ja se sad bas glupo osjecam kad ne znam ko je covjek koji vozi ovo....
E kuku. Cojek se parkira smecarski i ljudi odusevljeni jer je to neki mangup pa loze Rakuna. Da je kakva golf dvojka nekakvog stocara pojahali biste odje.
Da je bio kakav golf dvojka, pojaha bi se golf kukaliMoja poenta je bila, prica sam to i prije da ne treba mafijat no rijesit to civilizovano
![]()
Last edited by BiTrAtE; 24-05-16 at 13:41.
Aaa on je poslao njegov za usa i dobio nazad ovaj dinanov napucani? Top brate onda.
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Ma kako ne. Kako se ljudi pale na ove price...
TAKUMI
Da moze klip da se izbaci vidjeo bi kako skube golf 6 e35
Ne bih, a da sam neki kako u najmanju ruku predstavljate tog lika mafijaš ne bih vozio tu lamu već bi me vozili u 12x skupljem automobilu, ali ne skupljem jer je makina već zbog toga što je blindiran da mu haubica ništa ne može.
S'toga lik je mangup(vjerovatno nije jer se mangupi na ponašaju tako) i u "najboljem" slučaju sitna riba pljuckavica u svijetu kriminala
Last edited by Rakun; 24-05-16 at 16:33.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
I ovako mu ga moze neko cuknut, ako se oko toga shekira onda nece dugo.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Ovaj što je komentarisao je napisao živu istinu
"Ako je ovo bezobrazluk i nevaspitanje, a jeste, onda mi nije jasno zasto prekrivate broj na tablicama. Ovako kako vi radite, ne djeluje... Da ste prikazali broj, mozda bi neko i pocrvenio.."
Pitanje:
Može li pauk da podigne upaljeno auto ?
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Pa cek sto bi sa investicijom za ovaj m3? Dje su odradili ovaj dinan kit? To po evropi nedje?
f6
Oko motora jes radjeno nešto... E sad koliko para i koliko konja... Nisam siguran
Sent from my s7 edge using Tapatalk
Zaboravio sam sad davno mi je pricao o tome.
Mislim da je BG.
E to je meraklija brate. Uzmes zdrav auto i ulozis 10.000 eto tako.
f6
Kad se ima nista nije tesko.![]()
ja se prvi parkiram, al ispred zgrade tako jer su mi se posrali u auto ove bitange sa vratima.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Koliko licemjerja na ovom threadu , pa sprdnja![]()
![]()
A clever person solves a problem. A wise person avoids it.
Epa za nevjerovat je sto se desava duz becickog bulavara dok traju ovi radovi. Likovi idu kontra smjerom i jos ti blicaju da se maknes...vozis 60km/h i oni ti istom brzinom idu u susret i jos ti sviraju. Upravo sam vidio 2 takva kretena...jednom sam morao da se pomjerim jer je definitvno bio debil a ovaj drugi je bez problema sa ml-om presao preko razdjelong ostrva i prosao cijelu kolonu od queen-a do zavale u kontra smjeru. Policije naravno NEMA.
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
To se zove snalazljivost :encouragement:
rm -rf /
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks