To se moze oblozit prevrnutom kozom za pola sata. Namazes sintelanom, ostavis 10 minuta i onda fenom.
TAKUMI
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Odradi to lagano sam, prevrnuta koža ili onaj tanki pjenasti sunđer npr... Ili kupi novi kufer ako zeznes stvar![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Svaka cast svakome ali ovdje se "majstorski" rad naplaćuje kao suvo zlato. A sve priuceni meštri.
A sto mozes zajebat, ako ne bude dobro skini pa opet.
poslato s Jadrana
Last edited by Tom; 10-06-16 at 09:34.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
68000232 Srpko - otpad za francuze - realna je sansa da to ima![]()
podji u neku metrazu, kupi 5mm sundjer i neko platno i svve sam...
prvo platno zalijepi za sundje pa onda sve to unutra i eto
ili kupi onu kao pjenu te je cvrsa i gotovo (imas one tanje/jeftinije kao podloge za yogu te koriste, to je ista prica)
"igraj" se malo s novinom dok dobijes najpriblizniji oblik koji ti odgovara da 'zatvoris' strane i posle toga ubaci jos dno i eto
Da li se sa potvrdom da je auto u procesu registracije (još nisam dobio saobraćajnu) smije voziti, gradska i međugradska vožnja? Imam polisu i potvrdu da je tehnički ispravan? Mada mi ni prethodna registracija još nije istekla, ima još par dana a trebam da idem malo dalje, pa da znam ako me zaustave.
pa ako ti prethodna registracija nije istekla, onda imas staru saobracajnu koja ti jos uvijek vazi i vozi sa njom.... ako si je vec dao onda si napravio gresku...
Smije... Na drugoj temi rekoše da možeš poći u mup da ti daju potvrdu za svaki slučaj... Meni nikad problem nijesu pravili i bez potvrde, samo polisu i račun pokažeš...
#fakenews
ovako, kad si registrovao auto prije nego sto je istekla aktuelna polisa, trebao si samo da im das da ti kopiraju azecu saobracajnu i onda kad ides za novu vraces im staru...
sto se tice voznje, bez saobracajne se mozes vjerovatno provuc kroz cg... sve zavisi kakav te policiajc zaustavi..preko granice bez saobracajne ne mozes...
Ja po cg vozim po par mjeseci bez saobracajne, samo sa polisom. Nikad problem nisam imao.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moze unutar opstine gdje je auto registrovan, do 10 dana.
TAKUMI
Pozdrav ljudi, zanima me da li neko zna koliko bi me koštalo ako želim da zamijenim oštećenu registarsku tablicu, tj da li uopšte postoji ta mogućnost? Pošto mi prijatelj reče da bih morao da mijenjam obije, tj da dobijam novi broj. Nije vala nešto mnogo iskrivljena ali bih radije uzeo novu nego ovu ispravljao.
Predas ostecenu, napises molbu i uplatis oko 10€
Sto moze bit na Polo se svako malo (nekad kad krecem, nekad kad dodje do 2 iljade obrtaja, nekad kad brze udjem u krivinu, nekad uzbrdo, nema pravila) pali lampica od rucne i zapisti tri put, a nekad u seriju 3x3? Inace rucna fata jedino kad se podigne do kraja skoro.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Glicerin je dolje:
1. curi negdje
2. potrosene pakne
3. potrosene pakne i diskovi
TAKUMI
Dje ima da se kupe montazne garaze?
Pravis garazu od sendvic panela i bok stari....
Sto mislite kako da provalim kuda mi ulazi voda u auto? Evo dva dana od ovih kisa zaticem mokar patos ispod papucica...skidao sam ispod haube one povrsne plastike ali nista ne nadjoh da je zacepljeno.
Послато са Redmi Note 3 уз помоћ Тапатока
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Sami Bog zna dje je to... to moze biti rupica koliko vrh eksera vjerovao ili ne... a mozda su ti puni odvodi lisca itd pa preliva kroz ventilaciju...
Moj ti je savjet, kad grane sunce pravac kod Igova (krug Gradjevinara) - 69446200
Moze biti svasta - on ima iskustva - nekad to zahtijeva i skidanje spicbana da se napravi
Auto je bmw 320d 2007 god
Послато са Redmi Note 3 уз помоћ Тапатока
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks