Moze se preko besplatne poruke provjeriti u kojoj je mrezi broj, toliko su se udostojili. Cini mi se, nisam siguran, da je format "MREZA 06XXXXXXX" na 14670.
Postoje uglavnom tri nivoa vip brojeva: u mrezi, nacionalni i onaj koji ukljucuje i inostranstvo i/ili roaming. I cak ni taj prvi nije isto sto i "opcija", jer pod opcijom prvo trosis sve regularne minute, a onda tek nakon toga ti je "besplatno" u mrezi, plus platis 5€, a kod vip broja ti je bas besplatno, a minute trosis samo prema ostalim mrezama.
Obavjestenje "korisnik kojeg ste pozvali koristi xyz mrezu" traje pune tri sekunde.
Sent from my SM-T705 using Tapatalk
Last edited by Adriatic; 16-06-16 at 22:33.
Dovoljno je da stave drugačiji ton u slušalici kada nekog pozivaš (kao što je drugačiji kada je poziv na čekanju) i znaće se da nije u toj mreži.
Ali zašto bi operater to radio?
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Ili da angazuju Slavka Kalezica da otpjeva koja je mreza.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
inače mi je taj koncept sa VIP brojevima vazda bio blah... Ako si nekakvi VIP, valjda imaš tija paruljina
Elem, ko hoće da priča do besvijesti, može Vajber, može Mesindžer, može da pita čoče toga sa kim priča satima koja je mreža, može da provjeri besplatnom porukom, može ovu aplikaciju za android da koristi, ma 1000 stvari. Al ja lično nikad ne bih mrežu mijenjao ako bi svako ko me poziva morao prvo 10ak sekundi da sluša poruke kako sam promijenio mrežu...
Cuneta, Cuneta!
(nečitko)
Kakava je ovo prevaraZastidje
"Sadržaj Max tarifnih paketa i dodatnih opcija se koristi u nacionalnom saobraćaju; ne važi ka specijalnim brojevima. Pozivi u mreži su na raspolaganju nakon potrošenih minuta ka svim mrežama. Minuti ka svim mrežama se odnose na sve mobilne i fiksne mreže u Crnoj Gori, uključujući i Telekom mobilnu i fiksnu mrežu."
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Probaste li ovu novu aplikaciju telekom me?
Konačno na jedan klik na telefonu da se vidi potrošnja i ostali detalji.
Za sad mi izgleda odlično, a vidjećemo. Samo da nam ne potraje kao prethodna, par mjeseci![]()
Kad zoves u okviru mreze, naplacuju minute koji su inace besplatniKakvi lopovi. Da ima ko u drzavu da se bavi svojim poslom mozda bi bilo drugacije, no nemaju kad od punjenja dzepova.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Hvala ti sto me prosvijetli
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Postoji li nacin da se provjeri ko je vlasnik broja?
Pozovi informacije i pitaj ko je vlasnik nekog datog broja.
Poslato sa Huawei P8 lite
A koja je ovo fora sa Moj tocak,izgleda da ce opet da nagradjuju vjerne platise.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Jesi li siguran? Ranije je moglo na fixnu da se dobije.
Poslato sa Huawei P8 lite
Dobih najveći broj poena, ali dzaba kad su slabe nagrade...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Love, peace and respect.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks