Hiljadu priča će bit ispričano, hiljadu statistika izvučeno sa raznih sajtova, ali Mercedes će ostat najbolji u narednih 100 godina, kao što je bio i u proteklih 100.
Kao da ti ne znas.
TAKUMI
Hiljadu priča će bit ispričano, hiljadu statistika izvučeno sa raznih sajtova, ali Mercedes će ostat najbolji u narednih 100 godina, kao što je bio i u proteklih 100.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Ja bi se usadio u ovoga, pa neka crkava
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_moto/635553
Sent from my iPhone using Tapatalk
dajte lock.....![]()
![]()
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Kad pomenuste C Klasu '07-'08 moram opet pomenut da je za 4 godine koliko je drug vozio presao 200k+ sa njom, a nemaaaa ko je nije vozio i taslačio u nju. Od ulaganja je crkavala samo brava (svaka C taj model ima problem sa bravom) 220cdi, 170ks. Isla je fenomenalno, trosila mizerno, a sto je sve prezivjela ta C, kad se god spomene u negativnom kontekstu, jednostavno moram odreagovat![]()
Axa, jos mu je bio u garanciju i zamijenili mu jednom, drugi put mu je crkla par mjeseci posle toga i nisu mu htjeli zamijenit no jedva nekako su po pola to platili. 2 iljade skoro se sjecam da je ta brava bila nova.
I ovaj nas je imao problema sa bravom.
TAKUMI
Nikad mi nece biti jasno kako to da lopovcine od dilera neće da uvaže garanciju? Drugu crkao menjač čuveni s tronic, JEDVA su se dogovorili da oni plate 70% a on 30% (7.hiljada) onda isto u mp auto drug uzeo 520d isto crkne menjač isto se jedva dogovorio 70-30 da se plati....
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Last edited by stefke; 14-06-16 at 20:24.
To moze samo debil da dozvoli :-) poveo bi im ga sa advokatom i dogovorili bi se da plate 100%+ 20% advokatu... naravno ako je po uslovima garancije.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Evo ti sad mozes da se tuzis sa rokspedom oni su u stecaj. Isto tako je i prosao mp...
f6
Ovi centa ne daju za kvarove u garanciji. Sve placa fabrika.
TAKUMI
Takve stvari (ne priznavanje garancije) moze samo u CG i drzavama slicnim CG (lopovskim).
To sa garancijom se tako lako rješava sa tržišnom inspekcijom. Ja sam imao sličan slučaj (doduše nije auto bilo u pitanju već kuhinjski elementi) i tržišna mi riješila problem za 10 dana...
Bolje imat no' nemat....
tako je u bivsu jugu svugde svaka balkanska drzava....
pazi sto sam zapazio sa skodama NOVIM na slepama koje ulaze u cg,zadrze se na terminal i opet za srbiju odlaze,znaci neko pere papire i pare....
Last edited by injection; 15-06-16 at 07:56.
Ja znam za primjer krisme, dje su cerali mehanicare da na bilo koji nacin ubijede vlasnike da je do kvara doslo njihovom greskom da im se ne bi priznala garancija. Slicna stvar je i sa sisevicem. Sve u svemu, kod nas je garancija samo glavobolja i nervoza
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa ne pricam ni ja na pamet.
Vozio sam tih leksusa vala, nema potrebe da se slikam i falim, a i nema potrebe da favorisem neki brend (sem pezoa).
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Kojeg inace ne moras favorizovat.
TAKUMI
Takojeee.
Znam ga uprste, nema potrebe sto da pricam.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Znamo ga svi.
TAKUMI
Gospoda.
![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks