Posto se bavis ozbiljnim biznisom, mene zanima samo kakav utisak ostavis na poslovne partnere kad se pojavis u golfa trojku sa naljepnicama?
Slika or it didn't happen
Posto se bavis ozbiljnim biznisom, mene zanima samo kakav utisak ostavis na poslovne partnere kad se pojavis u golfa trojku sa naljepnicama?
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
potpuno isti kao kada bi se pojavio u golfa trojku bez naljepnica![]()
She is only here to annoy herself!
Pridruzite se facebook grupi PRODAJEM, KUPUJEM, MIJENjAM CG.
Grupa u kojoj svaki oglas ima cijenu.
Ovi što voze kola od 70/80/100 hiljada pa me ispituju za golfa trla vrla.tako da pogotovo ove zene sto imaju para samo me hvale golfa i ne primjecuju.
![]()
Ooooo da nećeš srat' po cio dan!
poslato s Jadrana
Moram te razocarat nocas.
Gazda jednog poznatog lokala da ga ne imenujemo me pitao nocas da mu ne bi prodao golfa.![]()
Izvini.![]()
![]()
Pa e, treba mu za djelove
Sent from my iPhone using Tapatalk
Renault
Mozda da ga tovari pićem ili za dostavu.![]()
Pa to i ja kažem ne moraš da ponavljaš kao papa gaj.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne za dostavu no da stoji na jedno mjesto kao magacin ili kao kokošinjac ako je bolji lokal sa hranom da ima svježe kokoške...
Pridruzite se facebook grupi PRODAJEM, KUPUJEM, MIJENjAM CG.
Grupa u kojoj svaki oglas ima cijenu.
Hahahahahahhahahahaaahahahahahaahahaahahahaa a duše mi te ubačam u kursadzije.![]()
![]()
I nije ti ni na sekund palo na pamet da hoce da ga kupi i zapali ?
But if you never try, you'll never know..
Ubacio bi ga u dostavu.jer nije moga da vjeruje koliko trosi.
Ma kakva prodaja ja na to ne pomisljam jos posle ovoga sad stiskanja bulevarom mislio sam izginuh.![]()
chuvaj se opasno je to...
Kad je vidio tebe sa trojkacom pobjega je da ga ne okines, da ne ostane za bruku
Renault
Bgm sam bio sa jednim opasnim autom.![]()
A vazda ga volim pomenuti, nego si ti mali i ne znas, ali bila je jedna osobica tako kao ti prije na forum... CaseLogic, nazdravlje tebi, isti ste... Vazda je imao tako tesku pricu, znas, i tacno me sad ova tvoja podsjeti na onu njegovu kad mu dosao momcic od 18 godina da kupi njegovo auto (ne znam sta je bilo, neka frizirana honda od dvije ipo iljade) i ovaj odbije da mu je proda jer "ne moze da nosi tudji zivot na rukama, auto je nekontrolisano brzo" ....
A i partijski se angazovao hahahahah
f6
A da ti kazem sad da sam cackao tel predpostavljas sa kim se dop. Logicno bez pojasa neregistrovan 3ipo^4god......
Izlazi policajac kod skrecanja za pg garage da zaustavi vozilo to jeste mene i kad me vidjeo javlja se i zaustavlja vozilo sto je bilo 50m iza mene.![]()
Aooooooo, imas li klip ili se nije desilo?
Renault
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks