Ja sam prikupio masu papirologije,na kraj ni pogledali nisu nista niti pitali
Poslato sa G7-L01 uz pomoć Tapatoka
Posjedovni list za nekretnine je dobar dokument koji te povezuje sa drzavom, a i navedeno je na sajtu da se moze priloziti kao supporting dokument. S obzirom da nemamo posao za stalno i platu u skupstini, valja imati sto vise ovih supporting dokumenata koje traze.
Ja sam prikupio masu papirologije,na kraj ni pogledali nisu nista niti pitali
Poslato sa G7-L01 uz pomoć Tapatoka
Naravno, sto vise sto moze dokazati vezu sa domovinom. Nego, rekoh nema potrebe da se sto prevede, to znam sigurno.
Mada i oni su ljudi pa ako ih uhvatis na los dan barem tog koji te intervjuise pozdravi se. Znam mnogo njih koji nisu imali niti posao, niti imaju nekretninu, pa su im odobrili vize, a nekima sto imaju stalni posao, kucu, itd nisu odobrili.
Srecno.![]()
Last edited by siraj; 11-06-16 at 20:03.
Hoće li mi ko reći za ovaj Skyscener, nađe mi najjeftinije karte i prebaci me na agenciju preko koje uzimam karte ( u mom slučaju Travelgenio), platim karte i to je to. Vjerovatno piše na prošlim stranicama neđe, al ' nemam vremena da tražim. Blagodarim.
Sam si sebi odgovorio. Ja ti inace preporucujem da koristis ove sajtove: kiwi.com i flygresor.se
Pretpostavljao sam, hvala.
Obicno ne putujem preko agencija, nego gledam da idem u sopstvenoj reziji ali nesto gledam jutros ponude ovih nasih agencija i pitanje za vlasnike istih jesu li normalni? Poredim sa jungle travelom ili npr viva travelom iz Srbije dje mi se vise isplati poc do Beograda i otic avionom do neke destinacije, nego direktno odavde AUTOBUSOM. Bas nerealno...
I sto je Egipat ovako DZABE? Terorizam?![]()
Za novu godinu Zagreb - Dubai za 270€
26.12 - 5.1
http://m.fluege.de/flight/encodes/sF...bf8e8b858a479a
Koliko duvana se moze uzeti za USA ? Znam da dvije steke mogu, nego sam mislio da uzmem i ovog domaceg, nedje na fb sam vidjeo da je dosta jeftin, no prave li problem oko toga sto nije zamotan kao ovaj drugi koji ima i marku ministarstva.
I sto se tice ljekova, prave li probleme ? Treba da se uzima zaliha ljekova za dvije osobe za 6 mjeseci, po 2-3 ljekova za svaku osobu.
Ovi nasi recepti su na nas jezik pa ne znam koliko su validni, sem neko pismo od ljekara, jedino da mu ja to ukucam i da mi se on potpise i pecatira.
Last edited by siraj; 13-06-16 at 18:05.
ima li sta jeftino za Pariz? Cuh da ima nesto iz Dubrovnika
Dekodiranje, prodaja, servis, oprema za mobilne telefonre. 068805375 ( Viber, Whatsapp)
Izbjegavajte Pariz za konekcije. Vječito u štrajku, što Air France, što ATC.
In vino veritas
Kako ubijate dosadu na let koji traje 10+ sati?
Obicno gledam neki film koji nisam prije gledao, skinem 2-3, ali i to me ubrzo smori. Da spavam ne mogu..
uzmes biznis klasu![]()
Je li bio ko na zanzibar? Nameračio sam mu se za ovo ljeto
Zimi svakako da je najljepše, ali mi ovaj put treba za ljetovanje, bih oladio od grčke malo![]()
Moj ti je savjet onda sacekaj a ljetos negdje drugdjw podji . Bar ja tako radim . A sto se Zanzibara tice plaze su prelijepe , ako se dovro sjecam istocna obala je malo zeznuta je su osjeke bas velike . U nekom trenutku more je nekoliko stotina metara daleko . Doduse taj problem imaju sva ostrva u Indiskom okeanu . Nocni zivot neznam kakav je jer me to n8je zanimalo tamo . Nije skup . Ako odes vidjeces gdje su nase nazovi vrhunske plaze ! Naravno bez agencija idi , lovi jeftinu avio kartu a smjestaj je vec po mogucnosti .
Za novu bih preko jungle-a išao, kako ti se čine cijene/aranžmani? http://www.jungletribe.com/sr/putova...je/nova-godina
jos zimus ostavio lefkadu na 6dana, pa ne mogu da ti opisem kako mi je sad osjecaj kako se blizi nesto smor. sve se bojim bice mi dosadno tamo, radije bi u ovoj sad situaciju opalio njemacku ili neku kontinetalnu turu a ne grcka i plaze.
cak i gledam kad se budem vracao ima li sto iz tirane pa da produzimo nedje jos 3-4dana cisto da nadoknadim.
f6
Slatke muke... :-)
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
ja volim plazu i more sve ali kad pomislim sad tamo 7dana, nekog provoda bez (sto se tice zapadnog dijela ostrva) neka me muka ufati. ali dobro pregrmjece se.
f6
sta bi za mene rekao...La Maddalena ostrvo na Sardiniji...6 dana...mislim da nema 2 restorana ukupnoal' nekako sam u tom tripu tada bio da se odmorim da ne posjecujem lokale itd itd ali sada kad se primaklo ne znam dal sam pogrijesio. Mada kad se vratim bice ludnica na Top Hilu tako da nece biti lose
ovo na jungletribe je preskupo za novu
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks