Ćuti brate ne pominji, evo već na fb narod bjesni sa time kako ne treba da ga slavimo, kako nas nidje nije bilo prije 3-4-5 godina kad mu je trebala podrška, kako je uspjeh samno njegov i ne treba mu doček,
kako narod CG treba da ćuti i ne pominje jer ga sad svi svojataju a ranije niko nije znao za nejga itd tome slične bolesne priče.... čak je jedan opozicionar objavio pjesmu od Sase Matića gdje si bila kad sam bio niko i stavio u komentaru dejane srbine pobjeda je samo tvoja, država i narod nemaju ništa sa tim....
Gospode bože koliko frustracija ovim povodom pročitah danas a još ni 12 sati nema.....
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Znam dobro ko je ko. Zlaticanin je pominjao veliku ulogu Martinovica.
Evo jedan lijep intervju Zlaticanina od prije 5 godina,kad je bio 73. na svijetu:
http://www.vijesti.me/sport/dejan-zl...mpaign=Private
Last edited by makelele; 12-06-16 at 12:07.
Prije neki dan je to bilo na vijesti ali ne znam je li odma za ove OI ili za sledece.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Donesena odluka prije nepune dvije nedelje. Ali ne znam da li odmah za ove OI.
Naravno da vazi Profesionalni bokseri će moći da nastupaju na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru .od 88 clanica 84 su glasale za to a medju njima i nas Dražen Brajović.
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
Nemojte da se iznenadite kad amateri pocnu da prebijaju profesionalce.
Tako se to radi odes u inostranstvo tamo se pokaze odmah ako valjas kao borac a ne da te razni Lekici i ostali uvaljuju u neke lokalne borbe sa preladjenim rumunima,bugarima, talijanima.
I veliko postovanje za Deja za ove rijeci kad se sjetim koliko su mu odugovlacili za drzavljanstvo a vise ga on zasluzuje no polovina ovih sto se busaju u prsa.
"Tako se bori za svoju zemlju. Crnogorci su vazda bili ponosni, tako mora i da se prezentuju u svijetu, ako želis biti najbolji nema opravdanja. Ideš jasno i čvrsto i nema predaje!!!", napisao je Zlatičanin na Fejsbuku.
Last edited by goldfinger; 12-06-16 at 14:07.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Svaki put dosad mijo uleti ka gorila i digne ga ka pecivo
Podgorica Podgoricanima!
Kako propuštih ovo...
http://portalanalitika.me/clanak/232...o-arandelovica
a ne sprdajte se,cus MFC ....
Za nase uslove je bilo odlicno
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
UFC zestoko promovise Fedora pred ovu borbu sa Maldonadom, iako ne organizuju event..To samo otkriva da ce ubrzo saradnja da se ovjekovjeci na papiru![]()
Na YT su okacili 3-4 njegove borbe (sa Mirkom, Randelmanom, Coleman,itd) .. Sve iz Pride dana..
Samo jedno podsjećanje:
![]()
Dick Laurent is dead!
Aooo, kako se vrati ovaj bezobrazno-ljubomorni bumerang![]()
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Niti je bezobrazan , a ponajmanje ljubomoran, nego je bio realan u tom momentu. Pošto je on , vjerovatno, jedini od gomile naših boraca ,koji je tvrdio da je najbolji, a da je to ispunio. Znamo svi ko su nasu bokseri i prvaci Svijeta. Nego, bice da je ovo bilo prije meca sa Burnsom. Poslije toga se vidjelo da moze dosta. Milo mi je sto sam pogrijesio u ovom slucaju, naravno.
Last edited by Sandor Kolar; 16-06-16 at 15:24.
Mislim, glupo je da se pravdam, ovo je samo forum, ali https://forum.cdm.me/showthread.php?...86#post4258786
Moj post je pri vrhu. Druga stvar je sto sam se naslusao tih prica neostvarenih sportista "Ja bih ovo, ja bih ono". Sto vele talk the talk and walk the walk. On je tada talk the talk, a bez walk the walk ne priznajem nista.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks