Evo izgleda da roba sa SportsDirect-a nakon Leeds-a i East Midlands-a, svraca i u Brisel pa onda za Budapest i dalje prema nama...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Nedje ga procesuiraju, a nedje samo transferuju... :-) Daako mi isporuce do cetvrtka, tako je estimated...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Mora li se placati DHL-u 5 e ? Em sto im se placa 25-30e iz Srbije za CG (za jedan pasos i par dokumenata) , nije im puno , no valjda moramo i mi ovamo 5e da im damo.
ako nasa posta nastavi sa neazurnim vodjenjem registrovanih posiljki,ja ocekujem da nas blokira 99% sajtova za online trgovinu![]()
Cisto na uvid kako se nedje posiljka zadrzi jako kratko, a nedje (citaj u Bg) cijelu vjecnost...
Jos me nijesu zvali iz DHL-a oko isporuke, a jutros sam ih u 9 zvao da kazem da sam doma (posto mi je na sluzbenu adresu posiljka narucena) da se ne motaju bzvz i rekose e super hvala sto ste se sjetili da zovnete...
Last edited by Ben Dover; 08-06-16 at 12:40.
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Evo i meni iz DHL-a zvali danas, ja ne bih kuci pa se nadjosmo nedje u grad. Uglavnom ja ne platih te 5e, jos ih pitah treba li da se plati, ne. Jesu to ukinuli ?
Javicu vala i ja cim bude primopredaja u mom slucaju...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
proradilo ali sa kodom hahaha![]()
Meni je juče stigao paket preko DHL-a u PG ali me nisu zvali. Status je bio isti kao na ovu Ben Dover-ovu sliku iznad. Sinoć poslah mail da pitam i jutros su mi odgovorili da će mi danas tokom radnog dana biti uručen paket. Još me nisu zvali... Do kad rade? Vala su baš ekspresni...:hammer:
Last edited by srdjancg; 08-06-16 at 14:18.
Ja sam pricao sa njima jutros oko 9 (kad su mi potvrdili da je je sve zavrseno sto se tice procedura) i nedje oko 15, oba puta mi je receno da je posiljka spremna za isporuku i da ce mi se ubrzo javiti ovi koji rade isporuku...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ljudi što se dešava sa debilnim aliexpressom? Ne radi mi search ni na jedan browser evo neko vrijeme.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
REKORD! pošiljka poslata u ponedeljak iz USA! DANAS (srijeda) već u pg.... 10$ DHL...
Al cu evo duže čekati odje da mi dostave nego što je iz USA stigla....
Inače me zvao momak da dostavim izvod iz banke itd... Poslah Al nista
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Last edited by stefke; 08-06-16 at 17:02.
Nope, nista... Nije presha ni sjutra ali ako me nesto nervira to je davanje netacnih informacija. Pa bolje da mi nijesu nista rekli no ovako da cekam i drezdim, a nista...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Evo su me sad zvali, u roku od sat vremena ce doci i donijeti mi posiljku... Napomenuo me da pripremim 5e za manipulativne troakove...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Meni su je donijeli, plaća se 5 eura, daju neki račun poput vizit karte đe piše da je cijena 5e
i meni se isto desavalo,i kontaktirao ih 100 puta, jednostavno me iskulirali... kao,do njih nije,obrisi cache,blabla...ja im kazem da je i sa tel,i sa bilo kog uredjaja isto,oni kazu opet "obrisi cache"...digao sam bio ruke od alija, ali prije neki dan vidjeh da opet radi normalno
sumnjam da su ipak nesto cackali moj nalog (a mozda i tvoj),jer kad sam ih kontaktirao preko FB (posto nije bilo koristi od supporta), pitali su me da li sam iz CG,kad sam rekao da jesam,kao rekli su da ce ispitati
Last edited by smfilip; 08-06-16 at 23:11.
Da nema neki sajt koji ima dostavu u CG, a da se mogu nac ove patike sa nike.com sajta ?
Ne mogu da platim preko paypala aukciju sa ebaya sto sam dobio i pise probajte sa drugim sredstvom. Probao 3 naloga(i kartice) i kita, kontaktirao ih rekli napravili su nesto 24 sata da cu moc i da probam opet, kad ono ne moze. Cekam sad prodavca da vidim oce li me pustit direktno na paypal da mu uplatim, prvi put ovako nesto da mi se desi
rm -rf /
Nakon proslonedjeljne trgovine na SD, stigao mi je mail da odradim review proizvoda, ali u mailu su samo 3 artikla od nekih 20 koje sam kupio...
Je li jos nekome ovakav mail dolazio i sto je vaznije, da nece vratiti review segment na sajtu?
Ili bar link ka ovim review-ima jer je ovo neki portal nezavisan od SD...
Last edited by Ben Dover; 13-06-16 at 09:39.
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Znam da je vec nedje pominjano, ali ne mogah naci. Provjeren sajt za parfeme, moze dostava i u EU.
Fragrancex,
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Fragrancex su fukare. Meni paket putuje ko zna koliko, a eo trenutno iz Beca se 2 nedjelje nedje razvlaci, po usps-u je finalna destinacija Slovacka. Ove iz fragrance boli uvo samo pisu tupave mejlove. Vidim jos se mnogi zale da im paketi putuju po 3 mjeseca.
ovo mi je prva i zadnja posiljka parfema preko neta. Samo duty free i provjerene radnje u inostranstvu. Zahebi ove fore da prodjes jeftinije, na kraju se covjek samo iznervira..
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks