Pa otprilike odnos cijene kvalitet. Da li baterry whey je dobar zbog cijene? Jer u principu cijena sve govori samo sto nekad samo ime brenda dize cijenu
Sent from my 6043D using Tapatalk
Najbolji je ISO,ali je malo skuplji, a sad ne znam jesi li mislio na odnos cijena/kvalitet ili nesto drugo?
Sent from my iPhone 6s Plus 128gb using Tapatalk
Pa otprilike odnos cijene kvalitet. Da li baterry whey je dobar zbog cijene? Jer u principu cijena sve govori samo sto nekad samo ime brenda dize cijenu
Ja od Bateri bucam sve.
Kako ti se pokazao battery? Uzimas samo protein od njega ili?
Odlican, evo 5mjesec vec. Amino + protein + vitamini i minerali + omega 3.
Sa tim sto ja kreatin uzimam samo mjericu na dan. U protein ima malo kreatina takodje. Ne uzimam vece doze, jer tripujem da kreatin nikoga ne radi ka' meneImao sam problem kad sam presao na njega par dana, tjerao me u wc cesto... Ali to je trajalo 3..4dana, ne vise.
Moja iskustva su dobra. Najbolji odnos cijene i kvaliteta. Uz to mi se pogodio i ukus proteina da mi lezi, sto nije bas lako u mojem slucaju.
Kreatin razmuti dobro, rastvori ga u mlaku vodu i popi pa neces imat problema sa stomakom.
Sve je to na psihichkoj bazi ®
stopericu najobicniju mogucu dje cu uzet samo da ima neki materijal otporan na znoj i da ne iritira ruku?!
She is only here to annoy herself!
obisao sam nekoliko radnji sve sto imaju su oni satovi koji i nisu bas sporCki
inace idem ujutru za BR vjerovatno i iducih dana svaki 3-4. dan pa ako je ko iz PG raspolozen da idemo zajedno nek se javi u inbox
Imas u bar u olimpic(robna kuca),inter sport(zgrada SDK),Cakan(preko puta inter sporta)
Sent from my iPhone 6s Plus 128gb using Tapatalk
thanks, mislim da sve ovo ima u PG pa cu pogledat u pon
Vasa misljenje za kreatin, da li ga uzimati. Pocetnik sam, od suplementacije koristim samo whey, u prosjeku nekih 30 gr dnevno. Znam da je to malo, ali ako stavim vise bude mi presladak sejk.
Cim pocnu vrucine mrsam nenormalno- imam1.88m i 88-90kg, sad vjerovatno i manje.
pa to je OK težina..radi sa većim težinama i manje ponavljanja i jedi dosta mesa ako baš želiš da povećaš masu, mada ne vidim što bi to radio, mogao bi uzet i kreatin ali ne pretjeruj
pitanje za iskusne
da li se vise isplati uzeti neki pumpac koji ima u sebi arginin bcaa glutamin kreatin citru.. ili sve posebno uzimati i piti ?
Oces li da uzeimas u toku treninga neki vid tecnih amino... Ili ces da ga uzimas cito radi pumpe i izdrzljivosti, da bi bolje odradio trening?
ako pocne srce da ti otkazuje samo malo smanji dozu, i proce te..![]()
Pred trening da se bolje i jace odradi
Samo arginin i lkarnatin pred trening a posle whey i piletina)))
Uzmi onda posebno. Roknes kreatin, kofein i bcaa pred trening a posle treninga vwj glutamin i mozes bcaa. Ako se ima kesa i arginin pred trening. Dako se zacepis hahaha
@solid napusti livadu
Ne no samo arginin bez kreatina i kofeina
mislim da je glupo samo arginin al kako oces![]()
@Olosh
Taman livadu, pasete što stignete...
Arginin, cijanid, ovo ono kao da sam uša na čas hemije, bilderi hemičari jbt.
Momci ako bubrezi počnu da otkazuju samo uzmite malo glutamina B dok vam ne progura... Posle lagano.
A od hepatitisa c se branite tako što u mlaku vareniku razmutite cijeđeni bijeli bubreg od brontosaurusa, na taj način ćete pospiješit žlijezde da same luče testosteril beta plus!!!
ako pozovete odmah dobićete džabe i kanticu jestivog jupola sa dodatkom amino kiselina, da možete da jedete kućicu kao ivica i marica..![]()
Last edited by Solid; 31-05-16 at 18:00.
Кад имате пара за креатин, глутамин итд боље да то уложите у квалитетну храну и ништа друго вам у животу не треба јер сигурно се не спремате за такмичење неко па да користите ове ствари, е свашта
Sent from my HTC One_M8
Sate sate sate
Samo derite mesa i smanjite unos UH.
Uz ti sve whey i Bog da te vidi
Sent from my Samsung X Cover 3
ne razumiješ ti to nimfa, to je bukvalno utrka ili ti takmičenje ko ima bolje i jače mišiće đe se ne biraju sredstva...![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks