Tako je rekao nacelnik na tv jedan dan. I ima ih da su vadili to. Ja sam sad 10 dana vozio bez toga papira. Isao 2x iz Nk na primorije. Zaustavio me. Dao mu polisu i papir da sam prosao tehnicki i niko nisya
Послато са 5038X уз помоћ Тапатока
Nema probnih tablica... Samo saloni mogu da ih izvade...
AmFi je li to 101%? Ta potvrda da se vadi da ne bude da se čude kad im tražim
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Tako je rekao nacelnik na tv jedan dan. I ima ih da su vadili to. Ja sam sad 10 dana vozio bez toga papira. Isao 2x iz Nk na primorije. Zaustavio me. Dao mu polisu i papir da sam prosao tehnicki i niko nisya
Ja kolko znam vozilo bez registarskih oznaka nije ispravno na putu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Renault
Svake godine kad registruejm auto ja im trazim potvrdu da mogu da vozim jer su me nedje drilali rer nemam saobracajnu validnu... pise fino u nju da mozes da u okviru drzave upravljas svojim vozilom neograniceno
u sustini - cim imas polisu imas sve sto ti treba za ucestvovanje u saorbacaju a da svi budu sigurni...
Ne moze nidje van drzave ali kroz drzavu moze. Davno sam ja vozio tako, a skoro su to i ocu rekli kad je uzimao auto![]()
But if you never try, you'll never know..
Zar nije nedelju dana max vrijeme da može da se vozi na polisu?
AmFi rece "I mozes bez tablica na kraj svijeta"
Ako je kraj svijeta Brodarevo il Debeli Brijeg, onda da
Ja licno sam racunao da sam zavrsio posao kad sam dobio polisu i prosao tehnicki (nisam ni znao da ima neka posebna potvrda, a i ne vidim koja joj je svrha?), cekalo se 2 nedjelje na tablice, i onda me zaustavi pandur i krene da pise kaznu:
60e voznja bez dokumenata + 60e voznja bez tablica + oduzimanje vozila o.O
(nečitko)
Možda Numanovića da pitamo
Bolje imat no' nemat....
Dje sam radio tehnicki receno mi je mjsec dana. Iz razloga ako kasni izrada tablica da te niko ne dira. Meni su tablice bile nakon 6 radnih dana
Mogu ti oni reći sto je njima volja.
Kad te zaustave pisu kaznu..
To mjesec dana je bilo prije godinu ako ne i jače.
Ne moze se u saobracaj bez tablica.
Tako stoji u zakonu
Renault
bitno je da imamo na hiljade ljudi koji su iznad zakona! Albanija raspala, pa nema auta bez tablica u saobracaju
(nečitko)
Vidi se da dostina odavde nije isla dalje od donje gorice pa bi se zaleceli preko granice sa autom bez tablica... Odlicno je to, probajte
f6
A kako moj acs ako slucajno prodas stan ili plac i kesiras za novi Audi u Roksped, kako da izdrzis a da ga ne vozis?
TAKUMI
Evo sjedim u siti kvart (preko puta delte) jedna patrola u 20min pod rotacijom zaustavila 3/4 kola.
Sad preko puta pinte zaustavili jednoga i dok kolega pise kazne ovaj drugi zaustavlja po 4/5 kola kao svatove.![]()
Drago mi je sto si izasao po prvi put napolje no ni tad ne smanjujes proseravanje ovuda, tu u city evo godinu dvije stalno zaustavljaju pod rotacijom ili ne.
Last edited by N_L; 11-06-16 at 00:35.
rm -rf /
Bez tablica se ne moze nidje jer tada nisi tehnicki ispravan za ucestvovanje u saobracaju. A ako imas tablice pa na produzenje cekas (obavezno staru saobracajnu zadrzis) onda mozes da vozis na polisu+tehnicki+dokumenta/potvrdu koje dobijes od firme dje registrujes i ako krene da ti pise kaznu ides na sud i obara im sudija na sud bez problema. Pa sad vi kako ocete
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks