Jbg onaj malezijski jos leti
Srusio se? Ma daj. Ne nego visi gore na 37 hilja fita.
TAKUMI
Jbg onaj malezijski jos leti
Mh370? 100%.
TAKUMI
taj taj... elem
http://www.kurir.rs/planeta/video-pa...clanak-2270801
Još da se upiše neko iz Latinske i to je to (kinezi i britanci su imali po jedno presrijetanje, važi se)
Sedam ljudi poginulo u avionskoj nesreći u Avganistanu
Prema pisanju azerbejdžanskih medija avion je bio na pozajmici radi prevoženja tereta u Avganistanu
Sedam osoba je poginulo kada se teretni avion azerbejdžanske kompanije "Silk vej erlajns" srušio na jugu Avganistana, dok su dvije osobe preživjele nesreću, izjavio je danas portparol vojske SAD u Avganistanu.
Avion se srušio u srijedu, kada je poletio sa Dvajera, vojnog aerodroma u provinciji Helmand.
Portparol je rekao da nema "vojne umiješanosti" u nesreću i da je avion jednim krilom udario u pistu pri polijetanju.
Dva putnika koja su preživela prebačena su u Kandahar. Vjeruje se da je devet putnika iz zemalja istočne Evrope.
Prema pisanju azerbejdžanskih medija avion je bio na pozajmici radi prevoženja tereta u Avganistanu.
http://www.vijesti.me/svijet/spanija...oginule-888816
Sto vise letim to me vise strah , a osjetim li malo turbulencije, svim bozanstvenim stvorenima se klanjam.
E to se zove ptica a ne kolibri i ***** materine.
TAKUMI
Avioni kompanije “Montenegro Airlines” (MA) juče su letjeli uobičajeno na svim linijama, nakon što je pilotima u srijedu isplaćena martovska i aprilska plata.
Prema saznanjima “Vijesti”, pilotima su isplaćene i dnevnice.
Kakav raspad od kompanije. Piii
Kad je to leglo jbt garsonteru odma su mogli trgovat
Istina. 130e povratna TGD-BEG - lopovluk. O đe ih neće kupiti neka ozbiljna kompanija da se sve to pročisti.
AirSerbia je pojam za njih.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Air Serbiju je kupila avio kompanija koja ima nesto soli u glavi. Ovi nece da prodaju MA zato sto bi svi morali van.
TAKUMI
Zamolim ja snaju koja radi u MA da pokusa da mi nadje neku promotivnu kartu PG-BG-PG, pri cemu sam max. fleksibilan sa datumima.
I tako mi ona kaze da bas imam srece da mi je nasla jednu, ali na jedvite jade.
Odem ti ja do poslovnice u bul. I. Crnojevica, da podignem kartu, kad tamo cijena 120 EUR.
Na kraju odoh ja vozom za 19,80 EUR(povratna).
35 minuta leta 120 eura.
Frankfurt - JFK, 9 sati leta - 390 eura.
TAKUMI
100e sa Air Serbia, 105e sa Montenegro airlines. E sad ako kupujes dan prije, sigurno ce biti skuplje, ali uglavnom skupo jeste.
Gōvnari. Još su ukinuli studentsku preko ljeta. Raspali se kakvi su.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pala vojna gazela kod komanskog
u pm ..![]()
She is only here to annoy herself!
Koja katastrofa. A cujem da su formirali strucni stab, takodje cujem da je NTSB (čitaj Greg Feith, John Fox i ostali) pičkin dim za njih.
Last edited by Fabia_Elegance!; 10-06-16 at 16:22.
TAKUMI
A330 Nikola Tesla za NY JFK:
Dok ovi nasi idu po nekoliko desetina miliona u minusu, Air Serbia leti za NY.
TAKUMI
Na drugi topic neki mi pricaju kako ovo nece biti izvodljivo. Svasta.
Neka im je sa srecom.
Jedino sto mi se ne svidja koliko sam primjetio jeste da se mora tamo cekati nekih 7 sati ako krecemo iz CG.
U koliko ide avion PG BG?
TAKUMI
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks