Dogovoreno javicu ti se brzo.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Sparco_CG napisi mi molim te ovdje ili u pp ako imas nesto od guma u dimenzij 185/55R14. Ili ako je neko drugi kupovao tu dimenziju nedavno neka napise.
Dogovoreno javicu ti se brzo.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Tek danas vidjeh da je Vujacic ubacio u prodaju neke protektirane gume od uvoznih materijala.
http://vujacicid.me/index.php/protektiranje.html
Ima li ko iskustva sa tim gumama koje oni prodaju?
--------------------------------------------------
http://autogumebeograd.rs/razno-o-gu...ektirane-gume/
Zna li ko ima li kod nas dje da se uzmu ove gume protektirane "bead to mead molding" principom?
treba da uzimam ljetnje gume 215/55/16..pa sad gledam ponudu i prvi favorit mi je bio barum bravuris 3hm...po interenetu ima odlicne komentare.... ali onda naidjem na zeetex hp1000 za kojeg sam bukvalno nasao samo dobre komentare i koje sve 4 kostaju koliko 2 baruma... je li rizik uzet ove gume??? ima li ko iskustva sa njima???
to sto je kina ne znaci da je lose... mnoge dobe stvari se rade u kini...a i nisam siguran 100% da su kineske...
Zetex jesu. Barum su ogranak Continentala tj continental grupa su ti : uniroyal semperit barum sportiva
Samsung Note 5 Duos Gold
Pogledaj malo na tirereview.uk iskustva
Samsung Note 5 Duos Gold
na tyrereview ima samo jedan komentar koji je dobar....a evo i sa jendog testa, a ovo je ZT1000 model koji bi trebalo da je losiji od HP1000
Na ovogodišnjem testu letnjih guma našlo se tačno 53 guma. Gume su testirane iz dva dela; u prvom delu merila se kombinacija kočenja i zaustavnog puta na suvoj i vlažnoj podlozi. Ako gume prođu prvu fazu testiranja, idu u drugu. Nakon prve faze testiranja, eliminisano je 35 guma. U preostalih 18 guma našle su se gume poznatih brendova i, potpuno neočekivano, dva manje poznata brenda – Zeetex i Roadstone.
http://www.tyrepress.com/2015/03/zee...e-test-finale/
zaebi testove, sve gume se testiraju kad su nove i razlika stvarno nije velika izmedju zeteka i normalnih guma dok su nove, ali kad prodju 10.000 km razlika je nebo i zemlja jer zetek postane plastika bukvalno
She is only here to annoy herself!
Mnogo si rekaoneke i posle 2-3000 km
Samsung Note 5 Duos Gold
Drug imam ti ja extra gumu da prodjes bolje nego sa barum. Posalji mi na viber poruku sa dim 068615321. Pa ti javljam cijene.
Samsung Note 5 Duos Gold
Zetex je ****** odmah posle ugradnje.
TAKUMI
Uzeh Continental CS5 235/45, u odnosu na 50 ima li razlike? Ne bi trebalo bit puno "tvrdje"?
oko 1cm nizi profil...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
A znam ja teorijski nego u praksi kakav je osjecaj? Na ivicnjake i slicno svakako ne penjem kola tako da sto se toga tice mi je nebitno.
cini mi se da je to bas nisko za onoliki auto
Da bas tak kak veli fabijoni...
Zato i pitah, ja sam trazio prvo 50 ali nidje nema, u Siment da cekam do 15-og juna a to mi je prekasno, ionako debelo kasnim vec sa stavljanjem ljetnih no eto, u trku sam neku bio pa nisam ni razmislja o tome. Castelanu bih zaobisao tako da sto se tice Continentala mi ostaje Vujacic.
- Diameters: 17.0'' - 21.0''
- Width (mm): 225 - 245
- Tire aspect ratio (%): 35 - 55
- Smallest tire size: 225/55R17
- Largest tire size: 245/35R21
Ovo kaze fabrika sto se tice guma za F10, meni je fabricka ova najmanja 225/55/17. Da smanjim taj odnos mozda bolje da se drzim fabricke sirine pa onda na 45 profil da idem? Mada vidim da na 225 ima i 50 profil, ja sam sve trazio za 235 pa nidje nije bilo.
Imas na vujacicev sajt kalkulator da uporedis sta se desava sa obimom, klirensom itd
mozes nac 225/55 17 sigurno bas dosta ima tih guma
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks