me zamalo zakla za 200e+...
#fakenews
Ja sam preko telefona znao sto je...
TAKUMI
![]()
....ccccc
Ne ides i ne zoves na pravo mjesto![]()
Sto se tice forda Aco , gore sam postavio br. Momak ima sve za forda moze se slobodno reci najveci otpad u cg , i korektan maximalno
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Sto moze biti na golf 3 1.9 tdi da se desi kad ide 4 brzinom odjednom naglo izgubi gas i lad se pusti gas i doda ponovo puni normalno?
Rekao mi je dr. mr. odmah, nego kako nijesam sam znao da provjerim, odshlepam kod "majstora"... Choek vidio da ruchica ne reaguje, vidi da su spoljni djelovi kabla na mjestu i kazhe pukao, nije mu palo na pamet da odvoji minut i skine plastiku oko ruchice...
Sent from tapatalk
#fakenews
Palo je njemu nego kako ce ti naplatit ako ti vidis?
100 maraka, dje da nadjem? Da bih 50 eura za njih. Samo original....
Last edited by stinger; 16-06-16 at 01:57.
ZBOG IZVODJENJA ASFALTERSKIH RADOVA NA MAGISTRALNOM PUTU NIKSIC-VILUSI ,LOKALITET TRUBJELA SAOBRACAJ SE POTPUNO OBUSTAVLJA DANA 17 I 18.06.2016 GODINE (PETAK I SUBOTA) U TERMINU OD 10.00 DO 15.00 CASOVA.
Treba u HN da stignem u 10h...nadam se da me nece zakaciti ovo.. Čitah da su prije neki dan u 9h zatvorili put?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Pa urani
Put se zatvara svaki dan od 9 do 12 i od 14 do 16.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Senzor kontrole proklizavanja ili ti gume nijesu iste dimenzije na sve tockove.
Pritisak je kontrolisan i dobar je, gume iste kao i prije 2 dana kad nista nije prijavljivao...
7i15 bolje![]()
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Na vrijeme mi ti odg![]()
Krenuo sam oko 7.30 stigao oko 9.30
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Prije par godina otiša mi je hladnjak klime tj počeo da pušta na par mjesta i nije mu bilo popravke. Sad oću da uzmem drugi i zamijenim ali bih prethodno da se uvjerim da su ostali djelovi sistema u redu. Koja je mogućnost da kompresor otkaže ili nešto drugo? S obzirom da je ovo stari tip klime(auto iz 97 godine) ne bi trebalo da ima nekih drugih problema sem eventualno rada kompresora? Ne bih da uzmem hladnjak a onda da ispadne kako nešto drugo ne radi.
Možda ću morati $utra hitno za Hrvatsku na 5 dana, a nijesam izvadio zeleni karton, u petak podigao saobraćajnu... Može li se uzeti na granici i koliko košta...?
#fakenews
Izvadi ga sad... Dje god rade tehnicki mozes zavrsiti...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks