Petak, Jun 03, 2016 Lokacija Vreme Koleto 1 Shipment information received BELGRADE - SERBIA, REPUBLIC OF 22:01
Koliko traje da stigne nesto iz srbije preko DHL-a ? Dobio sam kao neki advance alert, i pise June 3 22:00...Ne znam da li je to datum kad ce zapravo poslati ovo ili sta li vec.
Petak, Jun 03, 2016 Lokacija Vreme Koleto 1 Shipment information received BELGRADE - SERBIA, REPUBLIC OF 22:01
po ovome sto si napisao,tek je kurir preuzeo
MS01840797XSG
MP09292922XSG
Kad će mi ovo stići ?
Love, peace and respect.
Ja imam neke case-ove za mobilni sto sam narucio sa takvim formatom broja 2.05.... Kad stignu javljam...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ocu da narucim sa Sport direkta, vrijednost je 70€. Sta dodatno plaćam?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Postarinu na sajt i 5€ kad ti stigne doma.
ovo su brojevi SG Economy, znaci najjeftinija moguca verzija slanja... zato vrijedi dati 1-2$ za bilo koju drugu
Dje gledate pošiljke na 17track ?
Poslato sa Che2-L11 uz pomoć Tapatoka
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Je li ovo isporuka sa SD usporila ili jednostavno DHL ne azurira podatke posiljke? Narucio sam nesto u cetvrtak oko 15h. Samo je u petak u ponoc bilo Shipment info received i od tad nista...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ovaj DHL me nervira samo tako, u cetvrtak su primili informaciju da podignu pasos, jos nista ...
Postage carrier DHL
a pisalo Expedited Int'l Shipping .... i 10$ ... cudi me toza koliko da ocekujem ovo iz USA? 10ak dana? sad se dhl-u placa 5e samo?
Je li vam se dešavalo da pošiljka sa tracking brojem stigne doma a da ovi iz Pošte CG nisu registrovali u tracking sistem?
Zadnje dvije narudzbe iz Kine mi nisu registrovali.
^ tacno tako. Nevjerojatno ali istinito 😃
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Kad stize ovo: 03141287005 ?
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
ovo izgleda ova nasa posta nesto zakazala. danas dobih 2 paketa ali na sajtu poste nijesu evidentirani :ambivalence:
i ja danas dva... Stvarno su shupci :-/ Pratim posiljku do Beograda, i onda vrtim palchevima da vidim kad ce doci postar...
(nečitko)
Meni je prosli ponedeljak stigla pošiljka u izmjenicnu postu, u utorak je bila u express a u četvrtak na njihovom sajtu piše da pošiljka nije registrovana.Podjem u petak do njih preuzmem pošiljku normalno i ispričam im šta mi se desilo, a oni me ubjedjuju da sam vjerovatno ukucavao porešan broj.sad sam opet probao sa brojem pošiljke i dalje piše da nije registrovana.
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks