Sto se tice komedija, Community prve 3 sezone ispujavaju te uslove, a pored toga mozes probat Brooklyn Nine Nine i Archer (2009).
Gledao sam ih. Dobra je.![]()
Potrefih nedje na Pinku Open all hours, zaposljeni "Del Boj" u lokalnoj prodavnici, moze proc, ne ocekuh Only Fools..
Gledao sam i to. Da mi nije bilo ovih serija ne bih izgurao faks...Evo ako mi jos neko napise nesto sto sam gledao,ubijte me.
Ja te kapiram totalno jer sam pogledao sve te serije i stalno tražio nešto slično jer me rijetko što može nasmijat.
Odavno sam se batalio traženja jer sam našao nešto mnogo bolje a to su britanski panel show-ovi.
To ti definitivno preporučujem ako ti leži taj njihov humor i ako možeš gledat bez prevoda.
Znaju nekad da zabodu o politici i njihovim poznatim i manje poznatim ličnostima ali vremenom sve fore skapiraš.
Imaš stvari kao što su 8 out of 10 Cats, The Big Fat Quiz of Everything, QI, Mock The Week, Was it something I said? i meni omiljena Would I Lie To You?
Gledaj sve što ima sledeća imena - Jimmy Carr, Richard Ayoade, Dana White, Rob Brydon, David Mitchell, Frankie Boyle, Noel Fielding, Jack Whitehall, Lee Mack, Micky Flanagan ...
Što se američkih tiče jedino bih ti preporučio legendarni Whose line is it anyway.
Većina ovih stvari ima sve sezone/epizode izbačene na YT ali je naravno definitivno bolje ako uspiješ da ih poskidaš.
Meni je bila ok The odd couple, prva sezona, jos ne odgledah drugu.
Isto od Chendlera mi je ok bila Go On, steta sto su je ugasili.
Ne svidjaju mi se nesto ovi Britanci i ova vrsta show-a. Eto mozda ovi Amerikanci ce valjati, da im dam sansu. Imate li kakvu drugu seriju ?
P.S preporucujem vam da gledate Africa sa David Atthenborough, mnogo mnogo lijepo, ima i druge vrste dokumentaraca , ali je ovaj bas dobar.
Je li ko gledao Crossbones ili Marco Polo ?
izgleda nista od trece sezone true detective:
http://www.serijala.com/drama/hbo-u-...ljen-za-jesen/
ne znam, meni je zao sto ce ostat na samo dvije sezone, nekako mi je bila posebna serija.
1993-2020
Zao jes, ali mi je nekako drago. Vazda ce bit upamcena fenomenalna prva sezona, a i druga je imala svojim momenata, kako je krenulo sljedeca bi samo ukaljala ime.
Primjećujem da niko ne pominje GoT. Znači li to da je izgubila na gledanosti ?
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Kakav trol.
Jes, niko je ne gleda https://forum.cdm.me/showthread.php?...hrones/page182
Nijesmo odavno imali one postove "Mućke najjače, nijesu ni Seranovi loši". :mrgreen:
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
a tek one "Pronašao sam jednu seriju (Breaking Bad, Prison Break, LOST, GoT), odlična je, ne znam jeste li čuli za nju, preporuka!!"
(nečitko)
Ne može proći strana da se ne pomene Breaking Bad, a https://forum.cdm.me/showthread.php?114474-Breaking-Bad
Last edited by Rakun; 31-05-16 at 23:02.
Nedje sam epizodu pogledao na kablovskoj... da se skupi 10 srednjoskolaca bolje bi odradili
One Ring to Rule them all...
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks