Provjeri ti taj termostat ipak.
Provjeri ti taj termostat ipak.
bolteqrac makar ti nece pregrijat![]()
She is only here to annoy herself!
Neka ga samo cepa na hladno pa cemo vidjet koliko ce trajat, treba jos da uci dosta, no je najgore uciti na greskama...
Najjaci termostat.
Motor mi je uvijek hladan.
Dje cu ucit vise po 35h godisnje prelazim.![]()
Ne stiskam ga ja dok ga ne ugrijem na te 70c a do tada saltam na 1600
jeste da zimi vozim 40min po gradu da bi stigao do 60c![]()
kakvo ugrijavanje na 70c ja na toliko pijem čaj![]()
Oce li mi objasniti neko zasto je tolika pompa oko Renault Talismana?
Nema ga u prodaji za nase trziste. Test voznje se rade van drzave itd.
Kad sam isao za jednim bez tablica jedan dan. I parkira se covjek preko puta Djak sport outleta. Posle par dana sam ga na istoj lokaciji vidio.
Kao da je ne znam sta, a ne smrdljivi Reno.
P.s.
Ujutro stize novi Maybach za Merit. A i RR Phantom ubrzo.
Sent from my Samsung X Cover 3
Fabija upalih auto (ljed ljedeni) i radilo mi je u;mjesto jedno 7min. Dok sam pricao sa jednim lutkicama i posle toga sam ga stisnuo za njima drugom i trecom do 3000 moze li mu biti sto? Posle sam vozio lagano za njima 40km (3/4min) i odma sam ga ugasio kad sam ga parkirao.
To ti ne valja za bubrege...
But if you never try, you'll never know..
Kome da povedem auto da mi pogleda servo pumpu,letvu volana i glavu upravljaca, jer mi je tvrd volan kad motam,a na brze motanje pri gradskoj voznji mi cak na tren i zablokira.
Vodio sam ga vec kod dva majstora jedan je vidio da se pokidala neka manzetna, drugi je ocistio neki kanal za ulje od serva, i jedan i drugi su mislili da su rijesili problem, medjutim ne da nijesu, nego vracat im auto na reklamaciju je besmisleno,jer ocigledno ne umiju da rijese problem.
Treba mi da mi preporucite nekog ko je bas strucan za to.
Pezo 206 je u pitanju.
Ja sam oktaviju povezao kod Veska Nikcevica u Nk-Klicevo, bas problem sa glavom upravljaca, masu pustalo ulje... Reparirao, sredio sve za 4 sata, 130e uzeo, garancija pola godine.
Ako ti treba br javi se.
Tu es mon héro!
Pogledaj kakav je kaiš što okreće tu servo pumpu i natezač ako ga ima. Pogledaj i kakve su ti gume i sami trap uključujući i šolje amortizera i onaj ležaj u njima. Sve što dovodi do odstupanja u geometriji trapa može prouzrokovati otežano motanje volana.
salji.Zahvaljujem.
na zadnjih sigurno 3 seta guma se ovo desava,tako da do guma nije. Ovo ostalo sto si naveo ce, sve su prilike, ovaj Nikcevic ispregledat te ga je no-mercy preporucio, bez ako mi neko ne preporuci bas nekog dobrog da je u pg.
Ako se ispostavi da je do nje, popravlja/reparira li se ili se mijenja i radi li to ko?
Koja joj je cijena,okvirno?
Mijenja se. Oko stojke.
TAKUMI
Klasično tinejdžer vozilo.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
onoga pored u plavu jaknu je tačno sramota
A kako neće... Pokojni Franjo Kunčer, NAJVEĆI, stikeri, tamni štopovi, fake auspuh, i sve to na isto auto![]()
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Kako se pale zecanke na ovo auto a?![]()
Petronas vidim koliko se razumijes u kola.
Veli fejk ovo fejk ono.
šou.poću do njemacke da te zaposle tamo da ne prave fejk stvari.
![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks