Sto radi Savke sa kolima.![]()
Mislim da je fake ali ako nije, na nevidjeno najbrzi, 370km/h.Otprilike kao da pumu drzis u špajz.
Sto radi Savke sa kolima.![]()
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
A aventadoru koja je max?
Sent from my Samsung X Cover 3
Sad PG - DG (kolona 20auta + sleperi i koji autobus) a iza mene laguna pol. e kad su se dali svi u preticanje snimao sam taj lov nego ga nmg izbacat na YT.
Kako su ih poredjali prije pumpe u dg 300/400metara
350 valjda
Sent from my s7 edge using Tapatalk
Generalno posmatrano na instagram savic ima i najvise stila. Malo faca ljakse ali sto se nosenja i kola tice sije ih
Naravno mirko i tosiba jeknic su sminke van konkurencije
Dok je joveta ono najgore moguce:-)
Sent from huawei
Mirko je gospodin. Vidis ga ne zna sto ce sa paramo a tamo se smori. A joveta neko ga je napalio na onu oblacenje ka da se pokakio. Ali dobro. Tema ne automobilozam
f6
Biznismenu
Je li to ovaj sto ga pominjes
Prvo boja na Huracana je uzasna.
A ovaj mali je seljak parekselans. 😂
Savicev je bijeli cini mi.se
Sent from huawei
Evo ovaj izbacio snimak onoga Lumma clars. I onda ovo. Tako da sam ja pretpostavio. Plus je vidim Zeta. A Bizbi pomenu Zetu itd itd
P.s.
Bmw koji su testirani u PG. Dalje su nastavili put Sarajeva. E pa onaj x6 vise ne ide nidje.
Slika ispred Delte
Last edited by AmFi; 27-05-16 at 20:30.
Evo vidim mu na instagram snimak dje vozi neki R8. To nije voznja nego tuga. Sekanje neko. djence ga naci zalujepljenog nedje
Nema on veze sa snimkom dje ćeraju hurakana.
---------
Oni su ljubitelji mercedesa.
A primijetio sam na lunuda su mu felme iscukane prolazio je preko zabjela i koliko sam zapazio u pokretu da su bijele bile.
![]()
Gledam ovih dana BMW i8 kroz BD
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Ciji je gtr ( standardna boja) sto se drka po gradu. Easy1 ubovica nije, onoga sto drzi alijans nije nego neki treci? Pg-es
f6
Lazovića.
Prodao je RS3 i uzeo Gtr^a.
Pao je neko sad sa motora kod maše.
Ako je ovaj trkac sto zadnjih po ure o jadu zabavi kvart, neka je.
E urlika ne neko zestoko. Ili je ovaj sa r1 sto teroriste city kvart ili r6nema treceg.
Opa znaci lazovic uzeo gtr- postujem postujem.
f6
R6 je.
Od vodovoda do Petrovca sve neke kolone 6+ vozila / prvi put da sam vidjeo normalnu voznju svih ucesnika u saobracaju.
Nije bilo 3 preticanja svi su vozili 80/90km.
Dje si danas na Trojicu? Kakav si ti automobilista
Cus dje je, a ko je glavni za go-go igracice tamo sto mislis?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Nema ga. Mora se vidjeti ono smetliste od auta hahaha
Rekao bi vam dje sam i jednu slikicu okacio ovdje nego da ne pozli ostalim strucnjacima sa foruma sto kom. Ovje zadnja 2dana.
Mene ne zanimaju kola troIca i cetvorIca.Samo žene Pozdrav sa plaže (lučice) pa navratite da vam nabacim nesto Made In Raša.
![]()
Sent from my s7 edge using Tapatalk
Nocas kad sam se vracao (Petrovac - PG) stiskam malo golfa u ono brdo jer ga inace ne stiskam nesto u zadnje vrijeme preko 2500 iljade. i to je sve tuda po gradu nema neko opterecenje.i povuce on kukavac dobro ali kad dodjoh na virpazar na ono malo penjanje preko tunela za voz sto se ide ledan vazduh a ispred mene dvoje kola 50km se ide e kako se popeo golf na 110/120 da me iznenadio kao nekad kad je dobro punio.
oznacio sam plavo mjesto dje sam krenuo u preticanje da se ne zbunite.
Zeta (bijelo polje) vidim ga ja na gas da ne mogu da ga prepoznam kao jos jedan cip da ima.na zaobilaznicu stisnem ga sa 40 na 130 kao da prvi put sijedam u to auto e sad ne znam je li sto sam ga u ono brdo iznad petrovca drzao u obrtaje pa malo kukavac prodisao.
ali dodjoh u PG kroz grad (vruc vazduh) ja ga stiskam onamo kao budala u Novaka Miloseva od pocetka dje je telenor pa do nekadasnje sale za vjencavanje 70/80km pa od pjesackog do gudFelasa opet 70/80 da mi je pjesak neki iskocio otisao bi direktno u kbc.
ali gofla ne mogu da prepoznam ide jedno 30% slabije nego u predhodne navedene dionice.
Ne mogu da vjerujem da je takva bas razlika (ledni i vruci vazduh)
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks