Eto dobra ocjena... Masu prodatih...
Sent from my s7 edge using Tapatalk
Zna li neko mozda o cemu se radi, ima istih proizvoda samo sa stikerima hyperX, crucial itd, a cijena je presmijesna, pa ne znam bili se usudio da porucim jedan kit..
![]()
946.eq
Eto dobra ocjena... Masu prodatih...
Sent from my s7 edge using Tapatalk
Da li mi mozete reci gdje mogu da kupim crni ketridz za stampac HP Color Laser Jet Pro MFP M477fdn?
Hitno mi je potreban![]()
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
Kastex, u vuka karadzica, zgrada dijagonalno od prve banke u cetru grada
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Pitala sam al nemaju na lageru. Jel ima jos negdje?
CT computets, u dalmatinsku, potrazi broj ili potrazi kviska na stari aerodrom, ali kod njega su reparirani toneri. Mozes i u raster da pitas.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Hvala Mexico, al nema niko. Stampac je jedan od najnovijih modela, i ne moze ni da se puni![]()
Jesi li pitao tamo dje si kupio stampac?
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Zna li neko koliko vrijedi projektor
BYINTEK
Model: BT300
Nov sa kutijom i papirima.
Imam ovaj ruter http://entercg.me/index.php/ruteri/t...-wr740n-detail Konekcija i brzina su stvarno stabilni i s tim nikad nisam imao problema, ali domet signala bas i nije neki.
Sto bih uzeo sa ove liste a da je domet signala bolji. Treba mi za stan samo.
http://www.datalink.me/periferije/mr...=product_price
Koliko vidim tonere za MFP M477 nema ni jedna veleprodaja na lageru. Baš su ozbiljni ovi naši uvoznici , nema što.
Nema niko, provjerila sam na vise mjesta. Na kraju sam narucila preko jednog mog prijatelja iz Hrvatske i docice mi toneri sjutra. Ovog puta sam uzela i dvije rezerve.
Imamo li elektronicara koji bi mi napravio jednu komponentu, mozda ce vam bit' malo smijesno, ali stvarno mi treba
Dakle, remote + uredjaj (da to tako nazovem) .. na pritisak dugmeta taj uredjaj treba da izvrsi radnju zapravo da povuce ili gurne dio u recimo u obliku kreditne kartice a sama snaga potrebna za tu radnju je ne veca nego ubacanje usb-a u pc. Da napomenem, da samo dolazi u obzir da remote i uredjaj nisu povezani kablom.
Ako neko moze da mi pomogne, neka se javi u pm dje cu mu detaljno objasnit, jer odje ako napisem dignucete me na sprdnju, ajde poyy
946.eq
Odma mi sinu da sam skoro vidio na forumu da neko nudi slične usluge, pa evo nadjoh oglas:
https://forum.cdm.me/showthread.php?...zacija-procesa
PS. Nemam iskustva sa njim, ali probaj.
Takođe, EMI firma radi sa elektronikom, pa možeš i njih kontaktirati...
Carobna zena
Zasto je vrijeme na telefonu zamuceno prije i poslije punjenja? Koja je svrha ovakvih nebulouza ?
Da ovo stvarno funkcioniše, fabrički bi pravili baterije sa obmotanom zicom i aluminijumom preko... Svaki bi se proizvođač telefona odma pohvalio da imaju revolucionarnu bateriju koja se puni za 10 sec. xD
Ma funkcioniše ako ovako pripremljen telefon staviš u mikrotalasnu pećnicu ali samo sa iphone 6s i Samsung g edge. Aki neko proba neka snimi i postavi na YT.![]()
1. Dje moze da se kupi kod nas neki wrist ili palm rest, ovako nesto. Crnjak mi je narucivat sa neta ovo.
2. Na mis Logitech G602 mi je otislo srednje dugme. Ovo je procedura za popravku http://www.instructables.com/id/Repa...tton/?ALLSTEPS
Dje mogu ponijet da se popravi i koliko bi kostalo?
Last edited by An0n1mUs; 22-06-16 at 16:01.
Znate li đe mogu uzet' crnu boju za Brother štampač?
Are you suggesting coconuts migrate?
Zna li neko ko je oficijalni serviser za msi lap topove u cg
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
PIN computers
edit: Znam da su bili dok je bio Pakom, nisam siguran za sad, provjeri.
Sent from my SM-G930F
Last edited by BiTrAtE; 24-06-16 at 14:37.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks