Ja rijeci nemam, ni da mi je brat rodjeni osvojio RG... Bas mi je drago zbog Novaka... Ni malo lak mec, koji je poceo vrlo zahtjevno za njega ali podigao visoko i vinuo jos vishe... Svaka chast...
Roooookaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bravooooo Djokeruuuuuu![]()
Ja rijeci nemam, ni da mi je brat rodjeni osvojio RG... Bas mi je drago zbog Novaka... Ni malo lak mec, koji je poceo vrlo zahtjevno za njega ali podigao visoko i vinuo jos vishe... Svaka chast...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Bravo! Konačno se i ovo desilo. Ako je iko ovo zaslužio, on je.
Plus, ponovio Lejverov uspjeh, što ni Federer ni Nadal nijesu uspjeli. SVAKA ČAST!
Послато са C1905 уз помоћ Тапатока
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
o brale.
Samo zelim svim pravim navijacima da nekad osjete ovaj ponos i srecu kao mi danas.
Hvala Nole.
Čestitke na tituli Đokoviću. Ipak, Lejver je dva puta osvajao kalendarski slem, odnosno sva 4 GS u jednoj kalendarskoj godini. Đoković je aktuelni prvak sva 4 GS-a, ali nisu u istoj godini. Dostignuće u kalendarskoj godini zove se Calendar Grand Slam, a ovo drugo Non-calendar Grand Slam. U svakom slučaju, tačno je da ni Federer ni Nadal nisu to postigli.
Last edited by NHM; 05-06-16 at 17:51.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Eto![]()
deuscroix
hehe kakav put od momka od 18-19god koji se gusio na sljaci (c.f. mec protiv Nadala), do osvajanja istog turnira.
rispekt.
Ono kad dobijes poslednji dragulj u kruni. Bravo sampione!
A sad ona dva litra crnog sto cekaju poodavno![]()
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Definitivan ulazak u klub legendi. Svaka cast majstoru.
najveci sportas balkana svih vremena?
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
pokidao ga je, kad je meni lakse nakon osvajanja mogu mislit kako je tek njemu
ali bi malo "popricali" za onu nepotrebnu skracenu kad je endi zamalo prelomio 4. set, imao sam razvalit ono biciklo u teretanu od nervoze![]()
She is only here to annoy herself!
Osvojiće i kalendarski. Sad je tek dohvatio onaj sledeći level. Veliku je presiju makao sa sebe. Zaokružio je to što je trebalo da se zaokruži.
Čestitke Noletu..dokazao je da je najbolji sportaš sa ovih prostora definitivno, mozda i svih vremena..
rekoh ja najlakse finale za njega do sad iscijepa ga je![]()
Kakav je Vilander, ne bi mogao strefit prognozu ni da dobije dojavu od Brana Mićunovića lično.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks