Super, jos kad bih znao ko je Aleksadar, dje se nalazi, koji mu je broj...![]()
Mozes kod aleksandra najjeftiniji je 15€
Sent from my iPhone using Tapatalk
Super, jos kad bih znao ko je Aleksadar, dje se nalazi, koji mu je broj...![]()
Imas oglas njegov, jako je korektan ja sam bio kod njega jednom... Cak mi je pomogao sa nekom dijagnostikom senzora koji mi nije radio...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ima oglas na forumu... Servis auto klime kucaj... U donjoj gorici je...
Edit; https://forum.cdm.me/showthread.php?t=151248
Sent from my s7 edge using Tapatalk
A dje uraditi servis tj krpljenje klima sistema, svako pola god mi iscuri freon (malo više možda od pola god)? Koliko je to para otprilike?
Renault Scenic u pitanju...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Golf 2 nema plivajući zamajac nego fixni tako da ne smeta to ništa, to mi se prvi put desilo (sjutra idem do primorja pa ću viđet) za sad je sve normalno.
Prije bih rekao da se za 20€ može sve sredit jer je Golf u pitanju pa nema plivajući![]()
Pridruzite se facebook grupi PRODAJEM, KUPUJEM, MIJENjAM CG.
Grupa u kojoj svaki oglas ima cijenu.
Golf 2, napisao je nedje, ali bez obzira skidanje menjaca je 40+ € betlz obzira na auto, tako da za dvaes' eura jedino da prebaci tu mašinu do zeljezare.
poslato s Jadrana
Ima li neko br Djuke sto radi u BMW ?
Djelovi za opela...? Treba mi desna maglenka (kad se gleda iznutra) za Zafiru 2004. god...?
#fakenews
Za opelj karal komerc, naspram pokojnog bioskopa.
Kakva neljubaznost i nepoznavanje kvarova. I još kaže daj da ga probamo da napunimo, možda će se popraviti, a još da me odere za 30€. Te fino ga pozdravim i kod ovog Aleksandar 808 gore napisanog sa foruma i za 15€ popravio i dečko odmah znao o čemu se radi.
Poslato sa Huawei P8 lite
Bio sam i ia kod njih, puklo mi crijevo, nervozni, ne smijes nista da ih pitas, osjecao sam se bas neprijatno tamo. Sve preporuke za Aleksandra 808 (punjenje klime 15€/defektaza kvara besplatna) veoma ljubazan i pristupacan.0679262962
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Živa ti je istina to. Ja mu (valjda gazdi) kažem da samo uđe na 5 sekundi u auto da čuje zvuk, koji nekada nestane, da ,,ugrabi", dok se čuje taj nazovi metalni zvuk, a on mrzovoljan kaže skloni auto da izađe drugi. Pa šta bi posle uradio da slučajno nestane zvuk? Ionako nije ni otkrio kvar, eto koliko je dobar. Sklonim ja auto, izađe taj drugi, uđem ja i opet mu kažem da uđe, a on vrda lijevo,desno, gluvari, pa sa nekim novopridošlim ljudima naglaba, te posle par minuta jedva se nakani da uđe i čuje zvuk.
Pih, kako odvratna i neljubazna faca.
Poslato sa Huawei P8 lite
klasican sindrom nasih majstora... dok naprave neko ime sve med i mlijeko...
e kad se procuju i pocnu imat vise posla no sto mogu stizat onda, umjesto da evoluiraju i pocnu da zakazuju ljudima i organizuju se , oni ostanu primitivni i prihvataju sav posao... od viska posla prvo pocne da boli glava kako da stignes, onda pocne da se otaljava jer te ljudi pritiskaju i na kraju sam sebe isprdis...
ja sam tako nekolika strucna majstora popravio... ne volim da me iko zavlaci ili da ne cijeni moje vrijeme... postenije je da rece dodji za 5 dana i tad zavrsi posao, nego mu ostavis auto, pa ne zavrsi taj dan, pa opet sjutra nije stigao, pa treci dan nesto polovicno popravi jer je zbrzo, pa ti dodjes sjutra da se zalis ili da molis da ti uradi drugu polovinu posla od recenoga i tako redom...
razumijem ja i da imas prioritetne musterije (tipa taxista koji su stalo tu) ili nesto, ali ne da ostale zavlacis zbog toga
mene jednom tako neko provoza i cao zdravo ne bi ga vise zadrzavao sto se mene tice
samo zbog tog odnosa bih, da imam para, otvorio servis... da se radi fino i psteno s ljudima, bez zavlacenje i glupiranja...
i da im ne "stedis" time sto im zamijenis dotrajale plocice na vidno kriv disk pa nedelju dana kasnije kad oni to skontaju zamijene diskove i opet plocice jer su sad one krive...
bolje 10 ljudi dnevno usluzit kako dolikuje nego 15 njih, a da to pretkeljises
Da ti od tih 10 sigurno 7 nece rec " mogu ti diskovi jos", kao da su oni majsori. Ili posle pricat po gradu "aaaa onaj Lu me odrao, zamijenio mi je xx, a meni su se čule samo malo kocnice, i to kad prodjem kroz vodu"
Sjedni malo u neki servis da posmatras 2,3 dana, pa onda dodji da me pljunes ako nisam u pravu.
Opet ne branim ove neodgovorne majstore, da me ne shvati neko pogresno .
poslato s Jadrana
Niste u pravu...treba da podjete u eu i da vidite kako se tamo obavlja ta djelatnost i poslovi...mijenja desetine djelova dok ubode pravi a satnica ide i tece danima....e vama na obraz da vam majstori u cg ne rokaju po satnici i po usima...nego se pokrite i sutite svi odreda...ne branim niti odobravam tako nesto....
Iskustva sa alfom 159?
Dje i kod koga da ugradim parking senzore , za pasata B5.5 ?
069/100-100
Bolje onda na eBay... 10-15e...
A nije bas tako lagano.... Il tebi kad jeste radi to i naplaćuj 10, 20e
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks