Obrali smo bostan, što bi rekli Zećani...
http://www.cdm.me/sport/rukomet/skan...dovic-selektor
Lipovina se posvadjao sa Obradovicem nije ni otputovao u Bar
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Obrali smo bostan, što bi rekli Zećani...
http://www.cdm.me/sport/rukomet/skan...dovic-selektor
Last edited by BiTrAtE; 14-06-16 at 11:35.
Katastrofalno ponašanje Lipovine! Totalno je nezreo klinac, da s pravom i ne zaslužuje državni dres.
Ko je on da se buni što nije starter i što nema minutažu. Koji bi selektor poslije onakve igre Čavora forsirao Lipovinu? Igrao je uglavnom da odmori Čavora, jedinog igrača u napadu kojeg smo imali protiv Rusa i to je skroz korektno. Šta je pružio u tim minutima? NIŠTA! Zadržavao loptu i poslao par šuteva u nebo.
Ovo samo ide u prilog Kapisodi koji selektira ekipu i "Profesoru" koji je izgubio kompas. A cyber navijači će da pljuju kako se ulaže mnogo više u ženski rukomet.
Nisam gledao utakmicu jer sam znao da ce se ovo desiti. Previse je sujetan trener, od odlicne atmosfere doslo se na nikakvu
Ja sam gledao pa ne znam ni sto bih napisao... Rusi mnogo bolji nego prije oar dana, a ovi nasi, ne znam... Bas ono bezbojno... Bez impulsa... Imali su nekunseriju 4:0 mozda su se tada ponasali kako treba ali... Na mahove se igra, bekovi bez lucidnosti... Slozicu se sa naslovima, da nesto treba da se mijenja...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Hoćete li zvati Vujovića i Simića?
“Zavisi od igara koje budu pružali”.
Sprda li se ovo selektor?? Smjesno...
Svaka cast Vujovicu,on svoj posao obavlja bez greske,napravice on od Slovenije velesilua mi cemo i dalje sa strane uzimat trenere.
Selektor Ljubomir Obradović je nakon meča bio ljut zbog igre, ali je najavio da će nastaviti da vodi reprezentaciju.
“Opet smo na početku smo bili dekoncentrisani, primili dosta lakih golova, pa su Rusi od starta kontrolisali utakmicu. Mora da se napravi analiza svega što je bilo, očekujemo da se oporave momci koji su bili povrijeđeni i da nastavimo dalje”.
Da li ćete pričati sa Lipovinom da se vrati u reprezentaciju?
“Rekao sam vam i juče, moraćete to njega da pitate. Da sam ja bilo kog igrača odstranio, onda bih mogao da vam obrazlažem. Kada igrač sam napusti, morate njega da pitate zašto je to uradio”.
Hoćete li zvati Vujovića i Simića?
“Zavisi od igara koje budu pružali”.
Zauzeće mjesto nekoj mlađoj a u tim godinama poslije 4 godine pauze sumnjam da može pomoći značajnije, možda griješim. Još ako Marija Jovanović ne bude spremna a pođe u Rio, to će biti -2 igračice CG
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Drago mi je sto ide ali ovo je hendikep,nadam se grijesim
Podgorica Podgoricanima!
Naravno da grijesite, sama njena pojava na terenu je MNOGO a ne sta drugo. Znam sto je zenski rukomet, znam kakvu popularnost ima ali Bojana Popovic je mozda i najbolji igrac ove igre svih vremena i igrala bi mi prije ne znam koga. Cus zauzima mjesto, eo zivi bili pa vidjeli koliko ce znacit...
Bez Mare Jovanovic nasa bekovska linija je tanka, ali bas tanka. Djina jednostavno jos nije spremna, a Milena kad igra na lijevog beka, bas moze da izdominira. Bojana ce ako mogne na srednjem, a Milena lijevo i bice odlicno. Ona je u odlicnoj formi, trenira sa igracicama buducnosti dugo. Glavni problem su koljena, ali cim je odlucila da se vrati ocigledno bola nema. Mladjoj zauzima mjesto, kojoj?
Pa i ja se pitam? Ne biraju se igrači po stažu i godinama, nego po kvalitetu. Ako je Bojana i na 50 odsto onoga što je bila prije 4 godine, zaslužuje da ide. Uostalom, to će pripreme i pokazati.
Na Olimpijske igre se uvijek šalje najbolje što postoji u zemlji. A o tome da je neka od mlađih igračica liše Jauković i blizu da da doprinos kakav Bojana može da pruži je izlišno i pričati.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Svakako srednjeg beka nemamo, tako da mozhe samo pomoci... Chisto sumnjam da ce lijevog igrati...
Sent from tapatalk
#fakenews
Selektor ženske seniorske reprezentacije Dragan Adžić, objavio je spisak od 14 igračica i 1 rezerve koje će nastupati na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru od 06-20.08.2016. godine.
Sonja Barjaktarović – Kastamonu/TURMarina Rajčić – Metz/FRAMajda Mehmedović – BudućnostBiljana Pavićević – BudućnostJovanka Radičević – Vardar/MKDRadmila Petrović – BudućnostSuzana Lazović – BudućnostEma Ramusović – BudućnostKatarina Bulatović – BudućnostAndrea Klikovac – Vardar/MKDAnđela Bulatović – Erd/HUNMilena Raičević – BudućnostĐurđina Jauković – BudućnostBojana Popović – BudućnostREZERVAMarija Jovanović – Isi Pariz/FRA
zasto samo dva golmana to mi nikako nije jasno
No kol'ko?
U sastavu na OI je svega 14 igrača, dok je na evropskim i svjetskim šampionatima taj broj 16, tako da je stvarno luksuz povest 3 golmana. Igrači u polju su mnogo korisniji. Na širem spisku se svakako nalaze i golmani, tako da uvijek mogu dolećeti za ne daj Bože.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
cetvrtfinale plafon
http://livestream.com/accounts/7553033/events/5891693
Ako ce ko da gleda,protiv Svedjanki. Za min je poluvrijeme
Posto sam gledao samo prvo, primjetih bojana igra samo srednjeg dok Jovanka igra pivota.
Odbrana bila dosta losa ali vidim.kasnije se popravila
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks