bolje app ako se kome isplati to da uradi. u Mainu 4 puta po min 3 ljudi pa do 10, svaki put perfektna hrana, niske cijene a usluga odlicna. dezerti na racun kuce redovno. Nadam se da ce nastaviti sa istom politikom
moram do maine u zetu poc. a po meni bi bilo bolje app za tel
f6
bolje app ako se kome isplati to da uradi. u Mainu 4 puta po min 3 ljudi pa do 10, svaki put perfektna hrana, niske cijene a usluga odlicna. dezerti na racun kuce redovno. Nadam se da ce nastaviti sa istom politikom
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
hahaha eo me u Burger Factory, ovo je show programPola s menija nemaju, sve veli prošlo jutros 😂😂 Reko jesam li na kamionsku dosa? Kasne, psuju svi sa stolova, nervozni, svi u glas mozete ga vala zatvorit odma kad vi je organizacija ovakva
Osoblje se raspravlja medjusobno, show
Narucih kobaju sa sirom i gurmanski xxl burger, dako barem to bude dobro
edit: cim sam narucio rekla je 6min da cu cekat, cekam ravno 25Ali se presmijah ljudski bar
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 24-05-16 at 11:34.
To i ja primijetih, totalno su neorganizovani... Ali rekoh da ih ne kritikujem za to, tek su počeli 😂
Sent from my s7 edge using Tapatalk
Aoooo, ali ruku na srce nijesu se imali kad pripremiti, samo dva mjeseca od kraja radova do otvaranja
Sent from my MX5 using Tapatalk
Zovite Biznismena, zna ljude koji znaju ljude koji su otvorili to pa neka im kaže![]()
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Posle po ure cekanja skoro dodje i na mene red, Gurman XXL burger i kobasica sa sirom u kifli. Kad otvorih ono fensi pakovanje neprijatno se iznenadih sto dobih za 3.5e sto se tice velicine burgera ali sto se tice ukusa nije ni malo lose. Ima tu svakakvih nekih namaza da ti zavaraju zeludac pa da mislis da te bar dva mogu najesti (jedan ne moze nikako) ali sto znam, ne bjese los, drugaciji od ostalih sto imamo u ponudi odje i mozda najblizi Meku. Predjoh bez pauze na kobaju sa sirom odma, pakovanje bjese po metra sigurno, skeptican bih posle prvog otvaranja, s razlogom. Duplo manja kifla bjese od pakovanja, a kifla ona standardna sa susamom sto se ima uzet u svaku prodavnica, preeetvrda, 2-3 dana je nedje konacila sigurno prije mog stomaka, zube sam ima slomit. Kobaja sa druge strane ne bjese losa, nikakav spektakl ali ono moze sto se veli, podsjeti me na german wurst, slicne sam jeo u Frankfurtu.
Ja shvatam da je objekat otvoren tek juce, nisam im nista uzeo za zlo vala sto se tice cekanja i ostalog, ali brate ako tako nastave slobodno mogu kljuc u bravuOsoblje se medjusobno svadja, narod pjeni onamo i bača pošalice sa onom radnicom kukalom koja ka' da nece sve svaljuje na kuhinju ahaha. Kakve god da su cijene, to sto imaju treba da je vazda svjeze, fresko i DOSTUPNO. Kad rekoh dostupno, podsjeti me na djetinjstvo i na Pekabeline sladolede, vazda gledas onu kartu sladoleda i trazis onaj stopalo sladoled, Stopi se zva ja mislim a njega NIDJE nikad nema
![]()
Da ne zaboravim, MENI ljudi. Pa je li moguce da im je meni, fakin' list papira stampan u Wordu. Pa koja je investicija napravit jebeni meni sa slikama, ka u Astoriju npr?! AKo imas fensi pakovanja, ako tezis ka nekom balkanskom Mc-u, daj krsteni meni oganj ga sagorio...
I naravno u meniju da napisu sastav da ljudi znaju sta ce naruciti.
Hahahaha... Rijetko ulazim na ovu temu, al primjetih ono što me iz podsvjesti dovelo. Valjda svi gurmani imaju isti nagon s proljecem pa smo svi razmislajli o nekom vodiču u vidu stranice/sajta/aplikacije. Mene do toga dovede i naljepnica tripadvizora na ulazu jednog restorana u starom gradu Ulcilj, dje popih piće. Pohvalicu poznato gostoprimstvo ulciljskih ugostitelja, pošto hranu nisam probao ovaj put.
poslato s Jadrana
E kad su im na otvaranje takve porcije kakve ce bit za mjesec dana. Po ovim utiscima- nece zimu docekat. To je to idemo dalje
f6
Ima li kakav link na fb ili slicno za te maine u zetu
Sent from huawei
ja bi svojim prijateljima rekla šta ne valja
https://www.facebook.com/Burger-Fact...58110/reviews/
nothing comes from violence and nothing ever could
bogme odje koliko vidim svi su ih zakitili sa 5 zvezdica i to odusevljeni.....
prolazih danas i vidim vec prazno nidje niko unutra, reko brzo li se izgustira sto bi ovo, kad kaze mi drug a nije brate bilo je naroda ali parkirali se na bulevar i dosla 2 pauka i natovarili dva auta i ostali se razbjezali niko sad nece da se parkira tu, a kisa pada pa niko nece da mlati do tamo pjeske![]()
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
jeste, od aprila. možda su jeli krijući
nothing comes from violence and nothing ever could
neka ih je 10 zaposlenih, gazda rece ajmo sad svi iz vasih familija i prijatelja po jedan pozitivni komentar na fb page. Bas velika filozofija. U svakom slucaju hrana nije losa, nego je organizacija problem. Opet cu sjutra poci i ako bude kao danas, prekrizacu ih. Btw na FB nemam profil, svakako im posle jednog dolaska ne bih davao negativnu ocjenu
za 3.5e dobijes, burger, koka kolu i pomfrit (burger meni), nesto kao sto ima i Mc. Ako sam dobro to skapira, to i nije skupo.
Upoređujes li to onu tugu od pomfrita što dodje sa MC-om?![]()
Sent from my s7 edge using Tapatalk
Pojma nemam no velim samo sta dodje za te pare, kad sam je pita dje mi je pomfrit rekla je da je nestalo
4.5e bi xxl burger i kobaja sa sirom u kifli
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks