imam ja ovo ali mislim da nije bas nesto stabilno, ne bi se usudio da drzim punu limenku dok vozim .
imam ja ovo ali mislim da nije bas nesto stabilno, ne bi se usudio da drzim punu limenku dok vozim .
Hoce li mi neko reci sta je ova bijela tacka (na 3000 je na pocetku) koja ide ispred kazaljke za obrtaje?
https://vid.me/0KGP
narucih ja ovo. na Ali, za euro i nesto sitno preko.
ova je ok, imao sam ovo vec,al se tetki dopala i nijesam moga da je odbijem da joj ne poklonim.
E pa sprdnje.... Kupih i Hondu u BG nove komande na volanu, računajući da će ih montirat... Kad ladno vele da nisu imali vremena, subotom rade skraćeno sa smanjenim kapacitetima. Ko mi to može montirat u PG? Smijem li sam, da ne ispalim air-bag-ove?
Last edited by salmajster; 21-05-16 at 15:03. Reason: ggg
Bolje imat no' nemat....
Nisam siguran za Hondu, ali mislim da bez dijagnostike to neces moci montirati posebno ako dogradjujes komande. Sa airbag-om treba pazljivo rukovati i sigurno ce ti gresku prijaviti tako da bez dijagnostike je neces moci izbrisati.
nece ti opalit, skini kleme prvo za svaki slucaj. ja sam sam bar 10 x skidao volan i airbag , sve bi ok. jes da je golf u pitanju, ali ne bi trebalo da moze tek tako da opali.
Bilo gdje u CG, da ne narucujem i cekam?
Zahvaljujem
Bolje imat no' nemat....
Dje cu nac danas sajlu kvacila za Pezo 206 2.0 HDI?
3074600216.
Moze i polovna.
Gleda sam u Trend,Bolex,Tref,Autocar,Cabrio,kod Mija Vratnice.
Uzelac?
Sent from my iPhone 6s Plus 128gb using Tapatalk
Ni Kreso ni Uzelac nemaju.
Drugari da nema neko od vas ili poznaje nekog ko vozi fiat grande punto 1.4 turbo??? Iskljucivo taj agregat.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zovni knezevic ili ofis nemore to skupo bit
koji bijase broj za provjeru da li ima kazni na moje ime?
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
nije ti to sigurn
zvao sam ja i nema nista a onda posao i bijase podosta![]()
dje da podjem onda? da to provjerim?
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Zgrada iza Mašinske đe je poligon za vožnu. Na 4 sprat 3 vrata sa lijeve strane
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks