I meni 530d pokazuje 8.4l pa troši realno bar 10.5-11l
Sve je laž....
Sent from my s7 edge using Tapatalk
I meni 530d pokazuje 8.4l pa troši realno bar 10.5-11l
Sve je laž....
prius?
She is only here to annoy herself!
Od 1 maja do nocas 55e plina usuo i presao 1100km. 400 otvoreno 700 sve kroz pg.. prosjek 8.5l /100kmh ili 5e okruglo
Samsung Note 5 Duos Gold
TAKUMI
Ee brate hibridunego ga ti mazis po gasu a ja imam malo tezu nogu i ne bih imao zivaca da vozim tako da bih spustio potrosnju zbog 50centi plina ili 1e benge
Samsung Note 5 Duos Gold
Ma jok. Kod nas i dalje dizeli vladaju.
TAKUMI
Ja bi reka da se kod nas kola bas lose odrzavaju
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sto? 90% ih ne izadje iz pg a tek van granica cg ili dalje od kuce. Drug vozi auto 5 godina konstantno kao jelka mu svijetli instrumental tabla dnevno dosipa sve tecnosti u auto ali ga je zatamnio. Svi rade sa kolika kombinacije kamioni avioni a na kraj uzme od majke klia dizel do grada. A kola se po price odrzavaju isto-kao i sto sam znas mislim da nema auta u cg kojem nije uradjen veliki servis prije dva dana
f6
Vala ko nema 300-400e za veliki servis jednom u 4-5 godina...
Pa barem 50% vozaca nema te pare, i ja to kapiram, teska su vremena.
Kod nas je prosjecna starosna dob auta (po mojoj procjeni) veca od 10 godina. Narod tesko ima para za odrzavanje, pogotovo oni koji voze auta sa 10 i vise godina. To je vise kao krpljenje neko, jer u sustini im auto treba za neke kratke relacije po gradu ili eventualno do nekog susjednog grada. Ja razumijem takve ali sa druge strane, ima onih koji imaju para za odrzavanje ali su aljkavi. Prosle godine sam trazio auto za sebe (mladje od 10 godina) i od x pogledanih auta, samo je jedan bio redovno odrzavan ostalo je uzas! Ne bih da pominjem ime ovdje, ali jedan koji drzi lanac prodavnica i ima sigurno para za odrzavanje auta, to auto mu je bilo kao stala! Tako da generalno gledajuci, rijetko ko u CG odrzava auto kako treba bilo onaj sa parama ili onaj bez njih.
Ne znam ljudi... Ja na instrumental tablu kad mi pokaze da je sijalica crkla, iznerviram se i isti dan je mijenjam a ne nešto veće...
vise je to pitanje mentaliteta, nego para. Ovi sto nemaju para se pravdaju time sto nemaju para, ovi sto imaju para se pravdaju time da nemaju vremena
Pogledajte samo koliko auta sve vozi samo na 1 far, na 1 stop, bez stopova, bez pozicija... Apsolutni sampioni su vozaci renoa megan "guzonje", mnim da manje od 50% ima ispravna sva svijetla. I jos isti ti pizde kad ih vrate sa tehnickog jer nesto od toga ne radi! Mene su vratili samo jednom, jer mi nije radila jedna od dvije sijalice za zadnju tablicu, i da vam kazem - u pravu su sto su me vratili!![]()
(nečitko)
Dovoljno je ovaj pdf otvorit da se vidi koja je muka, ovdje se mladi momci fale kome auto manje potrosi, nekad da budes faca je auto trebalo da trosi makar 20l a sad izgleda si glavni ako je do 5
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks