Posto nijesam porucivao sa SD ima bas nesto masu,zna li ko jel se sto mijenjalo povodom onolike cijene postarine?
Jel ko provaljivao nesto poput one prvobitne varijante sa Hrvatskom sto se radilo u pocetku?
Ima li jos neko problema sa 17track i trackitonline? Pratim neke posiljke preko njih i za svaku kazu da jos putuje, kad danas mi postar donosi jednu od njih. Ja odmah provjerih, i dalje nema, dok na sajtu poste ima. Da nije mozda nesto nasa posta radila oko API pa se ne pojavljuje?
jbt, sad vidim i meni... Stiglo 26-og, 2 bitne stvari, mogao sam pravac u poštu, još mi doma nije to pristiglo...
(nečitko)
Koliko treba vremena da prodje od kad se uradi refund na paypal da pare legnu na racun u banci?
2-3 dana
Sent from my iPhone using Tapatalk
zna li ko mogu li da pokrenem dispute na Ali ako na stranici prodavac kaze recimo Free Shipping via China Post Registered Air Mail, a onda posalje sa Flyme, NL post il tako nekom lijevom, sporijom postom, koja nekad nema ni tracking broj?
(nečitko)
Trebalo bi da mozes, jer se po tracking broju vidi kojom se postom salje i kakva je vrsta posiljke.
iamm tracking broj, al nije mi OK da prodavac po svom nahodjenju mijenja kojom postom ce da salje. Biram China Post Registered Air Mail s razlogom, jer mi je ok sto se brzine tice, a onda mi uvale nesto drugo... Ne znam je li to dovoljan razlog da se pokrene dispute...
(nečitko)
jeste,imas tu opciju prilikom pokretanja disputea...ali ako ti nesto nije mnooogo bitno,ja bih pokusao sa njim porukama da nadjem neki kompromis,ili makar da dobijem izvinjenje
nemam vajde od izvinjenja
Sad ovaj kaže "next time" će poslati kako kažem. Da nije bitno i hitno - bitno je! Pregorio mi je TV, zvučnici i još svašta nešto od udara groma, poručio sam kablove da sve to povežem na UPS. Zbog njihove zaebancije rizikujem da pregori još nešto ako bude neko nevrijeme, kao što je bilo prije 10ak dana...
(nečitko)
Je li imao ko problema sa skrill karticom na ali? Kupih telefon, skinuse mi pare, i poslije dobih da je transakcija zatvorena i da treba da posaljem podatke o kartici i kopiju dokumenata itd...
Kreč, kolica i mešalica.
pa posalji,sto bi komplikovao? mada,generalno skrill je s*anje...
Poslah odma , nego se ceka par dana... Meni je skrill ok bio do sad, prvi put mi se ovako nesto desava.
Kreč, kolica i mešalica.
Zasto preko paypala ne mogu da primam transfer novca a da posaljem mogu?!
Sprdnja.
Jer zivis u CG.
Jer još uvijek nema te opcije kod nas.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
This time next year we'll be millionaires
Sramota
Dobro je kada moze i ovo. Mislio sam da nikada necemo docekati PP. Mora da je Milo potegao neke veze :-D
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk
Kako je "brza" ova "brza" pošta sa SportsDirect... 31.05 u 10h sam naručio paket i danas dva dana posle toga paket nije ni mrdnuo još... Je li to nešto sporije u zadnje vrijeme?
Tuesday, May 31, 2016 Location Time Pieces 1 Shipment information received LEEDS - UK 00:00
sticice ti za 4-5 dana
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks