Bio sam u marusku jedan daan...
Corba teleca je dobra bila, ostalo srednja zalost ..
Pecenje suvo dosta, piletina kao da sam je ja pravio, sve u svemu koliko para toliko zikemu
Bio sam u marusku jedan daan...
Corba teleca je dobra bila, ostalo srednja zalost ..
Pecenje suvo dosta, piletina kao da sam je ja pravio, sve u svemu koliko para toliko zikemu
Kensington me ponovo odusevio danas. Sjajna hrana. Preljubazan konobar.
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
http://staznaci.com/vajat , jeo sam njihov rostilj na uglu jurija gagarina i gandijeve i top je bio. Doduse kolega je morao rec ovome da kad sam narucio hamburger mislim na pljeskavicu xD
rm -rf /
Nisi nista propustila sto se tice galerije vala
'Kristal' na Pobrežju - zgrada tzv.'Vampirica', preko puta Doma zdravlja...
Sell the Vatican, Feed the World!
perper ti je jedan kod sat kule a drugi na autobusku. uzmes gurmansku prospes se,a spremna ti je relativno brzo. napomenuo bih te da je ovo brza hrana.
kristal ti je kod trgovinske skole pa lijevo,, zgrada razvrsje,, ne znam drugacije da ti objasnim. onaj staromodni restoran, sa kriminal velikim porcijama dje je bukvalno sve dobro-kuvano,przeno,peceno sve. nedje sa dva tri druga da jedete i da pijete do iznemoglosti za 30eura
f6
Naknadno vidjeh da je coek iz CT inace se cudu ne mogah nacudit da ima Podgoricanina koji ne zna za Kristal![]()
Ima, dobila sam jedno stidljivo priznanje juče da nije nikad ovjeren...
P.S.Cmok za 'krivca'![]()
Sell the Vatican, Feed the World!
Jeo sam juce riblju corbu u Ariu put aerodroma.
Prvo sto je preukusna bila,drugo sto je toliko sipaju da da sam znao da toliko dodje i da je tako bogata, glavno jelo ne bih sigurno narucivao.
uf u ariju je dobar rizoto sa biftekom I pecurkama nekim,....
a kakva je to bolest ufff
Bih opet u Factory Burger, uzesmo XXL Klasik i Gurman. Bjehu dobri stvarno, cak sam se i fino najeo od jednoga u kombinaciji sa pomfritom koji je stvarno uzas zivi (onaj smrznuti sto ima da se kupi, samo jos kako ga trpaju ispod burgera upari se i ne valja kurca). Sto se tice menija, pitah curu ismija se uz komentar da im je skrenuta paznja i da ce radit na tomeSto se tice muzike veli racunar ih nesto zajebava, show
Nisam ceka ka prvi put po ure, sad sam ceka 10min i to je minimun sto ce te tamo cekat jer je lokal bio skroz prazan, tako da racunam da ispod toga ne moze, sto je ipak dosta za taj tip objekta ali dobro
![]()
pa koliko kosta to od cega si se najeo?
3.5e, burger i pomfrit. Nisam se sad razbio ali me fino zasitilo50c je doplata za koka kolu ili neki drugi sok cini mi se.
to me iznenadilo 50centi mozes da izaberes sok koji zelis. do kad ce ovo trajat ne zna se. ali sto si rekao ti-10min ispade minimum koji se ceka. bgm ne znam koliko cu puta imat volje za to, a ne za sto vise.
f6
Šta ste zapjenili za menu, evo vam ga da ne kukate
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Ako ih je s takvim stavom odradio, bolje da nije.
Prije bio, nigdje nikog u objektu. Naručio XXL Gurman i Onion burgere + dva soka, sve sedam eura, stiglo za tri minuta. Bilo je muzike i novi plastificirani meniji. Hrana je ukusna, ali porcije male. Ja se nisam mogao najesti od XXL Gurmana, to čudo na slici liči kao da kit ne može da proguta, u praksi ga smažeš u tri zalogaja (koliko i košta). Prostor prilično mali, nema puno mjesta, tako da pretpostavljam da je koncipiran za on the go kupovinu. Toalet loš, ogledala nema, prozor iznad WC šolje gleda na balkon udaljen pet metara... da ne idem u detalje.
Sve u svemu, vrijedi probati kad put nanese. Za sve drugo, bolji Goodfellas.
Bio sam sadnarucio sve ok, ali poslije desetak minuta cekanja kazu mi da moram jos da cekam dvadesetak jer se plin ugasio. Te ja uzeh pare i lagano nazad
ajde sve to, desi se, ali neka gospodjica sjedi tamo iza banka i lagano digla noge u vis i uziva. Vrata otvorena boli je uvo ima li musteriha ili nema. Cudo.
Sent from my MX5 using Tapatalk
Ako vas put nanese....
Konoba 'Bedem' u Starom Baru. Sto god da porucite od hrane necete se pokajati... Cijene sasvim prihvatljive.
Ambijent odlican, sa prelijepim pogledom ka zidinama Starog grada.
Who let the dogs out
Troja u Tuzima.... Bio opet i opet se oduševio. Od mene sve pohvale
TT
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks