Redukcija snage i obrtnog pali lampe motora i ostalih propratnih sklopova automatika,bremsa,esp i dr..
Napravi quick scan all modules i proveri ostale module...
Multiple mozda pishkara injector...
Nemam pojma. Npr BMW pali check engine i to za zakasnjenjem (i na njega su mi crkle dvije, odavno), radi na 5 cilindra i to je to.
Ovaj pravi skandal. Zamisli, Multiple missfire.
Ali osjecaj je sraman. Kad vibrira motor a znas da je do malo prije radio kao RR Trent 1000.
TAKUMI
Redukcija snage i obrtnog pali lampe motora i ostalih propratnih sklopova automatika,bremsa,esp i dr..
Napravi quick scan all modules i proveri ostale module...
Multiple mozda pishkara injector...
Jedna svecka pravi multiple. To je valjda kad je under load i kad blinka check engine.
Posle sinocne voznje sam skenirao sve, 2 puta, za sad je OK.
Kasnije idem da djiram. Inace coil je 174 eura.
TAKUMI
ma cuj tebe je krenulo,mozda si se vratio suva q....ja sanjam da imam slobodan dan,nego da se bavis kvarovima...
sad pjevaj iz imperijlne vidim nebo i na nebu jato ptica,neznam sta me keca alanser ili remenica![]()
![]()
Hahahahahahahaha
Injectiona je malo teže pratit jer konfuzno piše, ali kad napiše do bude strašna rima.
poslato s Jadrana
pisao bi i ti da su ruke u tijesto....![]()
Moj i Božiji:
![]()
TAKUMI
Kupio?
Послато са 5038X уз помоћ Тапатока
ma dje okle mi pare
TAKUMI
600h?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Renault
Jok ti si.
Prodje mi danas a evo godinu ga mjerkam. Drze cijenu mamu im...prejako.
Last edited by Fabia_Elegance!; 07-06-16 at 23:00.
TAKUMI
Ljudi, havarija sa navigacijama. Najebali smo.
TAKUMI
Za kaj? Sto bi slovenci rekli...
Sta bi sa navigacijom, vezano za sve navigacije ili samo za pojedine (marke)?
Neki novi Lexusi imaju jedan procesor koji je slabiji nego sto bi trebalo da bude i onda zna da zabaguje. Ovaj problem imaju ovi modeli sto su opremljeni Lexus Enform-om.
Da se dogovorimo, za neke tamo marke ovaj problem bi bio "izio vuk magarca", ali za nas je ovo havarija. Dvoje su vec harakiri.
TAKUMI
Ja se prepao da ce GPS signal da naplacuju ili ugase
Inace ja zadnjih 7 godina koristim fabricku navigaciju (Audijevu) i extra je, neuporediva sa eksternim...
Čuvajte Fabiju da se ne objesi, ova informacija ga je baš potresla izgleda.
Mole se forumasi iz Pg da se organizuju večeras u parove po dvoje da mu na po dva sata prave drustvo kako nebi diga ruku(ili ključ od točkova) na sebe.
Mi s primorja će mo stići organizovano Zejdinom u 7:45h da preuzmemo "straže" dok onaj Japanac ne posalje druge procesore za te navigacije svima Lexusima u Cg.
poslato s Jadrana
Tanahaši Haruhiko je najebo ko žuti...
Bolje imat no' nemat....
Umiju li se vlasnici lexusa sad vozit kroz pg ili doc do budve bez navigacije?
f6
Ali dobro, posle kise uvijek dolazi sunce:
![]()
TAKUMI
Kako ti je grdan rukopis
Ovo nije ni lexus no neki bmw ili Audi bijeli
Renault
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks