Ne mora da snima, dovoljno je za pauzu da se koristi fles. Mene spasava.
Ne mora da snima, dovoljno je za pauzu da se koristi fles. Mene spasava.
ja snimam bez problema....isto crni risiver i doma je prepozna. s tim sto kad sam sniamo u hd-u znalo je da pojede gigabajte lagano. probacu sjutra pa cu ti rec.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
E sada dosli da mi daju karticu za digitalnu... U sustini kvalitet slike ce ostati isti,samo sto korisnici koji nemaju karticu nece moci da gledaju digitalnu...
zna li neko koji je user i password na mtel ruteru Fritzbox 6320?
Sent from my iPhone using Tapatalk
067/852-466 & 068/405-403
pogriješio si temu. ovo je Mkabl. a vidim da ti je na temi o Mtelu već odgovoreno.
Poslato sa Huawei P8 lite
Čuh da je Mkabl korisnicima koji su dugovali više od 3 mjesečne pretplate,nudio da ako izmire sav dug odjednom dobiju 5(pet!!??!!?) mjeseci bez pretplate.A mi redovni platiše...ovce?
Sent from my 6036Y using Tapatalk
Ko ti je izvor za tu informaciju? I jesu li to nudili bas svima koji duguju ili pojedincima samo?
Da uzmu pare dok mogu jos![]()
Sto ce bit s ovima zna li se pouzdano? Pripajaju se telemachu ili gase skroz?
Pripajaju, to je 100% završena stvar. Sledeći mjesec preuzimanje.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
zato ti ja kažem, strpi se malo, dok se definitivno vidi šta će biti.
Poslato sa Huawei P8 lite
Ne znam na koju foru mogu bezuslovno pripojiti mkabl kad ih je Agencija definitivno obavezala i uslovila pripajanje mkabla davanjem svih programa za koje imaju ekskluzivno pravo za cg svim provajderima (ne samo mtelu) po uslovima koji nijesu nepovoljniji nego sto su ga dali mkablu?
provjerio licno u poslovnici u centru PG.Odgovorili mi potvrdno i na moje pitanje kako da ja dobijem tu povlasticu kad redovno placam,kazu ne mozete osim da vam damo pola godine pola pretplate uz potpisivanje novog ugovora na 2 godine.Onda rekoh ni ja necu placati 3 mjeseca pa cu izmiriti dug odjednom i dobiti besplatnih 5 mjeseci<5x25 eura,malo li je> a ona ce na to, da ali ta akcija nece vaziti stalno.Dobro,REKOH<U PNEDJELJAK RASKIDAMO SARADNJU<istekao mi ugovor vec godinu>,a ona sacekajte da posaljem vas zahtjev nadleznima.Dajte br.tel.Kontaktirace Vas neko.Cekam ih do utorka
Pa je li moguće ovo.U ovoj državi je sve naopako
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Sve se u ovoj državi može ako imaš pare, a oni ih imajj, veze, uticaj...
Telemach i Total su vlasništvo United Grupe, tj KKR američkog fonda, i taj fond može sve sa gaćama da nas kupi a ne da mu tamo postavljaju neke uslove itd...Sport Klub je takođe njihovo vlasništvo, i mogu svoj proizvod nekome da daju za 1e a mogu i da traže milion...
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Ti si u pravu, ne treba zanemariti burazerske varijante, ali nisu ni Dojce telekom ni Mtel male kompanije i bez uticaja da to puste tek tako. Bilo kako bilo onaj kome je stalo do sk ce lako doci do njega preko bilo kog provajdera, ali korisnicima monopol bilo ciji nikad nisa dobro nije donio, cisti primjer je C. Telekom. Telemach kupovinom Mkabla definitivno postaje dominantan igrac na ovom ionako premalom trzistu sa ucescem od 50-60%. Da je srece operatori treba da se bore za korisnike cjenovnom politikom i brigom o korisniku, a ne monopolizacijom sadrzaja, ali ovdje me vise nista ne bi zacudilo...
ja i dalje nemam problema...
nothing comes from violence and nothing ever could
Kako meni ugovor sa Mkablom ističe za 6 mjeseci ja samo mogu da spremim kokice i uživam :mrgreen:
(p.s. i da se nadam da će ih Telemach pripojiti, jer kod mene nema Mtela a Tcom ne bih.... u najgorem slučaju bar da pred novu godinu ugrabim Mkabl akciju i uzmem pola pretplate 6 mjeseci)
Tu akciju,mi redovne platiše imamo i sad uz produženje ugovora na još 2 god,ali nemamo akciju koju imaju dužnici:isplate dug odjednom(npr.75€) i dobiju gratis 5 mjeseci pretplate(npr5x25€=125€).Danas provjereno i kpd poznanika(njihov kprisnik na Tuškom Putu-da ne pominjem ime)
Sent from my 6036Y using Tapatalk
Na žalost redovno plaćam... Ako ništa drugo uvijek bude nešto oko nove, pa ako ne bude Telemacha bar neku akciju da uhvatim
TT
Mrtav ladan lik sad kaze, problem je na mrezi u mojoj ulici prije sjutra nista od resavanja....
Ja nemam ideju sta da radim vise....Konstantno problemi, konstantno prekidi i maltretiranja.
Jedino da im malo malo pa preskocim neku pretplatu.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks