Page 88 of 1038 FirstFirst ... 387884858687888990919298138188588 ... LastLast
Results 2,176 to 2,200 of 25938

Thread: Mjesta gdje se dobro jede

Thanks Thanks Given 
    6,272
    Thanks Thanks Received 
    14,072
    Thanked in
    5,350 Posts

To su nevjerovatne stvari. Dovedes profi fotografa da ti slika jebene burgere, sa druge strane fakin' A4 Meni, ka' da si dosa' u neku kafanu na Klopote... Najave otvaranje i prodju 3 mjeseca od tada, ajde reko sigurno moraju radnice da se obuce, doceka te kao da je noc pred otvaranje prihvatila posao. Pa samo neka vidi gazda kako to radi Mek/KFC/BurgerK i ostali. Pa ne rade tu vanzemaljci no isto ljudi od krvi i mesa ali zato nidje nisam jos naisao a da nisu profi. Sto pomenu neko nema ni muzike i izgleda jos nisi siguran kad dodjes oce li svega bit, oce li bit svjeze... Burger Factory je slika i prilika kako NE TREBA.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    85
    Thanks Thanks Received 
    89
    Thanked in
    72 Posts

Šta ima veze što je meni u Word-u, nije to sad neki super moderni restoran da mu je meni napisan krasnopisom i u zlatotisku. To je obična brza hrana i ne znam što mora da im je meni drugačiji od toga, ionako 99% ljudi uzme i baci taj papir. Ako je osoblje ljubazno (ne američki, izvještačeno) i hrana ukusna, povoljne cijene, meni ništa od ostalog ne smeta.
    Gurmanska u mesaru Golijanin u Budvi je dobra, 2.5 eura, taman da se fino najedeš.

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,793
    Thanked in
    1,600 Posts

obična brza hrana je perper dje dodjes za 3minuta dobijes gurmansku od 2eura koja te osamuti da odma moras prilec nedje koliko je dobra. burger sa cijenama i objektom i tim sto oni ciljaju nikako ne moze da dozvoli sebi da ima takav meni. a nisu se udostojili na stolove da ga stave nego imaju jedan masni izlizani sa kojim radnica mase cijeli dan.
    f6

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by masija View Post
    Šta ima veze što je meni u Word-u, nije to sad neki super moderni restoran da mu je meni napisan krasnopisom i u zlatotisku. To je obična brza hrana i ne znam što mora da im je meni drugačiji od toga, ionako 99% ljudi uzme i baci taj papir. Ako je osoblje ljubazno (ne američki, izvještačeno) i hrana ukusna, povoljne cijene, meni ništa od ostalog ne smeta.
    Gurmanska u mesaru Golijanin u Budvi je dobra, 2.5 eura, taman da se fino najedeš.

Znaci nikakva filozofija.. ovo ce da napravi dijete 2 osnovne, ponese u stampariju/kopirnicu, plastificira 50 komada i odstampa za 10 eur...
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    1,011
    Thanks Thanks Received 
    1,857
    Thanked in
    707 Posts

Neka bog čuva 'Kristal'.
    Sell the Vatican, Feed the World!

Thanks Thanks Given 
    85
    Thanks Thanks Received 
    89
    Thanked in
    72 Posts

Znam da nije filozofija, ali rekoh meni lično to sa menijem ne smeta, dok za ovo ostalo nemam komentara. Mada šta se čudimo, takav je uglavno svaki posao kod nas. Sve se nešto krpi i s konca i konopca radi. Npr. moj direktor nije htio da uzme hostese za neku promociju nego sam ja bradat i sa 100 kila , bio hostesa. Uglavnom, svi bi da zarade a da ulože što manje.

Thanks Thanks Given 
    285
    Thanks Thanks Received 
    576
    Thanked in
    292 Posts

Pljeskavica u Beogradu u Staroj Daščari na Topčiderskoj gori.

Ljudi, pa treba tu pljeskavicu treba ljubit i grlit kakva je. To je poptuno neki drugi nivo u odnosu na sve ovo naše po CG. Auh bokte..

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Quote Originally Posted by stevann View Post
    Pljeskavica u Beogradu u Staroj Daščari na Topčiderskoj gori.

Ljudi, pa treba tu pljeskavicu treba ljubit i grlit kakva je. To je poptuno neki drugi nivo u odnosu na sve ovo naše po CG. Auh bokte..
    Pljeskavica kod Gage ili sire poznato Stepin Vajat na Vozdovcu. Grliti je ljubiti i imati polni odnos sa njojzi.
    Last edited by PrijekiLijek; 26-05-16 at 09:57.

Thanks Thanks Given 
    2,480
    Thanks Thanks Received 
    256
    Thanked in
    167 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Pljeskavica kod Gage ili sire poznato Stepin Vajat na Vozdovcu. Grliti je ljubiti i imati polni odnos sa njojzi.
    potvrdjujem

I koga put nanese u BG obavezno da svrati u restoran Pink u Zarkovu, nema bolje hrane

Thanks Thanks Given 
    1,844
    Thanks Thanks Received 
    2,435
    Thanked in
    1,346 Posts

Quote Originally Posted by KRKNA View Post
    Neka bog čuva 'Kristal'.

3.7e + hleb 0.50e i to je to

Jeftinije nego u bf 2 burgera uzeti

Sent from my s7 edge using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    3,010
    Thanks Thanks Received 
    3,647
    Thanked in
    1,651 Posts

Kako bi ovo omeo sad bas bih ovo omeo bas
    Tu es mon héro!

Thanks Thanks Given 
    2,333
    Thanks Thanks Received 
    5,877
    Thanked in
    2,048 Posts

Osoblje sa iskustvom treba platiti, a to je kod CG poslodavca najveći problem i onda dobiješ što dobiješ. Nemam pojma ni ko je gazda ni ništa ali ako je konobarica nervozna a u kuhinji radi samo jedna osoba odgovor se sam nameće.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

za ovaj tip restorana ti ne treba ama bas nikakvo iskustvo. Kao sto po Mekdonaldsu i ostalim fast foodovima rade tinejdzeri i propalice tako i odje treba neko bez 2 ciste samo da se smije i to je to.

Oni ne prave nista tamo, dobijaju sve vec napravljeno od franshize Bureger factory. To se drzi u komorama za duboko smrzavanje. Zna se tacno koliko cega ide u sta, znaci kao robot si. Postigni toliku i toliku temperaturu, 2min przi sa jedne 2 min sa druge strane, jedan zavat salate, jedan luka, jedan sosa... Znaci osoba sa daunovim sindromom moze da radi u kuhinji.

A i na recepciji... Veliki osmijeh dobar dan gospodine kako mozemo da vam pomognemo - Pa ja bih zelio da znam sta vam ide u ovi ambureger - idu svi organiski najsvjeziji lijepi socni bla bla - odlican je izbor. Dobro dajte mi 5 komada.

Ukuca se na kasu slip iskace u kuhinju i przi se 5 hamburgera...

Nego ljudi jednostavno ne znaju a 100% je zaposlio familiju i prijatelje sto se ne radi...

Thanks Thanks Given 
    5,220
    Thanks Thanks Received 
    9,448
    Thanked in
    4,583 Posts

Quote Originally Posted by remark View Post
    Osoblje sa iskustvom treba platiti, a to je kod CG poslodavca najveći problem i onda dobiješ što dobiješ. Nemam pojma ni ko je gazda ni ništa ali ako je konobarica nervozna a u kuhinji radi samo jedna osoba odgovor se sam nameće.
    bila je ponuda na forumu, 250€ za posao recepcionera, sobarice, čistačice, administratora... sve to može jedna osoba. a onda dođeš u situaciju da slušaš strance koji su došli da obiđu glavni grad crne gore i nisu se zadržali, jer ih je dočekao, vjerovatno, neraspoloženi multipraktik kome je bitno bilo samo da uzme ljudima pasoš i da im ključ. to je bilo ružno slušati.
    ali su zato kod našeg kolege ostali nekoliko dana samo zato što su dočekani kako jesu. a o tome je, ja mislim, suvišno ovdje pričati.
    nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,986
    Thanked in
    4,010 Posts

Quote Originally Posted by stefke View Post

3.7e + hleb 0.50e i to je to

Jeftinije nego u bf 2 burgera uzeti

Sent from my s7 edge using Tapatalk
    Treba naglasit da je ovo pola porcije, puna sadrzi i treci popek. Naucih to na tezi nacin.

A kako da poslodavac plati krsteno kad ja tebe ljebom hranim, znas li ti koliko je ljudi bez posla i danas se ne moze nac dobar radnik i znas li ti koliko je meni kao vlasniku teze nego tebi, nista mi na kraj mjeseca ne ostane pa proslogodisnji model ML-a vozim?
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    167
    Thanks Thanks Received 
    12
    Thanked in
    7 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Treba naglasit da je ovo pola porcije, puna sadrzi i treci popek. Naucih to na tezi nacin.

A kako da poslodavac plati krsteno kad ja tebe ljebom hranim, znas li ti koliko je ljudi bez posla i danas se ne moze nac dobar radnik i znas li ti koliko je meni kao vlasniku teze nego tebi, nista mi na kraj mjeseca ne ostane pa proslogodisnji model ML-a vozim?
    Amin.

Guzice, jesi ovo rekla da jedna osoba za 250€ može biti multipraktik + kez od uva od uva tokom radnog vremena? Ako je to, stvarno strašno razmišljanje. Možda i za 200€ bi mogao/la, samo malo da bude ekonomičniji, da se akcije prate i garant 50€ ostaje, koje može da se plasira u štednju ili pak obrne. Eeeee mogućnosti je sa 200€ masu, nego narod ne zna...
    A ukoliko bi se sve navedene pozicije (recepcioner, čistačica, sobarica) spojile u jednu, plata max 300€, a ako se pokaže + prekovremeno, tu do 320€. Onda su tek mogućnosti, da ne prećerujem, na raketni pogon. Zamisli 100€ štednje. AO!
    Ili umjesto usavršavanja radnika, kurseva, događaja (roštilji, zajednički izlasci, mini odmori, itd. sve zarad unapređenja organizacione kulture), zasluženog odmora i sl, PLATITI radniku KURS đe će naučiti kako sa 250€ da ostvari daleko više, odnosno da sa 250€ prođe kao sa 500€. Da od mizerne plate izvuče maksimum i da bude u mogućnosti reći: "Jebite se sirotinjo."
    A ovo što gandalf prica o organizacionom menadžmentu, odnosu sa radnicima, full feedback kontroli, nemam riječi... Budalaštine. Dvesta do 250€ je ključ uspjeha i poslodavca i radnika!

Thanks Thanks Given 
    5,220
    Thanks Thanks Received 
    9,448
    Thanked in
    4,583 Posts

Da, da... Zaboravih samo pitati je li potrebno da zna jos 3 jezika i da li mora da ima obezbijedjenu grobnicu na cepurke o svom trosku.
    nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    773
    Thanks Thanks Received 
    295
    Thanked in
    121 Posts

Složio bi se sa kolegom @acs.

I ja bih danas tamo, nisam bio nešto gladan tako da nisam ni ciljao zasićenje već ukus. Ali eto ni tu me nisu nešto impresionirali.
    Meso suvo, nema nikakav poseban ukus i ako ću već onakve nezdravi jest' neka budu bar ukusne. Isto važi i za lepinje.

Kapiram imaju na zid otprilke ponudu i na ekrane što se rotira i da ne zaboravimo meni i što stoji na pult, ali brate ako ti je onakav privremeno (a4 format, iskucan na word...nebitno) iskopiraj 30 komada a ne da držiš jedan izbucani, sa mrljama nekakvim i čudima.

Fali i muzike isto, ljepše je i Karleušu slušat' no onu mješalicu za šejk i lika pored tebe koji mljacka.

U svakom slučaju držaću se Perpera i ostalih provjerenih mjesta :encouragement:
    Last edited by Ser Bronn; 26-05-16 at 14:41.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by KRKNA View Post
    Neka bog čuva 'Kristal'.

I Galerija ...bivsi Stefan
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    3,407
    Thanks Thanks Received 
    1,727
    Thanked in
    948 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post

Младост и паре сам овдје оставио.....
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sta je "vajat" ?
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    367
    Thanked in
    214 Posts

Eo ga tattoo bode mu oci srpska pljeskavica haha

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by Tattoo View Post
    I Galerija ...bivsi Stefan
    Dok sam u PG zivio bar 3 put nedjeljno sam silazio u onaj suteren dolje. Stara skola sa starim stoljnjacima, stari konobari. A za 10eur ne mozes da izadjes moraju da te kotrljaju.

Inace radnici koji rade tu koliko god da su placeni dosta su placeni. Jer to je posao za koji ti ne treba nikakvo iskustvo dijete moze da ga radi... Po Mekdonaldsima plata je 7$ po satu sto je za njih kao kod nas 200eur mjesecno...
    Last edited by Gandalf_White; 26-05-16 at 15:57.

Thanks Thanks Given 
    1,493
    Thanks Thanks Received 
    1,199
    Thanked in
    594 Posts

Не бих жив у Кристал сјео више. Никад то више исто бити неће, некад а никад више.

Sent from my HTC One_M8
    Sate sate sate

Thanks Thanks Given 
    2,333
    Thanks Thanks Received 
    5,877
    Thanked in
    2,048 Posts

Quote Originally Posted by nimfa View Post
    Не бих жив у Кристал сјео више. Никад то више исто бити неће, некад а никад више.

Sent from my HTC One_M8
    Andrija jesi li to ti?

mora sam haha

Page 88 of 1038 FirstFirst ... 387884858687888990919298138188588 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)