A pustite rookia... ;D
A pustite rookia... ;D
Jeste culi kakvu informaciju vezano za Danku Kovinic, igra sjutra?
tipa da ce izgubiti utakmicu sjutra ?
kruze neke price
Hoce ako ne bude pobjedila,sigurno ce izgubiti ili ako ne bude igrala dobro...sta znam
Engleski novinar poslije pobjede Mareja:
"The Scottish player started poorly, but as the game went on, the Brit grew stronger and stronger and won easily."
![]()
Aooo kakav mec igraju Tiem i Gofin - vrh!
Tim je odlican, Novak ce morati odigrati jako dobar mec da bi dobio.
Udara jako i ima heben jednorucni bekend jak i precizan, nesto kao Vavrinka.. Covjek je trenutno br. 7 na ATP listi.
Ajmo Nole majstore. Korak do sna.
marej 5 sati vise proveo na teren ako sto znaci mada ne vjerujem, odmarace subotu.
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Mislim da umor mozemo da iskljucimo... Bice u nedjelju dobar mech. Navijacu svim srcem za Novaka. Licno, moj je osjecaj bio da bi mu psihicki lakse pao Stan... Ali, sta je tu je... Ovom pobjedom moze dosta toga da pokaze svima, a i sebi... Idemo Novače...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Thiem odličan, definitvno će momak za 2-3 godine bez ikakvih problema bit' u top 5 konstantno. Imali su danas par odličnih razmjena đe je pokaza' lik klasu.
Đole siguran. Ajmo bre, pokloni mu u neđelju još jednu tacnu!
Marej ima kompleks od Đokovića, Đoković od RG-a.. sve neki kompleksaši
Škot igra u odličnoj formi, psihički se najačio - tako da očekujem strašan meč u neđelju. Volio bih da Novak ovo uzme i kompletira sve gren slemove, ali biće teško..
Bogami Spanjolka zasluzeno, odigrala je odlicno.
Kad je Serena igrala prvo GS finale, Mugurusa je imala 3 godine![]()
Last edited by Limun; 04-06-16 at 17:43.
Dobra je
Bas mi je milo,ne znam ni ja zasto bas toliko ali eto
Jos sutra Djoker da osvoji jos ovo cudo pa poslije kako ga je volja
Kakvo je ono ponasanje kod Vilandera...Da bar oce kao gospodin sakriti da ne voli Novaka ili to elegantno pokazati, a ne ko neka sirovina. Pi.
Sent from my GSXR1000 @ 299
γνῶθι σαὐτόν
Bravo Danka...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
djokovic dobija ovo danas lagano bice to najlakse finale do sad za njega![]()
Danka je obezbjedila vizu za Rio, malo joj fali da ojaca mentalno i ima da rastura.
Uh jos uru i po do finala neka me nervoza ufatila sav treperim.
E da, aj mi pojasni ti oko OI... Nedje sam slusao kako se odredjuje ko igra ali nijesam zapamtio...
Sad pogledah ovo za OI top 56 na sjutrasnji datum... E sad mene cudi sto na tennis temple Dalju stavljaju na live ranking na 65. mjesto...
Last edited by Ben Dover; 05-06-16 at 13:06.
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ne vjerujem da ces bas tako lagano da ga dobije,ali trebalo bi da mu vrati milo za drago i osvoji i ovo cudo![]()
[IMG]images2.kurir.rs/slika-620x419/navijaci-novaka-dokovica-pristizu-na-finalni-mec-rolan-garosa-1465124034-922471.jpg[/IMG]
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks