meni nešto sumnjivo ovo "kakiii ti je hamburger"...da nijesi pobrka da su cikotići, dome?
Odem na brzu hranu da pokupim narudzbinu tamo 2 cikotica sa djevojkama doveli ih da razgale da se pocaste...
I onda nastaje jebanje u mozak svih prisutnih : "Eeeee ako znam sto bih? A sto je ovooooooo? Kaki ti je hamburger? Odlican gospodine svjez... Aaaa sto znam ne jede mi se hamburger... Kakvo ti je pilece bijelooooo. Odlicno gospodine jutros stiglo... E ako znam, cico sto bi ti? E ako znam cjiro, bas ne mogu da se smislim, nesto mi se nista odavde ne jede..."
I tako se nastavlja jebanje u glavu jedno 15 minuta. Imao sam osjecaj radnica ce izvaditi pistolj da se rokne... Ne daj boze da su kojim slucajem u restoran otisli, sjutra ujutro bi narucili...
Povedes ribu na 5 cevapa... da razgalis.... eeeee pi
One Ring to Rule them all...
meni nešto sumnjivo ovo "kakiii ti je hamburger"...da nijesi pobrka da su cikotići, dome?
Last edited by zvoncica; 18-05-16 at 18:15.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
ne umijem da akcentujempa umjesto pola I stavio sam 3
Namirisem cikotu na 500m
![]()
Jos od tuNJela ga mozes osjetit![]()
![]()
![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Mislim da nije problem tu akcenat no sto ja ne znam podgoricanina koji upotrebljava "kaki" za "kakvi" a niksicana znam kolko oces![]()
tesko ces vidjet Niksicanina kad ode nedje sa strane da izvede djevojku na brzu hranu da razgali![]()
Moguce da je neki Mojkovcanin "nema vise pulovera samo Guci-Prada, zanela ga svetla, velikoga grada" :lolblue:
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Kod nas je to ustavom propisano ljudsko pravo, privatnost spisa.
To je nesto masu sumnjivo...
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Sad se svi sprdaju, zgražavaju što je poslanica Evropskog parlamenta došla s bebom na sastanak kod Filipa Vujanovića.
A kad Crnogorci od 30+, 40+ i dalje žive s majkom i tatom nam je potpuno normalno...
Sell the Vatican, Feed the World!
Kad mogu muskarci u knopr da se *ebu neka se vala i ona nosa s bebom dje god oce. To je ionako iz istoga lonca corba. I neka zivi ko kodj oce dje god oce. Sve ka nekakve predrasude bozemeoprosti.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Marović doputovao u Beograd
Samo tri dana nakon što je izašao iz zatvora u Spužu, bivši predsednik Srbije i Crne Gore Svetozar Marović doputovao je u Beograd, i to u šoping! Marović je dolazak u prestonicu Srbije iskoristio za obilazak radnji u tržnom centru „Ušće“, najvjerovatnije u društvu unuka, objavili su beogradski mediji.
Stres...
Sell the Vatican, Feed the World!
Kakvi su nam biciklisti, sve bih ih pokosio u pm. Imaju slobodan trotoar, i umjesto njega izlaze mi po sred ulice, a guzva na sve strane, auta parkirana na obje strane, jedva se mogu mimoici sa autima koja dolaze sa druge strane , a ne jos mi se oni nadju i lagano idu kao da je njihova ulica, i umjesto da se sklone malo da mi prodjemo, moram ja njih da cekam i idem iza njih kao puz. Slomili se kakvi su.
Ovi krestavci.
Družim se s normalnim ljudima, srećom komšiluk mi je normalan, prijatelji na fb isto tako jer ih sam biram, ali tako se razočaram kad uđem na isti taj fb i vidim komentare pune mržnje, bijesa na neki članak i tek onda shvatim kakvim ljudima sam okružen... Dosta se krećem i socijalan sam ali uživo su svi drugačiji, nema tog hejta i safre na sve i svašta ali čim se dočepaju interneta krene pljuvačina na sve strane. Najviše na državu, manjine ili na nešto što je aktelno u tom trenutku. Skoro nikad se lijepa riječ ne kaže. Prebiše onog ciganina i odma' se nalaze opravdanja, država se pljuje (što je najgore mrzi, a živi u njoj) svakodnevno, šovinizam, ali toga predamnom nema ali komentari po portalima i kancerogenom fejsbuku mi takav šamar opale da se dobro zamislim..
ps: ne trošite riječi na to da izbrišem fb jer mi je baš koristan zbog nekih drugih stvari ali najgore je što prijatelji lajkuju svašta pa mi to iskoči na zid i ja se iznerviram.![]()
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Pizdim od velikih pg putnika koji kad podju tipa u rim, svrate u neku poslasyicaru blizu hotela i tu je najbolji kolac u rim. Znaci u citav rim, regiju mozda oni su nasli taj neki najbolji kolac, i to se okaci na net. Ono velikani ukusa, toliko puta je bio u rim da sad on vec nalazi poslasyicare ili sladoled neki.. A mrco u pg ne mozes odredit dje je burek bolji ali zato si mag za rim. I onda dop sa drugsricom ispod- moras probat ovo, vodim teeeee
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Hahahahahaaa. Taj nesretni kolac je samo sredstvo da se prijateljima sa fb skrene paznja na njegovo putovanje, i na laznu sliku laganog zivota koji vodi.
E kolko se toga ja na fb nagledam,no kontam zasto to rade,pa iskuliram...
Vi se baš maltretirate, ja sam takve odavno unfollow jer zbog interakcije uživo ne mogu da ih izbrišem, naljutiće mi se![]()
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Pojma nemam đe nalazite te likove. Krećemo li se po istom internetu?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Da, nego je tvoje drustvo sofisticirana arisokratija.
Tu es mon héro!
Neizbjezno je to da vidis ako si na fb, bas neizbjezno.
Tu es mon héro!
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks