Nije bilo,mislio sam makar da posaljem pasos itd. Tako nesto.
Ima li kakvih coce znalaca da mi mogu to kao hakovat
Sent from huawei
Nije bilo,mislio sam makar da posaljem pasos itd. Tako nesto.
Ima li kakvih coce znalaca da mi mogu to kao hakovat
Sent from huawei
A i ako se nisi logovao 5 godina vjerovatno je i obrisan jer nije aktivan
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
I meni na 4gb ram i single core 2.2ghz CPU radi bez problema (Win10 Pro 64bit). Malo se sporije otvara Chrome, ali je to bilo i na Win7.
64bit win na single core???
Tako je. AMD Athlon 3500+ Socket 939.
a njemu je magistrala 64bitna,reko sto ce mu 64bitni win na 32bitni single core procesor...
Meni je windows 10 klao po 4,3GB startup memorije na 16GB, dakle, chrome, viber i dostigne 8 laganica..
I fino co'ek predje na ubuntu, bude uskracen za adobe pakete ali i na virtuelnu mi se cini da mi neke stvari brze rade nego na windows 10.
946.eq
Osim ako ne radis nesto profesionalno, Gimp i alternative su sasvim zadovoljavajuce. Mada sam ja podesio PS na Arch-u i radi bez problema. Samo je bitna volja![]()
Bavim se fotografijom, a wine mi pukne u prosjeku svakih 2 sata, tako da moram u skorije vrijeme nabavljat eksterni za windows. Takodje procitah da programi za osx, kada se stave na wine rade mnogo brze i stabilnije, a nemam vremena za eksperimentisanje, fakultet prokleti...
946.eq
Onda oskrnavi win da malo zauzima, pa ga koristi samo za adobe. Ja sam sedmicu cini mi se dovodio do 6gb. 15gb vala mozes da odvojis za win
Mada moze PS da radi fino. Ako ti puca na 2 sata, to je odlicno, ne znam sta izvodis. Svakako bi tad pauzu napravio 5 min
Pa sto ce ti wine ako si na dual boot-u. Ne izivljavaj se, nego zavrsavaj taj fax![]()
hvala Bugi-ju na konvertovanju problematicnog .exe fajla
Ima jedna opcija u settings-u, zove se: "turn off Cortana"![]()
Jesi ga gledao dje kod nas. Koliko je?
Ne bih se ja bunio...
Naravno, prodao bih nekome licencu ako moze kako![]()
moze @sasa.mne da ga nabavi, gledao sam notebook kod njega da uzmem ili @okac ima strasne konfiguracije za male pare
oko 1.8k ispada xps sa fhd, 16gb ddr4, i7 6gen, 256ssd itd, sto je relativno mnogo u odnosu cijena na njihovom sajtu ali mi smo crna gora, mi imamo para #pisajposirotinji
946.eq
Javi se ti brate na PM![]()
Ima odje da se nabavi xps. Imamo zastupnika za Dell.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks