Ali sto ces da kazes ovima? Da si je izgubio?
Hipoteticko pitanje, ako ti uzmu vozacku u Srbiju recimo, i onda treba da ides kod sudije da te kazni pa platis i vrate ti je, sprjecava li te sto da izvadis novu u CG jer je jeftinije od kazne i cijelog dana u sud?
Nijesu mi je uzeli kunem se![]()
rm -rf /
Ali sto ces da kazes ovima? Da si je izgubio?
TAKUMI
Odeš u Mup, prijaviš da si izgubio dozvolu, izvadiš drugu, a staru objave nevažećom. Držiš je u ladicu, i kad te u SRB zaustave daš nju, neće je provjeravat. Ako ti je uzmu zbog kazne procijeniš dal je kazna skuplja od vađenja nove i nek je zadrže, ti nastaviš da voziš sa legalnom i sa istom legalnom napuštiš zemlju![]()
Da, ali mora biti neko s tobom da bi dovezao nazad, jer uvijek traže vozačku na granici...
#fakenews
Ima tu jedna druga caka. Vecina policajaca ti daje uplatnicu ili instrukcije, ili i jedno i drugo i kazu da ides sa njima u posti ali dokumenta ostaju kod njih. Kad kazem dokumenta mislim na vozacku i saobracajnu. Neki ti kazu da ides sa njima...
TAKUMI
Zar je bitno? Pojeo mi je pas, izgubio, ukrali mi, djevojka pravila linije kokaina pa je uzela za uspomenu.
Pa upravo sam to rekao, ali bez vadjenja prethodnog mada moze i to.
Evo vam procedura kako je isla prosle godine, zaustave te, uzmu vozacku i kazu dodji sjutra kod sudije za prekrsaje po skracenom postupku, za strance kako vec. Ti odes tamo u Savsku i provedes cio dan, sudija ti rece koliko ce da te kazni i da ti instrukcije, odes do poste i uplatis, vratis se i opet cekas da mu das uplatnicu i dobijes vozacku nazad. Saobracajnu ti ostave. Uglavnom kazna mi je tad bila 100 eura a ako te sudija opet vidi i sjedi se najebao si, a moze i veca jer je ovo za glupost bila...
Zapravo sad kad se sjetim ja.. tj drug jel () sam ga bas ovo pitao a on nece da kaze da nista ne mogu no kao sto ce nama odje puna fioka vozackih blabla mlatio nesto, pa ja reko da potvrdim ovo sto mislim jeli, jedino da je opet uzmu pa vide dvije pa da najebes tako sto taj sudija izda potjernicu jer se zajebavas sa policijom ili nesto
![]()
Last edited by N_L; 23-05-16 at 23:51.
rm -rf /
Koliko je kazna za vozenje neregistrovanog auta ? Zavisi li sto je li isteklo prije nedelju dana ili pola godine ?
Nebitno kad je istekla 70€ je kazna. Ako platiš u roku od 8 dana 2/3 kazne...
Uzimaju li auto ili pisu samo kaznu ? Procitao sam ove starije postove da je kazna od 50 do 150e, pa je li sad tacno 70e ili kako im dodje ?
Edit: nije ni bitno, prodjoh konacno tehnicki.
Last edited by siraj; 25-05-16 at 12:11.
Castise me danas sa jednom minimalnom 20emada pretekao sam na punu, dobro sam prosao
Sent from my iPhone using Tapatalk
Renault
Je li prekrsaj ako krenem u preticanje preko isprekidane i zavrsim tu radnju preko pune linije ?
Naravno.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Skoro mi jedan pri preticanju nagazi gas, ocigledno namjerno pa mi se desila ova situacija , zakacio sam par metara preko pune linije a u blizini je bila policija... Nisu me zaustavljali, pa reko da pitam ali eto dobro sam prosao...
Da, prekrsaj je... Mada ce te svaki instruktor nauciti da ukoliko si prosao pola puta, nastavis preticanje jer je bezbjednost primarna...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Nista ti ne mogu.
TAKUMI
Kazna ide nesoju sto daje gas dok ga obilazis
Moram put primorja naredne nedelje svaki dan... Tablica nemam... Juce sam odradio tehnicki... Ako ko može da pomogne nek se javi na pm...
Što je sa probnim tablicama? Za koliko se vade? Koliko koštaju?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Uzmi probne u MUP, oko 20 eura.
TAKUMI
Vade se odma? Ocu...
20 eura samo? I koliko važe? Meni je moj parkiran a mogao sam probne uzet?![]()
Ja sam na tablice cekao mjesec dana prosle godine, ali sam ga vozio na col tablice. Bili su mi dali neku potvrdu sa kojom mogu voziti (tako su svima davali).
Ja nemam col...
Otići ću sad brzo da provjerim što i kakoda mi nije hitno, sačekao bih.. Al bas mi trebaju
A valjda se čeka 7.dana
Nista to. Ti si registrovao. I odes samo u mup da uzmes potvrdu. I mozes bez tablica na kraj svijeta
Послато са 5038X уз помоћ Тапатока
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks