Jel ko stavaljao ove Rumune Radburg gume http://radburg.ro/73/products/88/summer-tires.html konkretno Power ljetnju gumu u simant 120e 4 x 205/55/16 sa montazom i balansom i 1 god garancije.
Da ti pojasnim neke stvari :
Continental grupa :
1. Continental
2. Uniroyal - Semperit
3. Sportiva- barum
Uniroyal je bolja guma jer je na kisi bez premca.
Barum je bio bolji sa 2hm i 3hm gumom dok nije izasla ova Performance serija sa sarom kao CP5 od contija..
U nabavci je ta sportiva skuplja od baruma..
Sportiva ima seriju prethodnu Super Z i super Z+ za dimenzije 16+ i seriju Compact za dimenzije 15 i nize.. od ovih modela Barum je bolji izbor tj bolja je za nekih 10 posto..
Samsung Note 5 Duos Gold
Jel ko stavaljao ove Rumune Radburg gume http://radburg.ro/73/products/88/summer-tires.html konkretno Power ljetnju gumu u simant 120e 4 x 205/55/16 sa montazom i balansom i 1 god garancije.
Jedna guma 120 eura?
TAKUMI
Cetiri
da sve 4 sa garancijom![]()
Stavi ih kakva god da je vrijedi 30 eura.
TAKUMI
I ja sam na Priusa stavio 3HM. Potpuno normalna guma.
TAKUMI
Ne salite se, ja je trenutno vozim i bas sam nezadovoljan. Barum 3hm
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tata stavio tigar siguru na audog, kao šestar veli da drzi
E da imam bct kineze sad za prodaju 5g stare na 185 nisu tresle sve ko boba
Last edited by radza-madza; 06-06-16 at 21:46.
Okle ja znam na sto ce da ih stavi i kakve veze ima je li BMW?
TAKUMI
ETO nema nikakve. e sve sam cuo al da je guma 16tica 30e i da jos zarade na nju to nisam jos![]()
Gume su jedna od poslednjih stavki ako ne i poslednja na kojoj treba stedjeti. Guma je jedini kontakt sa tlom, pa razmislite isplati li se stedjeti...
Ma pitao bih ja tebe kad bi imao 120 eura u dzep i celave gume.
TAKUMI
Ja sam sa Uniroyal RS3 prezadovoljan, testirao sam je bas junacki proteklih dana, ta guma drzi NENORMALNO. Sigurno je da ce wear da trpi sto i testovi kazu ali ako ne bude bas prestrasno, bez razmisljanja cu opet ovu gumu uzeti.
Možda jedino kocioni mehanizam ima prednost, i to malu u toj hijerarhiji. Ali dzaba je to pricat ljudima.
Rado bih "testirao" te 4 bugarke od 120€, da vidim i to čudo pa da umrem spokojan, ako to drzi na put ikako.
Kad ne budem imao za dobre gume, i ispravan auto, necu imat ni auto i jurisacu pjeske na onoga koga smatram krivim za to.
Milo lopove!
poslato s Jadrana
Ja razumijem da se nema para, ali da mi je budzet 120, onda bih uzeo samo 2 ala via pa bih 2 naknadno nego 4 i eksperimentisao.
@Tom, potpuno si u pravu i svaka ti je na mjesto, pogotova ova zadnja!
Sa njom na autu sam dobio strasno gadan lift off oversteer i to na bas malim brzinama, rekao bih da se brzo trosi, bucnija je od pirelija, ali jedan jedini plus u odnosu na nju je udobnost. Pireli koji sam makao je bio prestar i odran ali se to nije desavalo. Dimenzija je 225/45 18.
Ma lift off si imao zato sto vjerovatno imas malog hatcha sa polukrutom pozadi.
TAKUMI
Dobro, slazem se da je to pomalo karakteristika auta ali kako toga nije bilo sa pirelijem. Inace, jes hatch sa multilinkom pozadi.
Koja guma iz vaseg iskustva moze najvise da "izgura"? Rekao bih mišelin? Mislim na trošenje i na gubljenje performansi prolazom godina itd? Kao što npr. toyo ne može preko 10-15kkm, koja može izgurat duplo od toga a da joj nisu performanse loše?
Iz mog iskustva, Michelin, 50000km je izgurala i to prije 15 godina sam je vozio, od tada sam svasta probao ali mi je ona ostala kao najbolja. Pirelli, ali kupljene u njemackoj, isto 50000km su izdurale, Continental kupljene u Vujacica 30000 km, a vec nakon 20000km su performnse lose bile (zao mi je sto nisam Uniroyal tada kupio kod njih, duplo jeftinije bih prosao). Fulda, nakon 10-15000km su izgubile svoje karakteristike...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks