Bozo superstar je zasluzio oprostajni mec, a ne da se odje sad spominje u nekom losem tonu.
A igra li on jos? Ako igra dobro bi dosao po lijevoj strani.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Mihajlović je od njihove repke napravio sprdnju, nije to imalo veze sa ''igranjem srcem'' već sa istjerivanjem njegovog inata.Toliko im je ''sredio situaciju'' da su ga,na kraju,najurili go*njavom metlom.
Potpuno je nebitno ko pjeva,ko ne pjeva, ko namiguje,a ko žvaće...ako imaju rezultate,nek rade što 'oće,a ako ih buši ko stigne ništa mi ne znači da je iz mozga pjevaju i prije i posle tekme.
Shit has hit the fan !
Bozo superstar je zasluzio oprostajni mec, a ne da se odje sad spominje u nekom losem tonu.
A igra li on jos? Ako igra dobro bi dosao po lijevoj strani.
Je li spominjan?
http://www.transfermarkt.com/aleksan.../spieler/61505
Procitah u komentaru na b92 da igra za CG.
Ovako iz prve ne vidim po kom osnovu, ali moguce da ima nekog iz CG ili ono pravilo zajednice vazi i saml za drzavljanstvo, ne mjesto rodjenja i drzavljanstvo. Jer ovaj u Sent Galenu.
a to sam samo procitao nesto kod nas, i to kao prenosi srpski sport ako nije opet neka prodaja igraca.
inace:
Na šta mislite?-Stalno mislim na duplu krunu, klub slavi stogodišnjicu postojanja, hoćemo nas dvojica Srba, Nemanja Nikolić i ja, da se upišemo zlatnim slovima. Legija je i ranije osvajala prvenstvo i Kup, ali, ovo je jubilej, vrednost trofeja je neuporediva…Nosim srpsku zastavu, imao sam je pri ruci i kad je podugnut ovosezonski pehar u Kupu, imaću je i kad Legija uskoro osvoji šampionat.Grb Srbije ste, svojevremeno, nosili na grudima, igrajući za kadetsku i omladinsku selekciju?-Nosiću ga opet, ako Bog da, ako me pozove novi selektor, ako…Za Srbiju sam uvek spreman, pardon, biću spreman početkom juna kad se oporavim od povrede. A, tada ću jedva čekati nekog snimatelja iz stručnog štaba državnog tima, voelo bih da se sastanem i sa šefom, uveren da me poziv kasnije ne može mimoići.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Prijovići,Stojkovići,Mandići,Nikolići,Volkovi,qrci ,palci...To nije reprezentacija, nó sprdnja.Ta dovođenja mi idu na Milorada.Izgleda da je sramota izać na megdan s našijema momcima odolen. Bokelj izleda nema lijevoga beka, isto tako ni Lovćen ni Sutjeska.Nema ga niko u ligu.Uff.Nema ni veznoga niđe, a Dejo ?
Ima li iko od ovija pičakah od novinara da progovori dvije o pokojnoj nam repki ?
Ni na TV ih vise ne gledam.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Ja sam davno rekao da se organizujemo i podjemo na zapad da isprozivamo gnjilog predsjednika saveza ali ovome narodu je sve muka
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Evo onaj Scekic bradonja presao u Tursku ligu, u Bokelj je bio. Dvije utakmice je odigrao za reprezentaciju..
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Ne bih širio defetizam, ja sam nakon utakmice protiv Turske malo veći optimista. Značajno je to bolje izgledalo nego u zadnjem ciklusu majstora Brne.
Mislim da smo s njim dotakli dno, i da sad može samo bolje da bude.
Uvijek mi je gušt da vidim relativno slabe naše vezne igrače koliko drskosti imaju i kakve poteze mogu da odigraju i protiv jačih protivnika.
A bez sumnje je sve bolje čim nema Marušića i sličnih uvoza. Oko tih stvari mora da postoji mjera. Sve preko 2-3 uvozna igrača u ekipi će nužno da uništi nacionalni naboj na kome se bazira motivacija tih ljudi na terenu. A u ta 2-3 i računam i Bašu i slične čije veze sa CG nisu pretjerano jake. Sa Brnovićem se otišlo preko svake mjere. Tumbaković je sigurno inteligentniji trener (to bar nije teško), možda će bolje procijeniti i takve stvari koje su na nivou kolektivne psihologije ekipe.
Takođe, između netalentovanog zeta i ovog Stojkovića, nisam siguran šta je gore na psihološkom nivou ekipi. Ne bih rekao da je Stojković problem.
Postoji i druga strana o kojoj slabo ko razmišlja. Sumnjam da igrači vrhunske klase poput Baše, Savića, Jovetića mogu da ostanu motivisani u ekipi koja ima prevelike rupe na nekim pozicijama na nivou kvaliteta. Sve ima svoje granice. Jedan V. Božović u ekipi je sasvim dovoljna rupa da ostali igrači moraju duplo više da se polome u odbrani. A on je sjajan igrač kakvih sve ima i kakvi su prodefilovali reprezentacijom.
Dejo je u nekom intervjuu govorio da igrači iz naše lige ne mogu ni da istrče utakmicu. Ja ne znam da li neko gaji iluzije da imamo bolju ligu od recimo Italijanske C1.
(Kad smo kod Italije krpe se oni sa Ederom i Motom pa se ne čini da je bilo nekih problema sinoć)
A ovo da nekome smetaju i igrači rođeni u CG - to je već patologija. To je već neka paralelna realnost koju ljudi gaje sebi u glavi, koja nema veze sa realnim životom.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Ono kad i administracija troluje.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Ove ekipe iz nase grupe najgore igraju na prvenstvu.
Sve tri ekipe iz nase kvalifikacione grupe su zavrsile poslednje u svojim grupama na EURU. Austrija, Svedska, Rusija.
Cuvena Ukrajina sa kojom smo imali posla u pretproslim kvalifikacijama zavrsila poslendja u svojoj grupi takodje.
Ceska sa kojom smo igrali baraz zavrsila poslednja u grupi.
Izbusite sve lopte, zakljucajte topik i ugasite svijetlo.
Isto tako smo nekoć pobjeđivali i igrali neriješeno sa više ekipa koje su sad prošle u sledeći krug...
Ne treba stvari vadit iz konteksta. Uz malo organizacije se može dosta postić. Ako Island nije primjer, onda ne znam što je.
U međuvremenu, izronio je ovaj čovjek
http://www.vijesti.me/sport/simon-vu...ortugal-893485
Da me ko jutros pitao ne bih ni bio siguran je li uopšte aktivan.
No svako dobro mu želim, dako mu svevišnji pomogne da se prisjeti kako se igra fudbal.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Rebel, bestidan si.
Jos kad mi kazu Rumunija i Danska strasne ekipe koliko mi srece sa zrijebom imamo al nikako da to iskoristimo
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
http://www.vijesti.me/evropsko-prven...na-gora-893613
Odgovor:Sad smo Srbija B.
Da je neko namjerno htio da unisti reprezentaciju,ne bi bi uspio ovako...
Last edited by Insua; 24-06-16 at 13:19.
Ka boca crnog dzoni vokera izgleda!Ima da legne Dinamu u ligu chempions...
http://mondo.rs/a915964/Sport/Fudbal/Fudbalska-reprezentacija-Islanda-Istina-o-uspehu-ribara.html
a mi imamo :
Predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević najavio da će i u budućnosti, kada god se ukaže prava prilika, uzimati igrače iz okolnih zemalja.
Legendarni as Crvene zvezde i MIlana svestan je da je baza u Crnoj Gori je mala da bi se iz nje izvlačili svi resursni neophodni tamošnjoj reprezentaciji. Najsvežiji primer "prelaska" iz Srbije je fudbaler Čukaričkog Staniša Mandić.
- Uzimaćemo ih dok možemo. Uzimaćemo kvalitetne momke iz Srbije ili bilo odakle, ako ima naše korene poput Saveljića, jer je naša baza mala - poričio je Savićević za RTCG, a prenosi portal Šansa Sport.
Da li ce se ijedan novinar sjetiti da pita kako je Island koji je duplo manji od nas u cetvrtfinale EP ? imaju li oni veliku bazu?uvoze li igrace iz svedske danske finske?
Koji novinar, sve poltron do poltrona. Jedini koji ga smije malo nagazit je Sasa Radovic mada je i to jalovo i slabo. Smuci mi se i transfer blama dozivim vazda na konferencije za stampu posle meca nekog reprezentacije kad krenu pitanja. Mislim dok sam gledao meceve, vise mi ne pada na pamet da gledam jer za timski fudbal imam Calcio i Primeru...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks