Ima li dje snimak trke? Nisam stiga da gledam
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ima li dje snimak trke? Nisam stiga da gledam
Sent from my iPhone using Tapatalk
Iannone kao da igra motogp na PC. Jes da mi je Lorenco mrzan, ali ga je Iannone prećera danas.
Vracali su par puta snimak i nesto kad bolje pogledam, ja ga ne bih bas krivio za ovaj udes. Boze moj....
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Vala je ovaj Erceg udavio danas 40 puta spominje Saloma,dobro je druze culi smo te i prvi put.Show most go on.
Rossi danas pokazao svu svoju velicinu, i vozacku (niko normalan u nju nikad nije ni sumnjao) i ljudsku...
komentarisao sam danas da je Markesa ponijela mladost i da moze nekako da vrati vrijeme nikad ono ne bi uradio...
Ianone jeste prtjerao, al ako je nekog trebao da izbaci onda je nedje kosmicka pravda da to bude najvece smece koje je ikad bitisalo u motoGP-u.
1000% mi je mrzniji od Markesa, cak i nakon sranja koje je klinjo radio prosle godine...
voznja Rossija je danas bila za udzbenike, onako bas kao sto on umije - doktorski.
p.s. jedva cekam snimak, i snimak snimka!
![]()
Ipak mislim da je tragedija prije 2 dana uticala na Rosija i Markeza da se ego spusti malo na zemlju, skapiraju da su ipak ljudi i da je sve to samo jedna velika igra.
I am so post-rock I shit sad birds.
tesko da njima nesto moze spustiti ego...
njima su samo rezultati bitni, ne znam jesi li slusao jutros na trening...bukvalno su se svadjali predstavnici Yamahe i Hodne zbog izmjena na stazi i padale optuzbe da su ovi iz Honde iskoristili to sto ljudi iz Yamahe (Rossi i Lorenco) nijesu bili tu pa su prekrajali stazu kako njima odgovara.
Rossi, Markes i Lorenco su se samo deklarativno dotakli tragedije, ostalo je sve bilo poredjeno razultatima na trci...
znaju oni odlicno sa cim se nose i koji su rizici, svakom od njih je tokom cijelog trkackog vikenda glava u torbi i naucili su da zive sa tim.
samo Rossi je rekao nesto tipa: "sta sad sto je zastitna ograda blizu.za svakog je isto. daj onda da se prave staze u sred pustinje pa da imamo kilometre pijeska okolo piste ako ispadnemo".
Evo trka, ko hoce da skine https://kat.cr/motogp-2016-round-07-...t12721294.html
A evo i konferencija posle trke koja je bila nadasve interesantna sa pomirenjem ROssija i Markeza, kakvi trenuci i aplauzi cijele sale, presmija sam se
https://kat.cr/motogp-2016-round-07-...t12721552.html
Obavezno za odgledati
Odlična utrka, uživanje..nisam dugo pratio al danas odgledam i pravo interesantno.
Znači od sad na forumu, i zvanično, Marc je dobar tip...
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Nickname, pogledaj ovo sto je Nimfa okacio, Press poslije trke. Spiker veli: "i poslije trke Markez i ti ste se ipak rukovali", na sta Rosi odg: "poslije ovoga sto se desilo, sve ostalo je postalo nebitno i sitno, tako da je ovo bila prava stvar za uradit"
Jebote, nisu ovo masine ili neki penali iz svijeta sporta sa loptom pa da ih boli ***** sta se drugome desilo. Oces rec da su svi cisto fore radi, da bi se ulizivali narodu, nosili majice, zastave, table, bili na pocetku trke kad se davao minut cutanja uz porodicu?
Edit: ne safra no nimfa![]()
Last edited by RotfLmaOmGg; 06-06-16 at 00:28.
Хахаха да да, али реакција Маркеза са оном руком на рамену Росију 💘
Sent from my HTC One_M8
Sate sate sate
http://www.motogp.com/en/news/2016/0...void-it/203268
Veli Janone nista nije mogao da uradi. Parafraziram, usao je u krivinu na isti nacin kao svaki put, a Lorenzo je bio prespor i to je to. Kaze da iako izgleda da je on (Janone) kriv, telemetrija na motoru govori njemu u prilog.
Mislim da je vec kaznjen startom sa zacelja za sledecu trku i to sa razlogom bez obzira na pricu o telemetriji. Usao je u krivinu al je poceo da ispravlja motor u krivini. To se radi samo ako prebrzo udjes i/ili ako vidis prepreku. Inace kad pocne "trail braking" nagib motora raste da bi najveci bio u vrhu krivine i tada kocenje skroz prestaje i pocinje odvijanje gasa kako motor krene da se ispravlja. Tako bi bar trebalo bit u teoriji. On je krenuo da ispravlja motor mnogo prije "vrha krivine" sto govori ili da je prebrzo usao ili da je kasno vidio Lorenza. Ovo drugo otpada jer je ovaj bio ispred da izbije oci. Dakle, prebrzo u suludoj namjeri da pretekne dje se sa 1000cc to ne radi.
Lorenzo je inace rekao da se ovaj nije izvinio vec slagao pricu kako nije on (Janone) kriv, kao i da takvi kao Janone ne shvataju sta znaci rizik i kako ga kontrolisati da ne bi ugrozili druge vozace. Stoji da je Janone lud, a ovaj antipatican ali bih se slozio sa ovim za rizike.
Sent from my GSXR1000 @ 299
Last edited by Caesar; 06-06-16 at 11:15.
γνῶθι σαὐτόν
Obrati paznju da na dosta staza postoje djelovi gdje se ces vidjeti preticanja u moto2 ali ne i u motogp. Djelom je to uslovljeno brzinom ulaska, a djelom sto hiljadarke kontrolisati u tim djelovima je namrtvo tesko. Ako si vozio 1000 i 600 primjetio si koliko se laganije i ljepse vozi 600cc po krivina pri istoj brzini. Ako je neki zahtjevniji dio staze onda se tu ne radi preticanje sa motogp masinama jer ih je nemoguce dobro iskontrolisati. Znaci postoje djelovi staze gdje se sa hiljadarkama to jednostavno ne radi.
Ova krivina gdje je Janone pokusao preticanje iznutra je dosta ostra i za moto2 preticanja, a za motogp tek. Zato sam rekao ono gore sa 1000cc masine.
Sent from my GSXR1000 @ 299
Last edited by Caesar; 06-06-16 at 18:26.
γνῶθι σαὐτόν
ne velim da ih nije dotakla ta tragedija, al im je na kraju dana ipak rezultat i te kako vazan, ako ne i najvazniji...
Rossi je svojevremeno pregazio prijatelja na stazu i poslao ga u smrt (Simonceli), sledeci vikend nastavi da vozi kao da se nista nije desilo.
naucili su da zive sa tim rizikom i svjestni su da im svaki izlazak na stazu moze biti i poslednji.
naravno da ce da ispostuju sve sto treba i ono sto im neko odozgor sugerise da treba da se uradi...a ako mogu da izbjegnu nesto uradit ce to.
sastanak na kom se odlucivalo o promjenama na stazi bas zbog pogibije Saoloma, od 21 motoGP vozaca pojavilo se SAMO njih 11...ostali su imali vaznija posla...i ubijedjen sam da nijesu sjedjeli i plakali u boxevima za to vrijeme, koliko god to zvucalo okrutno...
"Rossi je svojevremeno pregazio prijatelja na stazu i poslao ga u smrt"
Lol.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks