Danas mi cura u pljevaljskoj poslovnici reče da ih je Telemach kupio... Ima li neko sigurnu potvrdu ove informacije?
I možemo li onda očekivati istu ponudu i cijene kao i kod Telemacha onda?
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Izdejstvovano 2 mjeseca bez pretplate.
Pih,kakvo nam je poslovanje firmi i odnos prema korisnicima...pravo g..eljsko! Ma ni ja nijesam ništa bolji no oni
Sent from my 6036Y using Tapatalk
Telemach je kupio m-kabel ... biće veselo :glee:
mislis u pozitivnom ili u negativnom smislu ?![]()
Ja pobjegao od telemacha i prebacio se na m-kabl, a ovi ga kupe. :glee: :concern:
Hoce li sad ukidati Arenu?
A što si pobjegao?
Poslato sa Huawei P8 lite
Treba ovih dana da dodju da me spoje na mkabl, net i tv, makoh se sa Telekoma u Tivtu. Da li je bolje da trazim karticu ili da uzmem standardno receiver?
Sent from my SM-T705 using Tapatalk
Bolje receiver. Mozes da snimas i zakazujes snimanje na flesku obicnu.
Je li ti živiš u kući ili zgradi? I kuda je kablo sprovedeno? Je li kablo ide do kuće-zgrade iz zemlje ili vazdušno?
Poslato sa Huawei P8 lite
Meni u Mkablu rekoše da mi je istekao ugovor :mrgreen: pa da pitam ima li šta novije oko preuzimanja? Ili da batalim obje opcije i provjerim da li ima Mtela kod mene u lepoj kati
TT
Od drugarice koja radi u mkablu sam cuo da se to preuzimanje nece skoro desiti. Firma jeste pod telemachom, ali su i dalje posebni, a prebacivanje korisnika ce se desavati paralelno sa migracijom na optiku, do u +beskonacno
tptk@LnvP70
Ja do zadnjih pola godine, otprilike nedje kad se aktuelizovala prica kako je mkabl preuzet/ce biti preuzet od telemacha sam pucanje veze ili slab internet mogao da prebrojim na prste jedne ruke a od tad je to sve postalo mnogo cesce, prvo po 10 minuta a onda ove nedjelje i po sat i dva.
Takva situacija me vec cini nezadovoljnim korisnikom i vec gledam druge opcije.
ima li ko smetnji na RTCG2, kod mene je slika užas...
Love, peace and respect.
Jeste ali ja sada gledam fudbal na zdf zbog toga
Sent from my iPhone using Tapatalk
Meni su rekli da im je TVCG2 loš zbog njih(link ozmedju njih i TVCG)!?!? Umjesto da pokupe signal TVCG2 sa DVBT2 i takvog ga reprodukuju
Sent from my 6036Y using Tapatalk
Da,ja imam extra tv u jednu prostoriju a u dnevnu mi je total, neuporedivo je bolja slika RTCG1 i RTCG2 na extra nego na total jedino sto kasni slika na extra tv sigurno 5sekundi...
edit: ops,ja promasih topic mislio da je total😉
Last edited by METZ; 11-06-16 at 21:03.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks